کنکور شب‌نشینی اعلام نتایج

وضعیت
موضوع بسته شده است.
حاجی چی چیو ۴ ۵ ماه؟الان من یک هفته ست برگشتم خوابگاه و از فرط لاغری استخونای لگنم زده بیرون.تو خوابگاه مخصوصا دخترا انواع عفونت های ادراری و واژینال میگیرن.حالا بماند مسمومیت و کرونا و کوفت و زهر مار.تازگیام رسما غذا در حدی سیرت میکنه ک بری سلف و برگردی.اصن ۵ ماه یه سره بخوای بمونی فقط استخونات میمونه اونم ن همه ش بخش کوچیکش
یکم یاواش :))
من همینجوریش وحشت خوابگاهو دارم دیگه عفونت این وسط چی میگه.

حاجی چی چیو ۴ ۵ ماه؟الان من یک هفته ست برگشتم خوابگاه و از فرط لاغری استخونای لگنم زده بیرون.تو خوابگاه مخصوصا دخترا انواع عفونت های ادراری و واژینال میگیرن.حالا بماند مسمومیت و کرونا و کوفت و زهر مار.تازگیام رسما غذا در حدی سیرت میکنه ک بری سلف و برگردی.اصن ۵ ماه یه سره بخوای بمونی فقط استخونات میمونه اونم ن همه ش بخش کوچیکش
همون یکم غذا قابل خوردن هست؟ :( من آشپزی بلد نیستم، سوسک و نوش و اینا چقدر دارین؟

اره غذاش قابل خوردنه.سوسک و موش و اینا ممکنه تو ۴ سال تحصیلت نهایت ۲ بار ببینی.چون خب تو یه اتاق ۳۰ متری ۴ نفر ادمین.اونقد شلوغه ک راحت موش میتونه قایم شه
۴ نفر «admin» خوندم اول.

اره غذاش قابل خوردنه.سوسک و موش و اینا ممکنه تو ۴ سال تحصیلت نهایت ۲ بار ببینی.چون خب تو یه اتاق ۳۰ متری ۴ نفر ادمین.اونقد شلوغه ک راحت موش میتونه قایم شه
بله
همین مونده نگران این باشم بین وسایلم موش رفته باشه :/

آقااا دو بار و دیدم خوشحال شدم بعد با قسمت بعد جمله مواجه شدم یا خدا یعنی زیاد ولی نمی بینیم ممکنه هر جایی باشه ×_×

خب قشنگه، الان ملت می‌تونن دو تا دیدگاه سر و ته بازه رو ببینن و خوابگاه نه خیلی گوگولی جلوه داده میشه و نه هیولای دوسر : ))
(امیدوارم ینی اینجوری باشه :D)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ولی این عفونت ادراری و واژینال اینا تا جایی که میدونم یا عوامل ژنتیکی داره یا داستانای رابطه جنسی و مراقبت‌هاش و اینا... ( ولی نمیدونم اطلاعاتم چقدر کامله)
غذام خب غذا پختن ممنوع نیست که... مسموم کنه و فلان و اینا میپزی میخوری:D
سختی‌های خوابگاه معمولا کنار اومدن با ادماس، بقیش رو ادم از پسش بر میاد ینی به نظر من و عذاب نمیکشه : ))

عزیزان از فکر غذا پختن بیاین بیرون و با سلف خو بگیرین.:-" لولوخرخره نیست که نگرانش باشین. شبیه یه رستوران متوسطه و در صورتی خودتون بپزین که اگه سلف بگیرین بلایی سرتون میاد.

سختی‌های خوابگاه معمولا کنار اومدن با ادماس، بقیش رو ادم از پسش بر میاد ینی به نظر من و عذاب نمیکشه : ))
اگر هم خوابگاهی هامون شبا خروپف کنن و نزارن بخوابیم چی؟

اگر باهاشون جور نشیم چی

۸ نفر ادم یه دسشویی ک اونم شاید هفته ای یه بار تمیز شه.البته به محض اینکه علائم عفونت واژینال دیدی یه دستمال رو با سرکه سیب بشور و نم دار ب حالت نوار بهداشتی استفاده کن.در مراحل اولیه از بین میبرتش
سرخود تغییر دادن پی‌اچ ناحیه‌ی تناسلی که مشکلات بدتری به وجود میاره، رفع اونم دردسره باز :‌|

ن واقعا فقط این نیست.من تا حالا عفونت واژینال اصن نمیدونستم چی بود.الان ۶ ماهه دارم و کامل خوب نشده.و خب اگه یکی از هم اتاقیات بگیرن بقیه تونم احتمال زیاد میگیرین‌.عفونت ادراری ام همینه.در مورد غذا و مسمویت.مسمویت اینجا کم پیش میاد به خاطر غذا باشه به خاطر ابه بیشتر.اب خوابگامون طعم جلبک میده رسوباتشم خیلی زیاده.اصن نباید باهاش غذا درست کرد یا ازش خورد.حتی خیلیا دندونشونو با اب معدنی میشورن.
من این رو سرچ اینا کردم، میگه باکتری مسئول این عفونت قابل انتقاله ولی خودش واگیردار نیست! ( که البته زیست هیچی حالیم نیست و نمیفهمم ینی چی: دی)

اما به عنوان یه تجربم در همین راستا بگم (اگه راه انتقالش تماسی باشه؟) که ما یه هم اتاقی داشتیم که عفونت واژینال داشت و حتی در بعضی موارد لخت کامل (:))) هم تردد میکرد در اتاق و مینشست اینور اونور و خب ما نگرفتیم :-"
در کل هدفم اینه که از خیلی دارک جلوه دادن خوابگاه جلوگیری کنم... امیدوارم این خاطره رو هم در همین راستا بخونین : ))

من این رو سرچ اینا کردم، میگه باکتری مسئول این عفونت قابل انتقاله ولی خودش واگیردار نیست! ( که البته زیست هیچی حالیم نیست و نمیفهمم ینی چی: دی)

اما به عنوان یه تجربم در همین راستا بگم (اگه راه انتقالش تماسی باشه؟) که ما یه هم اتاقی داشتیم که عفونت واژینال داشت و حتی در بعضی موارد لخت کامل (:))) هم تردد میکرد در اتاق و مینشست اینور اونور و خب ما نگرفتیم :-"
در کل هدفم اینه که از خیلی دارک جلوه دادن خوابگاه جلوگیری کنم... امیدوارم این خاطره رو هم در همین راستا بخونین : ))
ولی اینکه یکی لخت کامل تردد کنه و همه جا بشینه پاشه از عفونت دارک تره ×_×

خب خوبه چرا اینا رو زودتر نگفتید ؟ الان دیگه دلم نمی خواد نتایج بیاد :))

ولی اینکه یکی لخت کامل تردد کنه و همه جا بشینه پاشه از عفونت دارک تره ×_×
"همه جا" رو نگفتم میشست البته: )) و اینکه در "بعضی موارد" اینجوری تردد می‌کرد : ))
ولی از نظر ما دارک نبود و جز زیبایی چیزی نمی دیدیم : ))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا