کنکور شب‌نشینی اعلام نتایج

وضعیت
موضوع بسته شده است.
میترسم یکم دیگه بیام بخونم این که چیزی نیست ما با هم تو اتاق لب میگرفتیم و ...

اینا اسرار مگوی خوابگاه هاست که گفته نمیشه..
چیزای خیلی دراک بوده همیشه جزو تاریخ شفاهی خوابگاه ها

• لایک
امتیازات: Blank
درست یادم نیست ولی @f@him یه همچین چیزی نگفته بود؟
حسی خوبی گرفتم که یادت بود : ))
ولی اون توی خوابگاه نبود... متاسفانه از محیط اونجا بهینه استفاده نکردیم : ))

ــــــــــــــــــــــ
حالا ولی چیز ترسناکی نیست. دو نفر میخوان تست کنن/به‌هم گرایش دارن یا هر چیزی
و خب اره هر کاری (حتی سکس هم معقوله - من نشنیدم/ندیدم ولی اصلا خارج از تصور نیست) ممکنه توی خوابگاه انجام بدن. جیغ نکشین فرار کنین. معمولا در فضای عمومی انجام نمیدن ولی اگه یه وقت دیدین و لذت نمی برین و یا دوست ندارین، گفت و گو کنین در درجه اول و اثر نکرد یا اونا یا شما میتونید اتاقو عوض کنید

ولی من از یکی از آشناها شنیدم وقتی رفته اتاق یکی از دوستاش که کتاب بگیره ازش در زده و چیزی شبیه come on شنیده و رفته داخل و دوستاشو درحال خاک برسری کردن با هم دیده
چقدر اون اشناتون دهن لق بوده
این اتفاق تو امریکام افتاده و پسره به خاطر برملا شدن این خودکشی کرد

ولی من از یکی از آشناها شنیدم وقتی رفته اتاق یکی از دوستاش که کتاب بگیره ازش در زده و چیزی شبیه come on شنیده و رفته داخل و دوستاشو درحال خاک برسری کردن با هم دیده
من از این خاطرات دارکی دارم که در سینه‌م نهفته‌ن تا زمان مرگ

تا اومدم بنویسم خب لب رو هم که گرفتین ،جلو تر نرفتین ؟پستتو خوندم
مرحله بعد پسر نیوردین داخل خوابگاه ؟

بچه ها یه سوال دیگه این بخش مشاوره دانشگاه به دردیم میخوره ؟کمک میکنند اصلا؟ سوادشو دارند؟ یا مثل مال مدرسه است که از بچه ده ساله مشورت می گرفتی سنگین تر بودی تا مشاور¡¿

چرا روایت هست داخل چمدون می ذارن میبرن

همین الان استرس گرفتم بابام نیاد این تاپیک رو بخونه :)

خب پس یادداشت شه که در مواقع لزوم، در اتاق قفل باشه "-:

بچه ها یه سوال دیگه این بخش مشاوره دانشگاه به دردیم میخوره ؟کمک میکنند اصلا؟ سوادشو دارند؟ یا مثل مال مدرسه است که از بچه ده ساله مشورت می گرفتی سنگین تر بودی تا مشاور¡¿
سوال کلیه ( مثه خیلی دیگه از سوال‌های دیگه البته: دی )
ولی ادم خوب همه جا پیدا میشه، من فک کنم مثلا شنیده بودم مشاورای دانشگاه تهران خوبن...

ولی بری امتحان کنیم بد نیست. اگه هزینه‌ای هم داره (و زیاد تر از ارزشش برای تست کردنه) با چند نفر که میخوان تست کنن پول رو هم بذارین، سنگ کاغذ قیچی کنین یکی بره تست کنه نتیجه رو بگه : ))

• لایک
امتیازات: f@him
ما حمومای خوابگاهمون از این لاینی‌هاست. یعنی زیر زمین خوابگاهمون حدود 40تا حموم داره. یه بار من تا دیروقت بیدار بودم درس می‌خوندم صبح زودم کلاس داشتم. ساعت 3.5 صبح رفتم حموم بعد یهو دیدم سه‌تا از بچه‌ها باهم رفتن داخل حموم و آره (((((((((((:
و خب یه‌چیزایی دیدم که اصلاً نمی‌تونم بگم. خودتون می‌رید می‌بینید فیض می‌برید:))

من شنیده بودم که پسرا دختر گذاشتن توی کارتن یخچال و بردن خوابگاه
دیگه راست و دروغشو نمیدونم:-"
من یه بار یکی از هم‌کلاسیای تهرانیم رو قاچاقی آوردم تو خوابگاه موقع خروج انقدر ضایع بازی درآوردیم فهمیدن:))
چقدر اذیتمون کردن. کشوندنمون کمیته انضباطی و تعهدم گرفتن ازمون
حالا فک کن یه آدمی مثل من مثلاً بخواد پسر ببره تو خوابگاه:)) کل ایران می‌فهمن:))

ما حمومای خوابگاهمون از این لاینی‌هاست. یعنی زیر زمین خوابگاهمون حدود 40تا حموم داره. یه بار من تا دیروقت بیدار بودم درس می‌خوندم صبح زودم کلاس داشتم. ساعت 3.5 صبح رفتم حموم بعد یهو دیدم سه‌تا از بچه‌ها باهم رفتن داخل حموم و آره (((((((((((:
و خب یه‌چیزایی دیدم که اصلاً نمی‌تونم بگم. خودتون می‌رید می‌بینید فیض می‌برید:))
به به الزهرا 🔥

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا