من تجربه خودمو فقط گفتم و درحالت کلی هم متاسفم که اینا برات پیش اومده ولی من اینا رو حداقل تو محوطه دانشکده خودم ندیدم.
راجب سیگار، من خودم سیگار نمیکشم. ولی اینکه میگی به خاطر سیگار اونم خارج دانشگاه برات پرونده باز کردن برام غیرقابل باور و حتی یه نمنه بوی دروغ هم میده.
آنترکتی ندیدم که پسرای دانشکده چه از کلاس ما یا چه از کلاسهای دیگه سیگار به دست نباشن. من ندیدم کسی گیر بده یا حتی اخطار بده. استاد ریاضیات زیستی ما خودش هم سیگاری بود. البته که ندیدم داخل دانشگاه بکشه ولی وقتی وارد کلاس میشد قشنگ از بوی لباساش مشخص بود کشیده

راجب پوشش من تجربه منفی نداشتم. دقت کن بازم گفتم من! ، چند هفته پیش من مقنعه ام خیس بود و چون مقنعه دیگه نداشتم به جای اون شال پوشیدم . با وجود اینکه انتظار داشتم حراست بیاد بگه فلان قوانین منو نقض کردی و بلا و بلا ولی چیزی بهم نگفت. تو این ترم حالا نمیدونم ذات ترم تابستونه یا چی ولی من حداقل از بین همکلاسی هام ندیدم کسی رو به حراست بکشن که خانوم جوراب پات نیست یل چه میدونم شال داری و فلان.
راجب دوست پسرت هم باز برای من جای تعجبه. من برای تایم ناهارم بین کلاسها مجبور میشدم برم بوفه شهدا یا دانشکده علوم طبیعی. والا حتی سر میزها هم بچه ها مختلط میشینن و غذا میخورن. من ندیدم کسی بیاد بگه پرونده میچینم و عین سگ حمله کنی یا چی. میتونی خودت یه آنترکت که کاری نداشتی بری به این جاها خودت شخصا سر بزنی.
در ضمن رگ تبریزی من هم بالا نزده. من از رشته و امکانات دانشکده خودم راضی ام. هرچند همون اول حرفم هم گفتم برای ادامه دادن خودم دوست ندارم اینجا باشم و میخوام تهران برم. به هرحال با این وجود استاد به درد نخور تا حالا به پستم نخورده هرچند به کرات بودن استادهایی که سر نمره دادن اذیت کنن ولی از نظر سواد من آدم به درد نخور ندیدم. علاوه بر اون دانشکده هایی که گفتی، دانشکده شیمی رو هم از نو ساختن. دانشکده علوم طبیعی رو هم دارن بازسازی میکنن الان کلاسای طبقه آخر ما رو واسه اینکارا تعطیل کردن. یه دانشکده هم دور و بر همون فیزیک دیدم که فناوری(؟) یه همچین چیزیه و درحال ساخته. تنها جایی که قدیمی مونده همون پیراپزشکی ها و کشاورزی هاست.
من نمیدونم رشته تو چیه ولی به شدت احساس اغراق نمایی ازت دارم میگیرم. من این چیزایی که میگی رو ندیدم.