• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شب‌نشینی امتحانات خرداد1401

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

دوباره مود بعد از امتحان کار و فناوری😂

من یه کور به تمام معنام
سوال اول رو ندیدممم
ترجمه آیه بوده و من فک کردم جزو برگه ست : ))))
بعدا که اومدم بیرون بچه ها گفتن همچین چیزی وجود داشته
این دومین باریه که کور بازی درمیارم
زندگی مزخرفیه :"

من یه کور به تمام معنام
سوال اول رو ندیدممم
ترجمه آیه بوده و من فک کردم جزو برگه ست : ))))
بعدا که اومدم بیرون بچه ها گفتن همچین چیزی وجود داشته
این دومین باریه که کور بازی درمیارم
زندگی مزخرفیه :"
این زندگی دیگه ارزش نداره!

با بنده‌ای که به جای addiction، با addition جمله‌سازی کردم، از کوری دم مزنید!

منم بازی :‌))
آقا ما فردا استاتیک داریم. استادمون هم ترم قبل ۲۰ نفر رو انداخته. شاید بگید آقا مگه دیوونه بودی با این برداشتی. عرض کنم خدمت شما دوست عزیز که اون یکی استاد ترم قبل ۲۲ نفر رو انداخته بود، فلذا در همین لحظه هم ما دو-هیچ جلو هستیم. درمورد خود درس هم که خب، با توجه به سختی‌اش، اول ترم می‌خواستم حدود ۱۶ بشم که بالاترین نمره‌ی ترم پیش بود. بعد از میان‌ترم گفتم حالا بالاترین نمره هم نمی‌خواد، ۱۲-۱۳ هم خوبه دیگه. اول خرداد به این نتیجه رسیدم که بیخیال آقا، یه ده بگیرم پاس کنم بره. الان ولی، پلنم اینه که برم‌ ۸ بگیرم که ترم بعد بتونم درس‌هایی که استاتیک پیشنیازشون بود رو باهاش همنیاز کنم. خلاصه که دوستان دبیرستانی و کنکوری! توی دانشگاه به همون اندازه درس نمی‌خونین، ولی به همون اندازه پاره میشین.

منم بازی :‌))
آقا ما فردا استاتیک داریم. استادمون هم ترم قبل ۲۰ نفر رو انداخته. شاید بگید آقا مگه دیوونه بودی با این برداشتی. عرض کنم خدمت شما دوست عزیز که اون یکی استاد ترم قبل ۲۲ نفر رو انداخته بود، فلذا در همین لحظه هم ما دو-هیچ جلو هستیم. درمورد خود درس هم که خب، با توجه به سختی‌اش، اول ترم می‌خواستم حدود ۱۶ بشم که بالاترین نمره‌ی ترم پیش بود. بعد از میان‌ترم گفتم حالا بالاترین نمره هم نمی‌خواد، ۱۲-۱۳ هم خوبه دیگه. اول خرداد به این نتیجه رسیدم که بیخیال آقا، یه ده بگیرم پاس کنم بره. الان ولی، پلنم اینه که برم‌ ۸ بگیرم که ترم بعد بتونم درس‌هایی که استاتیک پیشنیازشون بود رو باهاش همنیاز کنم. خلاصه که دوستان دبیرستانی و کنکوری! توی دانشگاه به همون اندازه درس نمی‌خونین، ولی به همون اندازه پاره میشین.
منم همینایی که امین روحی گفت
فقط درسشو عوض کنید بذارین فارماکولوژی

من واقعا نمیفهمم فاز اینایی که از امتحان میان بیرون سوالارو چک میکنن چیه حالا اوکی چک میکنی حله ولی دیگه واقعا نمیفهمم چرا هر نیم نمره غلطی که پیدا میکنن اینقدر ناراحت میشن انگار 5 نمره غلط پیدا کردن دیروز یکی از بچه ها به خاطر یه غلط نیم نمره ای که میدا کرده بود داشت گریه میکرد 😂😐😐😂😂

یه سوال شما هم امتحان استان شناسی همراه با جغرافیا برگزار میشه ؟
الان من چطور ۱۰ درس جغرافیا و ۱۵ درس استان شناسی رو تو یک روز فرجه بخونم 🥲 🥲
بله همزمان بود، 5 نمره از استان شناسی سوال داده بودن
مگه استان شناسی فقط از نوبت دوم نیستش؟
ما فقط 4-5 تا درس از استان شناسی داشتیم.
در کل سوالای استان شناسی کمه و یه روز هم خیلی کافیه، می تونی بخونی

ممنون😘

معلم ما تاکید داشت کل کتاب رو بخونیم از همش میاد....مگه چه استانی هستید که سوالاتش کمه
ما همه ی بچه ها جغرافیا رو ول کردن دارن استان شناسی میخونن انقدر سخته 😩
استان زنجان :))
سوالاش و مطالبش کم نیست،
معلممون کم سوال می‌گفت
و اگه واقعا وقتتون کمه، بهتره روی جغرافی تمرکز کنید چون ۱۵ نمره از جغرافیای ایران میاد

سلام دوستان

از جایی میشه سوالات امتحان حسابان ۱ مدارس سمپاد رو پیدا کرد ؟
اگر نه ، اگر کسی میتونه امتحان حسابان دبیرستان خودش رو ارسال کنه خیلی خوب میشه.
ما امتحانات سال های گذشته رو از دبیرامون گرفتیم . اگه ازشون بخوای احتمالا بهت میدن.

دبیر ما سوالا رو نمیده چون از روی همونا سوال طرح می کنه.
همونطور ک @MarMari گفت از سایت قلمچی نمونه سوال بزن من خودم از همون سایت میزنم ب نظرم خیلی مؤثره از همه مدارس هم نمونه سوال گذاشته .

مطالعات درس قشنگیه وای نه برای امتحان دادن😂
بعضی درسا واقعا قشنگن اما نه برای امتحان دادن یا کنکوری خوندن.صرفا قشنگن و ادم باید اونارو بخونه به عنوان اطلاعات عمومی و ازشون لذت ببره همین:")

یه سوال شما هم امتحان استان شناسی همراه با جغرافیا برگزار میشه ؟
الان من چطور ۱۰ درس جغرافیا و ۱۵ درس استان شناسی رو تو یک روز فرجه بخونم 🥲 🥲
برو دعا کن خوزستان و فارس نیستی👨‍🦯

ببینین کی اینجا فردا امتحان فیزیک داره و یه فصلو کامل بلد نیست.
یعنی هیچی ازش نمیدونه.
یعنی هیچی.

کسی هست امتحان هندسه داده باشه؟
سوالاتی که از فصل ۴ داده بودن در چه حد بود؟

Back
بالا