- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- رشته دانشگاه
- حقوق
نمیدونم نویسندهی این مطلب کدوم تفسیر و تاویل رو خونده ولی من هرجا گشتم چیزی منطبق با این ندیدم.این قسمت به ترجمه ربطی نداره.به تفسیر و تاویل اصلی خود آیه مربوطه
فرگشت رو هم کسی دوره نامگذاری نکرد.حتی در فقه شیعه نیز اعتقاد بر این است که تسلسل تکامل در همه موجودات وجود دارد و به عینه دیده می شود اما پیش چشم مقلدان کورکورانه آیین های غلطی همچون ... دیده نمی شود. در سوره های عنکبوت و مومنون و سجده و بقره چندین بار راجع به خلقت بحث شده و بعضا برای تبیین و گسترش موضوع تفاسیر چند ده صفحه ای نوشته شده
در خلقت انسان که گفتید منشا خلقت انسان مورد بررسی قرار گرفت در قبل ( نطفه رسی.وجود اکسیژن و پس از انسان اولیه اسپرم و دیگر اجزا ) مطالب یعنی به وجود آمدن مقدمات خلقت انسان
در ضمن بحث حیات و اولین حضورش نیز اشاراتی داشته. رد نظریات تکامل بیشتر برروی فیکسیسم بوده در فقه. حتی تکامل انسان نفی نشده و فقط منبع آن ( چیزی که نظریه داروین میگوید ) نفی شده که به دلیل موهای بلند انسان های اولیه اون هارو گیبون و شامپانزه گرفته!
___
دقیقاً توی مطلبی که پیست کردی از عبارات "دوره" و "اتمام" استفاده کرده.
___
توی سایتش نگاه کردم صرفاً ربط دادن یه سری کلمات مثل سلول، ژن و DNA به آیاتیه که هیج ربطی به اینا ندارن، ترجمه و تفسیر و تاویل این آیهها با ادعاهای نویسنده کلی فرق میکنه و من ترجیح میدم باور کنم شناخت مترجمین و مفسرین نسبت به متن عربی از یه آدم رندوم توی اینترنت بیشتره. بعدشم باز فقط طرف داره ادعا میکنه، چرا سند نمیاره، چرا مدرک علمی نشون نمیده که فلان باکتری منشا حیات بوده؟
___
الان نظریه فرگشت با نظریات داروین فرق داره. داروین متوجه چیزایی مثل انتقال صفات و انتخاب طبیعی شد ولی نحوهی انتقال صفات رو نمیدونست، چیزی که الان بهش میگن نظریه فرگشت با نظریات داروین تفاوتهای زیادی داره. اینکه طرف به جای فرگشت از نظریات داروین حرف میزنه نشون میده که حتی بیسیکترین چیزهارو دربارهی این موضوع نمیدونه.