• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خانواده تا کجا تو زندگی شما مداخله می‌کنند؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در بعد تحصیلی: مادرم تجربی خونده بود و معتقد بود که تجربی علاقه میخواد نداری نرو تجربی ، بابام مهندسی مکانیک و معتقد بود که ریاضی بازار کار نرو برو تجربی
در نهایت به توافق رسیدیم علاقه مهم تره و ریاضی اومدم و خیلی دشواری نداشت برام هر چند بعد تر هم خود بابام از اون نظر اولیش کوتاه اومد ولی گفت سعی کن دانشگاه خوب قبول بشی
در بعد مالی: تقریبا استقلال مالیم صفره و بابام هر وقت پول دستم بیاد به بهونه های مختلف قرض میگیره وپس نمیده و معتقده هر وقت بخوای پول هر چقدر میدم بهت ولی خب اینو دوست ندارم خیلی
در بعد مذهبی: کلا بابام که معتقد هست ولی انجام بده نیست ، مامانم معتقد هست ولی خیلی روش تعصب نداره فلذا کاری به کارم ندارن چرا نماز نمیخونی چرا روزه نمیگیری چرا گردنبند نماد زرتشتی داری و اینا ، بیشتر اصرار دارن انسان خوبی باشم برای ملت تا بنده خوبی باشم برای خدا و از این خیلی راضیم و خداروشکر هیچ مشکلی نیست
در بعد روابط: معتقدن بزرگ شدم و عقل کامل برای ارتباط با یک دختر رو دارم ولی زمانش رو مناسب نمیدونن میگن حواست پرت میشه و ... که خب درست هم هست ، البته نه بخاطر اینکه مخاطب دختره ، کلا درس الان الویت اوله برامون ولی با اشنایی قبل ازدواج گمون نکنم مشکل داشته باشن
چه جالب اینجا پست داشتم

متاسفانه ۲ هفته بعد این اتفاق خب پدرم سکته کرد و دیگه کلا گیری نمیده اصلا به هیچی؛ طبیعتا پولی هم نمیگیره ازم تمام پول ها دست خودمه ولی خب من پولیم بیاد دستم خرج خونه میکنم

توی بعد تحصیلی منظورم انتخاب رشته هیچ گونه دخالتی نکردن یا محدودیت و حتی اجازه دادن پردیس خودگردان هم بزنم که خب روزانه قبول شدم اصلا

توی بعد مذهبی هیچی به هیچی؛ هستیم برا خودمون کاریم ندارم خودشونم البته دیگه کاری ندارن

توی بعد روابط هم واقعیت موقعیتش هیچ وقت پیش نیومده اصلا بخوام ببنیم محدودیتی هست یا نه اما ۲ سال پیش که یه دختری از من خوشش میومد به مامانم گفتم نظر خاصی نداشت گذاشت بر عهده خودم که خب خودم دلم نمیخواست

در کل نقش من الان با ۲.۵ سال پیش خیلی فرق کرده و مداخله خاصی ندارم اونقدر فعلا

تحصیلی : بابام نمیدونه کلاس چندمم:))ولی مامانم فقط به نمره گیر میده
مالی : خب طبیعتا چون تازه داره ۱۳ سالم میشه پس خرجم رو خودشون میدن
مذهبی : بابام خیلی به لباس و...گیر میده و کلا در زمینه مذهب خیلی بهم عذاب وجدان میده
روابط : در مورد روابط خارج از مدرسه خیلییییییی حساس خیلیییییییییی...خط قرمزشون هم افراد بزرگسال و همچنین پسر هست

تحصیلی خیلی براشون مهم نیست، نمره هام خوب باشه کافیه نمیخواد ۲۰ بگیرم

مالی خودم بلو بانک دارم و خرید اینترنتی میکنم و پولمو مدیریت میکنم مشکلی نیست

مذهبی نیستیم

روابط خارج از مدرسه کلا ممنوعه، از جمله اینجا :))

۲خانواده شما تا چه اندازه تو زندگیتون مداخله میکنند و چقدر آزاد هستید؟ چقدر به خودتون حق انتخاب میدن و چه مرزهایی واستون تعیین کردند؟ به نظرتون چقدر منصفانه‌ست؟

در بعد تحصیلی:
در بعد مالی:
در بعد مذهبی:
در بعد روابط:
تحصیلی: نتابجم براشون اوکی بوده معمولا، الان ازادی بیشتر قبلا ولی خب نبود اصلا
مالی:ماهی چهارتومن از خانواده پول میگیرم و از خونه غذا اینا مبارم معمولا، بازم یه تومن ایناش خرج خرید غذا و فلان میشه، هله هوله اخیرا زیاد میخرم دوباره باید کمش کنم (به سقف ماهی ۲_۳ تومن هم داره میرسه دوباره ) ولی اینکه مستقیم بپرسن پولت رو چیکار کردی نه، منم نشده پول اضافه تر بخوام، پول اسنپ ها و قبض خط و این چیزا هم همه با خودمه، اما با کار کردنم خیلی گارد دارن که حالا چون خودم سرم شلوغه فعلا حوصله دعوا ندارم

مذهبی: مشکلی با پوششم ندارن واقعا خوشحالم میکنه، هر چند بهرحال وقتی اینجام با اینکه عرف بابل جز یسری جاها پوشیده تره اونطور که میخوام لباس میپوشم (که باز میگم فرق خاصی نداره با اون چیزی که خانواده ام اوکین باهاش)

عقیدتی؟ زیاد حرف نمبزنیم، مامانم گاهی میگه باید بیشتر باور داشته باشم و فلان ولی خب پیشنهاد طوره، بابامم که اصلا کاری نداره

روابط؟ نمیدونم واقعا چون از بیشتر روابط من اونطوری اصلا خبر ندارن نمیدونم چه ایده ای دارن درباره من، کلا حرف نمیزنیم در این باره. موقعی که خونه بودم حتی تابستون بعد کنکور میگفتن هر دو هقته یه بار میتونی با دوستات بری بیرون که بنظرم خیلی قانون مسخره ای بود و همونم گاهی نمیرفتم و دوستام شاکی بودن چرا بیرون نمیای باز مگه درس داری؟ با دوست واقها صمیمیم هم گارد داشتن که خب اونم دیگه صرفا بهشون نمیگم اینطور نیست حل شده باشه، در کل یه ترکیب خوبی از آزاد گذاشتن اونا و پنهان کردن من دارم اونطور که میخوام زندگی میکنم :((

هیچ چیز نیست که توش دخالت نکنه.

Back
بالا