خب دوستان به عنوان دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان میخوام یکم یه حقایقی رو براتون رو کنم

اولا اینکه دیدم تو همین تاپیک میگفتن فاصله دانشگاه خیلی با شهر دور نیست ولی کاملاااا برعکس، واسه من که دانشجوی بومی ام باید ساعت شش و نیم بیدار بشم که هشت تازه برسم. اونوقت خوابگاهیا ده دقیقه ای خودشونو میرسونن.
این فاصله ی خیلی دور مزایا و معایب خودشو داره و اینا واسه دانشجوی بومی و غیر بومی هم فرق میکنه! اگر اصفهانی هستین باید بدونین که روزانه چهار ساعت از روزتون عملا واسه رفت و برگشت میره و اما دانشجو های غیر بومی هم با توجه به این زمان زیاد اکثرا حوصله نمیکنن برن خارج از دانشگاه. اما یه مزیت اینکه با توجه به دور بودن از شهر همهههه چیز در ابعاد بزرگه تو دانشگاه.
کتابخونه ی خیلیییی بزرگ، استخر بزرگ، باشگاه بزرگ، زمین ها و باشگاه های ورزشی، حتی باشگاه اسب سواری، انواع شعبه های بانک

، کلی سالن های همایش، یه مرکز سایت بزرگ با کلی کامپیوتر( که البته فقط واسه امتحانای آنلاینه مثل برنامه نویسی و اینا مثلا ما ترم یک امتحان برنامه نویسیمون اونجا بود) خلاصه کلی چیز دیگه...واقعا یه مرکز شهره برا خودش! نمیدونم دانشگاه های دیگه هم همینطور هست یا نه اما تو صنعتی اکثر دانشکده ها هم سایت دارن که معمولا تا ساعت سه بازه میرید اونجا و اگه لپتاپ با خودتون نیوردید با کامپیوترای اونجا کار میکنید.
حالا اگر خوابگاهی بشید هم تو خوابگاه امکانات خوبی هست سالن مطالعه و باشگاه و زمین ورزش و کلی جنگل و ...
اگر آدم حوصله داری باشید واقعا میتونید کلی تو دانشگاه تفریح کنید.
اماااا همین خودش یه عیبم داره اونم اینه که شما ممکنه هفته ی اول، دو هفته ی اول یا شایدم ترم اول مدام گم شین

و حتی مدام از خستگی از حال برین چون به خیلی از جاها مثل مرکز تربیت بدنی اتوبوس نمیره و باید کلیییی راهو طی کنید تا برسید. یا مثلا از دانشکده تون تا سلف یه مسیر طولانیه. و همینا باعث میشه در روز کلییی راه برید

اون اوایل خیلی خسته میشید ولی بعد عادت میکنید.
من راجب اساتید بقیه ی رشته ها به جز برق و کامپیوتر واقعا اطلاعی ندارم. (دانشکده برق و کامپ پُله یعنی به هم دیگه با یه پل وصلن) اما باید بگم کلا اگه میاید این دانشگاه باید بدونید که واسه معدل و نمره های خوب باید واقعاااا کلی درس بخونید. حالا به جز ترم یک و دو که اکثر درسا پایه هستن ولی ترمای بعد ترش که درسا تخصصی هستن اساتید به شدت سخت گیرن و امتحانا هم به شدت سخت تر.
از نظر علمی هم من خودم برق علم و صنعت می اوردم ولی به جز سه تا دانشگاه شریف و تهران و امیرکبیر بعدش همینجا رو زدم. و معتقدم از لحاظ علمی هم دقیقا به همین ترتیبه. و اینو زمانی میفهمید که میاید اینجا و راجب رزومه ی اساتید میخونید.
آها یه مورد خیلی باحالی ام که هست اینه که هر موقع از رو پل رد میشم اکثر ترم بالاییا دارن راجب مهاجرت حرف میزنن و اینکه دانشجو های اینجا اکثرا تو مود مهاجرتن. راجب ترم بالاییا ها هر دفعه میبینین که عههه اینم که مهاجرت کرد رفت.

انجمن علمی دانشکده مون هم هر از گاهی با اینایی که مهاجرت کردن یه گفت و گو هایی واسمون برگزار میکنه. نمونه ش دو روز دیگه با یه فردی هست که کارشناسیش برق صنعتی اصفهان بوده دکتراش پنسیلوانیا و پسا دکتراش از دانشگاه پرینستون بوده.
آها یه مورد دیگه اینکه اساتید به جز مورد های تک و توک لهجه ندارن.
عه یه نکته دیگه رو هم یادم رفت بگم. کنار دانشگاه یه شهرک علمی تحقیقاتی هست. خیلی از شرکتا هستن اونجا که انجمن معمولا یه گشت و گذاری میبره و میتونین با مدیرای شرکتا حرف بزنین که چه چیزایی مد نظرشونه برای کار و استخدام و ... و یا از شرکتا بازدید کنید.
امیدوارم که توضیحاتم به کارتون بیاد.