- نام مرکز سمپاد
- *
- شهر
- TBZ / M2B
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
اتفاقا درسنامش کلی اشکال دارهادبیات طالبتبار. تستاش نه لزوما. همون درسنامه و...ش.
اتفاقا درسنامش کلی اشکال دارهادبیات طالبتبار. تستاش نه لزوما. همون درسنامه و...ش.
اول از همه متن کتاب رو کامل و دقیق بخون و خیلی خوب مسلط شو. بعد جزوه و سوالای دبیر. و در نهایت میتونی بری سراغ کمک درسی. (البته تو فارسی و عربی میتونی از کمک درسی رو همراه با کتاب وزارتی بخونی)برای امتحان نهایی درس های عمومی، چه کتابهایی رو پیشنهاد میکنید بخونیم؟ برای کدوماشون داشتن کتاب کمک درسی واجبتره؟
سلامدوستان برای آمار کتاب تست خوب (ترجیحا با درسنامه خوب ولی حالا کلا) یا ویدیو آموزشی و فلان چی پیشنهاد میدید؟
گسسته و آمار نردبام چطوره به نظرت؟سلام
به ترتیب
1.خوشخوان
2.جامع خیلی سبز
3.تستای سطح سخت لرنیتو
4. سه سطحی جامع
5. الگو جامع
6. خیلی ضعیف باشی میکرو جامع
نگاه نکردم راستش ، نردبام کتاباش خوبه کلا حالا من حسابان و فیزیک و شیمی و هندسشو نگاه کردمگسسته و آمار نردبام چطوره به نظرت؟
کلا الگو هندسش سادس جز البته سطح ۳تستای هندسه ۱ خوشخوان در مقایسه با نشرالگو سخت ترن؟
دومی«نه درو دعوی و نه معنا بود» «درو» رو قید بگیریم یا در رو حرف اضافه و او رو متمم؟
نظرتون در مورد کتاب سه بعدی نشر الگو چیه؟ (تالیف اقای ارشک حمیدی)کلا الگو هندسش سادس جز البته سطح ۳
ولی خوشخوان کلا کتاباش سخته ، بعید بدونم هندسش از این قاعده مستثنی باشه
کتاب هندسه خوب خواستی
آیکیو چاپ ۱۴۰۰
و میکرو طلا جامع(شریف خطیبی)
و بنفش قلمچی بزن
بعد اینا ۳ سطحی خوبه با الگو
نردبامم سراغش نرو ، اصلا شبیه کنکور نیست ایده هاش
نظر من اینه که ترتیب توی حل سوال فیزیک مهم نیست. باید آسون و متوسط رو گلچین کنی و سریع حلشون کنی.شما برای حل سوالات فیزیک کنکور (دفترچهی دوم) استراتژی خاصی دارید؟
منظورم از استراتژی خاص اینه که مثلاً ترتیب سوالات رو رعایت نکنید و اول فیزیک پایه رو حل کنید.
اصلاً داشتن استراتژی تو فیزیک مثل شیمی مهم و کمککننده هست؟
من خودم تنها راهبردی که دارم اینه که اگه سوال حرکت شناسی، دینامیک یا مدار سخت بود رد میکنم.
والا من فیزیک تنها درسی هست که لودری حل میکنمشما برای حل سوالات فیزیک کنکور (دفترچهی دوم) استراتژی خاصی دارید؟
منظورم از استراتژی خاص اینه که مثلاً ترتیب سوالات رو رعایت نکنید و اول فیزیک پایه رو حل کنید.
اصلاً داشتن استراتژی تو فیزیک مثل شیمی مهم و کمککننده هست؟
من خودم تنها راهبردی که دارم اینه که اگه سوال حرکت شناسی، دینامیک یا مدار سخت بود رد میکنم.