- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان7
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
من کاری ندارم ولی دانشگاه به این بزرگی یه تاپیک نداشت؟
هرکی هست بیاد یه معرفی کنه ببینیم کی به کیه
هرکی هست بیاد یه معرفی کنه ببینیم کی به کیه

من
می تو![]()
بیاید قبلش ببینمتون بعد بریدمن هستم ولی امیدوارم تا اخر امسال دیگه نباشم :)))))
من خودم مایل نیستم دفاع خودم برمبیاید قبلش ببینمتون بعد برید
دفاع هم دعوتم کنید
))فرق شون چیه؟تربیت مدرس با تربیت دبیر فرق داره ها
من تربیت دبیرم
)نه بابا زشت چیهفرق شون چیه؟
(خیلی زشته که بلد نیستم نه؟)

تربیت مدرس فرقش با دانشگاه های دیگه اینه که فقط تحصیلات تکمیلیه (کارشناسی نداره)، یسری واحد هم داره برای مدرسی که اختیاریه، هرکی دوست داشته باشه میتونه شرکت کنه ولی اینجوری نیست که تعهد تدریس یا استادی و ... بده، صرفا یه مدرک مدرسی میده.فرق شون چیه؟
(خیلی زشته که بلد نیستم نه؟)
نه بدون کنکور نیست، پذیرشش مثل همه دانشگاههای عادی دیگه ست.و اینکه ظاهرا بدون کنکوره پذیرشش
بقیه شرایطش رو در جریان نیستم دوستان باید بگن
نه من از این حسا نداشتم، فقط وقتی وارد دانشگاه شدم اولش شوک فرهنگی بهم وارد شد :))) مثلا اینکه خیلیا زوجن و میبینی هی دو نفر دونفر دست تو دست هم راه میرن اینور اونور :)) تو کارشناسی و دانشگاههای دیگه اینجوری نیست و کلا هم اینجا میانگین سنی به وضوح بالاست.حالا جدی به نظرتون یه جوری نیست؟
خیلی حس فرهنگیان داره

علوم اجتماعی ورودیش از کجاست؟من هم همسایه شمام. دانشکده علوم اجتماعی تهران
دقیقافقط وقتی وارد دانشگاه شدم اولش شوک فرهنگی بهم وارد شد :))) مثلا اینکه خیلیا زوجن و میبینی هی دو نفر دونفر دست تو دست هم راه میرن اینور اونور :)) تو کارشناسی و دانشگاههای دیگه اینجوری نیست و کلا هم اینجا میانگین سنی به وضوح بالاست.
آرهدوم اینکه هر وری میری، حتی تو باشگاه ورزشی، حرفای اکادمیکه، از برنامههای بنیاد نخبگان گرفته تا مقاله و ...
البته دانشکده ما اینجوری نیست، فقط به پستداکا و کسایی که دکتری دفاع کردن، اقا/خانم دکتر میگن که خب واقعا هم دکترن :))آره
همه همدیگر رو آقای دکتر صدا میکردن
برای خواهرم داشتم تعریف میکردم میخندید میگفت این همه درس خوندن یه اسمی باید بهشون برسه
علوم اجتماعی همسایه شرقی شماست. مدیریت همسایه غربی. محاصره شدید توسط تهرانیاعلوم اجتماعی ورودیش از کجاست؟