اینا اسرار مگوی خوابگاه هاست که گفته نمیشه..میترسم یکم دیگه بیام بخونم این که چیزی نیست ما با هم تو اتاق لب میگرفتیم و ...
حسی خوبی گرفتم که یادت بود : ))درست یادم نیست ولی @f@him یه همچین چیزی نگفته بود؟
چقدر اون اشناتون دهن لق بودهولی من از یکی از آشناها شنیدم وقتی رفته اتاق یکی از دوستاش که کتاب بگیره ازش در زده و چیزی شبیه come on شنیده و رفته داخل و دوستاشو درحال خاک برسری کردن با هم دیده
من از این خاطرات دارکی دارم که در سینهم نهفتهن تا زمان مرگولی من از یکی از آشناها شنیدم وقتی رفته اتاق یکی از دوستاش که کتاب بگیره ازش در زده و چیزی شبیه come on شنیده و رفته داخل و دوستاشو درحال خاک برسری کردن با هم دیده
تا اومدم بنویسم خب لب رو هم که گرفتین ،جلو تر نرفتین ؟پستتو خوندمولی من از یکی از آشناها شنیدم وقتی رفته اتاق یکی از دوستاش که کتاب بگیره ازش در زده و چیزی شبیه come on شنیده و رفته داخل و دوستاشو درحال خاک برسری کردن با هم دیده
چرا روایت هست داخل چمدون می ذارن میبرنتا اومدم بنویسم خب لب رو هم که گرفتین ،جلو تر نرفتین ؟پستتو خوندم
مرحله بعد پسر نیوردین داخل خوابگاه ؟
همین الان استرس گرفتم بابام نیاد این تاپیک رو بخونه :)تا اومدم بنویسم خب لب رو هم که گرفتین ،جلو تر نرفتین ؟پستتو خوندم
مرحله بعد پسر نیوردین داخل خوابگاه ؟
خب پس یادداشت شه که در مواقع لزوم، در اتاق قفل باشه "-:ولی من از یکی از آشناها شنیدم وقتی رفته اتاق یکی از دوستاش که کتاب بگیره ازش در زده و چیزی شبیه come on شنیده و رفته داخل و دوستاشو درحال خاک برسری کردن با هم دیده
سوال کلیه ( مثه خیلی دیگه از سوالهای دیگه البته: دی )بچه ها یه سوال دیگه این بخش مشاوره دانشگاه به دردیم میخوره ؟کمک میکنند اصلا؟ سوادشو دارند؟ یا مثل مال مدرسه است که از بچه ده ساله مشورت می گرفتی سنگین تر بودی تا مشاور¡¿
ارهممکنه اتاق آنقدری خالی شه که بشه کاری کرد؟(((((:
ولی فکر نکنم اتاق ها اونقدر ضدصدا باشن=" باید حواس جمع بودممکنه اتاق آنقدری خالی شه که بشه کاری کرد؟(((((:
فیلمهایی که میبینی رو ملاک قرار نده : ))ولی فکر نکنم اتاق ها اونقدر ضدصدا باشن=" باید حواس جمع بود![]()
اونم تو دانشکده فرهنگیان((((:کاش یه مسابقه بذاریم شرط ببندیم روز چندم کارت به حراست و کمیته میکشه : - "
و خدا بالش را افریدولی فکر نکنم اتاق ها اونقدر ضدصدا باشن=" باید حواس جمع بود![]()
اون که آره، واسه همین گفتم باید حواس جمع بودفیلمهایی که میبینی رو ملاک قرار نده : ))
در واقعیت همه چی میتونه در سکوت هم رخ بده![]()
+++++++و خدا بالش را افرید
ما حمومای خوابگاهمون از این لاینیهاست. یعنی زیر زمین خوابگاهمون حدود 40تا حموم داره. یه بار من تا دیروقت بیدار بودم درس میخوندم صبح زودم کلاس داشتم. ساعت 3.5 صبح رفتم حموم بعد یهو دیدم سهتا از بچهها باهم رفتن داخل حموم و آره (((((((((((:میترسم یکم دیگه بیام بخونم این که چیزی نیست ما با هم تو اتاق لب میگرفتیم و ...
من یه بار یکی از همکلاسیای تهرانیم رو قاچاقی آوردم تو خوابگاه موقع خروج انقدر ضایع بازی درآوردیم فهمیدنمن شنیده بودم که پسرا دختر گذاشتن توی کارتن یخچال و بردن خوابگاه
دیگه راست و دروغشو نمیدونم![]()
به به الزهراما حمومای خوابگاهمون از این لاینیهاست. یعنی زیر زمین خوابگاهمون حدود 40تا حموم داره. یه بار من تا دیروقت بیدار بودم درس میخوندم صبح زودم کلاس داشتم. ساعت 3.5 صبح رفتم حموم بعد یهو دیدم سهتا از بچهها باهم رفتن داخل حموم و آره (((((((((((:
و خب یهچیزایی دیدم که اصلاً نمیتونم بگم. خودتون میرید میبینید فیض میبرید![]()