انگور کاربر نیمهفعال ارسالها 13 امتیاز 117 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر انگور سال فارغ التحصیلی 1111 امروز در 16:00 #21 هنوزم مثل قبلی?تونستی تغییر کنی?
god of teasing دلقک جدی فارغالتحصیل ارسالها 1,924 امتیاز 18,056 نام مرکز سمپاد تیمارستان فارابی شهر کلمه سال فارغ التحصیلی 1404 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی بابل رشته دانشگاه پزشکی امروز در 16:20 #22 به نقل از god of teasing : در اخر، تحمل کردی ؟ اون نگرانیه اخر مشکلی ایجاد کرد واست؟ تغییر کردی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره ولی بهترین حالتش نشد. داره میکنه ولی من هنوز دارم مقاومت میکنم چون ارزشش رو بیشتر فهمیدم نمیدونم، به نظر تو کردم؟ برای اینده: تو راهی که بنظرته قرار گرفتی؟ توش تلاش کردی؟ تصمیم منطقی درباره نگرانی گرفتی؟ بوکس رو شروع کردی؟
به نقل از god of teasing : در اخر، تحمل کردی ؟ اون نگرانیه اخر مشکلی ایجاد کرد واست؟ تغییر کردی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره ولی بهترین حالتش نشد. داره میکنه ولی من هنوز دارم مقاومت میکنم چون ارزشش رو بیشتر فهمیدم نمیدونم، به نظر تو کردم؟ برای اینده: تو راهی که بنظرته قرار گرفتی؟ توش تلاش کردی؟ تصمیم منطقی درباره نگرانی گرفتی؟ بوکس رو شروع کردی؟
Sina کاربر خاکانجمنخورده عضو کادر مدیریت مدیر داخلی سابقه مدیریت فروم فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,889 امتیاز 14,974 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1403 دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی دریا امروز در 17:13 #23 به نقل از Sina : تروخدا بگو وقتی از خواب بلند میشی همه دغدغه هات شیرینه:) کلیک کنید تا باز شود... سلام علکیم زکی به همین خیال باش. ........................ بگو که فراموشش کردی یادت نمیاد اصلا الان درباره کی دارم حرف میزنم.
به نقل از Sina : تروخدا بگو وقتی از خواب بلند میشی همه دغدغه هات شیرینه:) کلیک کنید تا باز شود... سلام علکیم زکی به همین خیال باش. ........................ بگو که فراموشش کردی یادت نمیاد اصلا الان درباره کی دارم حرف میزنم.