• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سریال The boys

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع tahaweeb
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

tahaweeb

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
آبادان
سال فارغ التحصیلی
1404
از اونجایی که تاپیکی درمورد این سریال در سایت نبود، لازم دیدم که این تاپیک رو اضافه کنم.
در اینجا می تونید هر نظری که درمورد سریال دارید از شخصیت های مورد علاقتون گرفته تا داستان و پیش بینی فصل های بعدی دارید رو مطرح کنید.

خلاصه داستانشو خوندم به نظرم جالب اومد مبارزه با آدمای ابرقدرتی که از توانایی هاشون سوءاستفاده می‌کنن 🤔

پخش فصل جدید سریال شروع شد .
فصل پنجم فصل آخر سریاله و فعلا دو قسمت اول منتشر شده و قراره ادامه قسمت ها به شکل هفتگی بیاد . هر پنجشنبه قسمت جدید میاد و تا 30 اردیبهشت سریال تموم میشه .
برای دیدن ادامه سریال اسپین آفش که gen v هست رو باید دیده باشید . سریال جن وی فعلا دو فصلش اومده .

چیه داستانش؟
"With great power, comes great responsibility"
توی این مورد نه. داستان روایتیه آدمایی که قدرت زیادی دارن، قدرت ماورایی، ولی ازش برای خوبی و کمک به دیگران استفاده نمیکنن؛ کاملا برعکس. این سریال در مورد دنیاییه که مثل دنیای سوپرهیروهای عادی همه چیز گل و بلبل نیست، چون خود سوپرهیروهای این داستان، نیمه تاریکی در وجودشون دارن.

به گزارش ددلاین و ورایتی سریال gen v بعد دو فصل کنسل شد .
سریال جن وی اسپین آف the boys بود .

جز بهترین سریالاییه که دیدم و دارم میبینم
نمیدونم ولی یکم این فصل جدیدش احساس میکنم آب گرفتن توش
شایدم چون قسمتای اوله اینجوریه

تخیلی که نیست؟

جز بهترین سریالاییه که دیدم و دارم میبینم
نمیدونم ولی یکم این فصل جدیدش احساس میکنم آب گرفتن توش
شایدم چون قسمتای اوله اینجوریه
وای آره منم با فصل جدیدش ارتباط نگرفتم به نظرم شخصیت بوچر خیلی مسخره شده اصلا کارایی که می‌کنه به شخصیت پردازیش نمی‌خوره

وای آره منم با فصل جدیدش ارتباط نگرفتم به نظرم شخصیت بوچر خیلی مسخره شده اصلا کارایی که می‌کنه به شخصیت پردازیش نمی‌خوره
از وقتی وی تزریق کرد یه جوری شد
اصطلاحایی که به کار میبره و لهجشو دوس دارم فقط الان

فصل 5 زبالست
استارلایت افتضاح ترین بازی رو داره
بنظرم جای بازیگرش بهنوش بختیاری بود خیلی بهتر بازی میکرد 🙏

از وقتی وی تزریق کرد یه جوری شد
اصطلاحایی که به کار میبره و لهجشو دوس دارم فقط الان
واقعا با کشتن ویکتوریا گند زد تو سریال
خیلی شخصیتش تک بعدی شده فقط می‌خواد هوملندر رو بکشه

واقعا با کشتن ویکتوریا گند زد تو سریال
خیلی شخصیتش تک بعدی شده فقط می‌خواد هوملندر رو بکشه
امیدوارم یه جوری درستش کنن از این یه نواختی دربیاد
۴ قسمته دنبال ویروسن
دردویل که تازه اومده این قسمت جدیدش منو میخکوب کرد برعکس the boys

امیدوارم یه جوری درستش کنن از این یه نواختی دربیاد
۴ قسمته دنبال ویروسن
دردویل که تازه اومده این قسمت جدیدش منو میخکوب کرد برعکس the boys
الان که gen v رو کنسل کردن امیدوارم شخصیتاش یه کامبکی بزنن تو فصل پنج، حیف شد پتانسیل خوبی داشت
دردویل رو ندیدم☹️ کلا سوپرهیروها خیلی thing من نیستن فقط فیلمای mcu رو دنبال می‌کنم (اونم البته از وقتی فاز جدیدش شروع شده خیلی دنبال نکردم😂) از در حال پخشای الان فقط the boys و testaments و outlander رو می‌بینم

الان که gen v رو کنسل کردن امیدوارم شخصیتاش یه کامبکی بزنن تو فصل پنج، حیف شد پتانسیل خوبی داشت
دردویل رو ندیدم☹️ کلا سوپرهیروها خیلی thing من نیستن فقط فیلمای mcu رو دنبال می‌کنم (اونم البته از وقتی فاز جدیدش شروع شده خیلی دنبال نکردم😂) از در حال پخشای الان فقط the boys و testaments و outlander رو می‌بینم
دردویل خیلی سوپرهیرو نیست مثل مرد عنکبوتی و سوپرمن و...
داستانش جالبه
شبیه پانیشره داستانش(نمیدونم دیدی یا نه)

"With great power, comes great responsibility"
توی این مورد نه. داستان روایتیه آدمایی که قدرت زیادی دارن، قدرت ماورایی، ولی ازش برای خوبی و کمک به دیگران استفاده نمیکنن؛ کاملا برعکس. این سریال در مورد دنیاییه که مثل دنیای سوپرهیروهای عادی همه چیز گل و بلبل نیست، چون خود سوپرهیروهای این داستان، نیمه تاریکی در وجودشون دارن.
اوکی همین کافیه می‌رم می‌بینم

Back
بالا