- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اسلامشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
من من منببینین کی اینجا فردا امتحان فیزیک داره و یه فصلو کامل بلد نیست.
یعنی هیچی ازش نمیدونه.
یعنی هیچی.
من من منببینین کی اینجا فردا امتحان فیزیک داره و یه فصلو کامل بلد نیست.
یعنی هیچی ازش نمیدونه.
یعنی هیچی.

فصل ۴ چی بود؟کسی هست امتحان هندسه داده باشه؟
سوالاتی که از فصل ۴ داده بودن در چه حد بود؟

چرا باید انقدر مَن باشیببینین کی اینجا فردا امتحان فیزیک داره و یه فصلو کامل بلد نیست.
یعنی هیچی ازش نمیدونه.
یعنی هیچی.

اوکی بود.کسی هست امتحان هندسه داده باشه؟
سوالاتی که از فصل ۴ داده بودن در چه حد بود؟
هویت یه جوریه که واقعا به دینی و حفظیات شیمی ارادت پیدا میکنه آدم.سعی کنید هویت و سایر دروس چرت و پرتتون رو همراه با آهنگ های فاخر و دلنواز بخونید که سنگینی چرت بودنشونو کم کنه ((:
( سعی در یافتن توجیحی برای وقت های مرده ((: )
هویت یه جوریه که واقعا به دینی و حفظیات شیمی ارادت پیدا میکنه آدم
اره والاهویت یه جوریه که واقعا به دینی و حفظیات شیمی ارادت پیدا میکنه آدم.

بیاین ببینین کی اینجا دلش میگه همه چیو بلدی ولی عقلش میگه گوه نخور من که میدونم هیچی حالیت نمیشه.ببینین کی اینجا فردا امتحان فیزیک داره و یه فصلو کامل بلد نیست.
یعنی هیچی ازش نمیدونه.
یعنی هیچی.

امکان ترمیم معدل وجود داره (فعلا گفتن تا ۱۰ بار)بچه یه چیزی برام سوال شد سال بعد که تاثییر معدل قطعیه اگر از بچه های امسال بخوان سال بعد کنکور بدن باید چه غلطی کنن معدل بالا نگه دارن؟
۹۴ نظام قدیمه دیگه؟ باید دروس تجربی نظام جدید رو امتحان بده.میشه منم یه سوال درمورد کنکور بپرسم؟ نمیدونم کدوم تاپیک جاشه
فرض کنید ینفر ۹۴ از رشته ریاضی فارغ التحصیل شده رفته دانشگاه و اینا مدرک گرفته. ولی الان(۴۰۲) به دلایلی میخواد دوباره کنکور بده، اینبار کنکور تجربی.
حالا که تو کارنامه اون موقعش نمره زیست نداشته، تاثیر معدلش چی میشه؟
عربییی مزخرففمن: کتابو ورق میزنم و حس میکنم همرو بلدم نیاز به خوندن نداره اصلا از عربی آسون تر نداریم و اینکه بچه ها دارن خودشونو تو گروه رفع اشکال پاره میکنن بخاطر اینه که هیچی بلد نیستن
کتاب عربی: مَن ساَلَ، عَلِمَ. هرکس بپرسد،میداند
: )))))

اره نظام قدیمه۹۴ نظام قدیمه دیگه؟ باید دروس تجربی نظام جدید رو امتحان بده.