- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
تو نیاز نیست چیز خاصی بدیاگه دعاشون بگیره من شام میدم و بعد شام ناپلئونی
اون چیزای زائدو رو از جملهت حذف کن

تو نیاز نیست چیز خاصی بدیاگه دعاشون بگیره من شام میدم و بعد شام ناپلئونی
اشکال نداره همه یه روز تازه وارد بودن و با ادبیات سمپادیا، غریبه. خودمم همین بودم. زمان بده.مطمئنم هنوز نگرفته
من توانایی مالی شام رو که ندارم خداییش ( مگه اینکه خودم براتون بپزم 💅 ) ولی خب میتونم یه جعبه شیرینی از سر کوچه بخرماگه دعاشون بگیره من شام میدم و بعد شام ناپلئونی
نذاشتی کهیعنی هنوزم میتونی ایستگاهش کنی🥱🌊
با این لاکی که میرنی نپزی سالمتر میمونیممن توانایی مالی شام رو که ندارم خداییش ( مگه اینکه خودم براتون بپزم 💅 ) ولی خب میتونم یه جعبه شیرینی از سر کوچه بخرم![]()
تو دعا کن من قبول بشم، شام تورو هم خودم میدممن توانایی مالی شام رو که ندارم خداییش ( مگه اینکه خودم براتون بپزم 💅 ) ولی خب میتونم یه جعبه شیرینی از سر کوچه بخرم![]()
با این لاکی که میرنی نپزی سالمتر میمونیم
خب بچه ها پلن عوض شد بریم برای ممدرضا دعا کنیم🤲تو دعا کن من قبول بشم، شام تورو هم خودم میدم
مگه این که همو بگیرین و سام عروسیتون باشهتو دعا کن من قبول بشم، شام تورو هم خودم میدم
اینقدر این چندوقته بحث اینچیزا بوده ازش تنفر پیدا کردم 🚶🚶مگه این که همو بگیرین و سام عروسیتون باشه
ولی ایده بدی نیستامگه اینکه خودم براتون بپزم
من توانایی مالی شام رو که ندارم خداییش ( مگه اینکه خودم براتون بپزم 💅 ) ولی خب میتونم یه جعبه شیرینی از سر کوچه بخرم![]()
نخوندمولی ایده بدی نیستادست پختمم خوبه، ناخونی هم ندارم که لاک بزنم 😌 شام دومتونم با خودم
نیاز بود واقعا.😴-عه صندلی امین روحی اومد بالا^_^ سبزم تو جواباش زیاد داره^^
-جواب بچهها بهش بود! -___-
کی داده کی گرفته:مثل مزایده ها شده اینجا.
+شیرینی میدم.1
شیرینی میدم.2
_نه نه من شام میدم.
میخواد شام بده.1
میخواد شام بده.2
میخواد شام بده.3
@زمستون اگه شام ندی آبرو برات نمیزاریم ^____^
چی دوست داری عاسیسم؟مثل مزایده ها شده اینجا.
+شیرینی میدم.1
شیرینی میدم.2
_نه نه من شام میدم.
میخواد شام بده.1
میخواد شام بده.2
میخواد شام بده.3
@زمستون اگه شام ندی آبرو برات نمیزاریم ^____^
واقعا داشتم فکر میکردم که نمک خور ها دیگه نیستن و فقط خودم موندم. مرسی از شما واقعا🥺نمک مومن نمک![]()