کنکور شب‌نشینی اعلام نتایج

وضعیت
موضوع بسته شده است.
آخ الان یادم ا‌ومد:)) یکی از پسرای خوابگاهیمون واسه من شله‌زرد پخت آورد که روزه‌مو افطار کنم باهاش و من بازم نفهمیدم این بچه روی من کراش داره و منظوردارن کاراش=))

یا خدا چرا اینجورین یه سریا آبرومونو بردن

آخ الان یادم ا‌ومد:)) یکی از پسرای خوابگاهیمون واسه من شله‌زرد پخت آورد که روزه‌مو افطار کنم باهاش و من بازم نفهمیدم این بچه روی من کراش داره و منظوردارن کاراش=))
جوری که کراشم نمی‌گیره من دارم بهش نخ می‌دم:

دیگه خیلی داره جالب میشههه
بگو نن جون

دیگه ایشالا قبل از اینکه من آبروریزی کنیم و میزان خنگیم در فهمیدن احساسات مردمو براتون توصیف کنم نتایجو بدن:))
احتمالا پورعباسم داره اینجارو میخونه یادش رفته بده نتایجو
حالا اینجا جمع خودیه شما بگو:))

بعید می‌دونم حداقل تا صبح نتایج و بدن
البته دوستان به اینم دقت کنین که سازوکار سنجش اینجوریه که دقیقا همون لحظه ای که نا امید میشی نتایج اعلام میشه

یکی از نکته‌های فان خوابگاهم الان یادم افتاد بگم:))
ما هیچ وقت بعد از غذا خوردن ظرفامونو نمی‌شستیم. شستن ظرفا کار قبل از غذا بود:))(چون عملاً ظرفی نداشتیم که توش غذا بخوریم مجبور می‌شدیم بشوریمشون:)))
میتونین کیسه فریز بکشین رو بشقاب غذا رو بکشین و بخورین از ظرف یبار مصرف ارزونتره بشقاب هم کثیف نمیشه

میتونین کیسه فریز بکشین رو بشقاب غذا رو بکشین و بخورین از ظرف یبار مصرف ارزونتره بشقاب هم کثیف نمیشه
غذای داغ ممنکه اثر خوبی روی پلاستیک فریزر نداشته باشه

تازه چون من از باد گلو بدم میومد تا وقتی من پای سفره بودم کسی باد گلو بیرون نمی‌داد.. (تا ترم 6 هم که اصلاً این موضوع تو اتاق مطرح نبود!)
مگه همه با این داستان مشکل ندارن؟ مگه قراره سر سفره رعایت نکنن؟
وای این تنها مشکل بزرگ منه. خیلی روی این موضوع حساسم و اصلا نمی‌تونم کنار بیام باهاش. خیلی بدم میاد

مامان بابای من اگر خلاف‌های ممکن توی خوابگاه که اینجا گفتبم رو بفهمن ترجیح میدن تا آخر عمر ماهانه بهم خرجی بدن و نفرستنم درس بخونم
دقیقا :))

وای یه بار دوستم می‌خواست برای دوست‌پسرش سالاد ماکارونی درست کنه بلد نبود بعد من و چند نفر دیگه براش درست کردیم و خودمون یه قاشقم ازش نخوردیمم
هنوزم یادم میفته می‌سوزم:))
چطور ممکنه یه قاشق ازش نخورین؟ چطور ممکنه حقی برای خودتون بر ندارین؟
من حتی یک لحظه خودم رو به جاتون میذارم، می‌سوزم :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا