- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی۱
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- دانشگاه
- علوم پزشکی همدان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
برای دیدن نمره تزار امتحان نهایی http://my.medu.ir مراجعه و آزمون سراسری رو بزنید
اگه یکسان باشه بالاتر رو انتخاب میکنندوستان خودمون باید انتخاب کنیم تیرو بزارن یا دی رو
یا خودشون بالاترینو انتخاب میکننن
اینم پوکیدبرای دیدن نمره تزار امتحان نهایی http://my.medu.ir مراجعه و آزمون سراسری رو بزنید
ناعادلانه نیستگویا این ترار نهایی ها رو ناعادلانه حساب کردن. برای فارغالتحصیلان وضعیت بدتر شد!
من هنوز نمیتونم نتایج و ببینم -_-
۸۰۰۰ ۸۵۰۰ به بالا مطلوبه۸۳۱۴ شده تو تجربی.
آره برا امسال
چقدر باشه خوب میشه؟ بقیه چند شدن؟
برای من مشکل ندارهاینم پوکید
از دسترس خارج شده
چرا وقتی نمره ۲۰ من تو درسی که پارسال گرفتم تراز پایینتری از ۱۹_۲۰ امسال تو همون درس بده ناعادلانه محسوب میشه. درسته سختی رو باید لحاظ کرد ولی چطور باید نمره بالاتر از ۲۰ بگیریم؟ناعادلانه نیست
با توجه به میانگین تراز سال اخذ دیپلم حساب شده و خب جامعه ای ه
بحث نمره نبودهچرا وقتی نمره ۲۰ من تو درسی که پارسال گرفتم تراز پایینتری از ۱۹_۲۰ امسال تو همون درس بده ناعادلانه محسوب میشه. درسته سختی رو باید لحاظ کرد ولی چطور باید نمره بالاتر از ۲۰ بگیریم؟
سوابق فقط نهایی های دوازدهم منظورتونه؟وای
الان رفتم سیب ترش
تراز سوابق همه بالا ۹۰۰۰ بود :))) خدای بزرگ
گفتن توی دستور و العمل ها با میانگین تراز سال سنجیده میشه دیگهناعادلانهاس چون از قبل اعلام نکردن ۲۰ شما ارزش نداره و ۲۰ امکان ترمیم نداشت
متوجهام. اما امکان ترمیم ۲۰ نبود. فکر نمیکردیم که سطح دروس انقدر تفاوت داشته باشه که مجبور بشیم نمره ۲۰ رو برای تراز بالاتر ترمیم کنیمبحث نمره نبوده
سطح سوال دو سال فرق میکرده
حالا من در مقامی نیستم چیزی بگم ولی شاید مثلا نمره ۱۸ یک درس یه اندازه ۱۴ امسال ارزش داشته باشه
نمیگم درسته یا غلط صرفا شرح میدم
آها آهاآره همون ۴۰درصد
این موضوع که درس ها و نمره ها اثرات مختلفی روی تراز دارن و اینکه اینا اغلب با دیتا های سال گذشته است رو در نظر گرفتی؟هنوز نتونستم کارنامهمو ببینم جدی واسهم مسخرهست که فلانی از ماز اومده میگه فلان تراز برای فلان نمرهست در صورتی که معدل من کلی بالاتر از اون چیزی شده که که باید با این تراز میگرفتم نمیفهمم منطقشونو