• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کوه رفتن بهترین کار ممکن در دنیاست و همه از کوه‌ بالا رفتن خوششون میاد ولی تنبل هستن و بهانه میارن

در راستای تاپیک، ناموس و بحث در مورد زن/مرد بالایی پایینی:

آدمایی که هی از لول و این چیزا حرف می‌زنن خودشون از همه لو لول ترند و درواقع دنبال هیچ رابطه‌ی سالم(ازدواج، دوستی) نیستن فقط دنبال یکی اند که کمبوداشون رو جبران کنه و لول آپشون کنه:|
دنبال همراه باشید نه نردبون و آسانسور
3ks3ps57z3j2kgqxuycr.gif

با تقریبِ غیرضروری‌ای تقریباً همیشه حق با مامان باباهاست و بهاشو با آرامش و سلامت روانمون می‌پردازیم که بفهمیم از اولم باید به حرفشون گوش می‌دادیم.

فقط ملت ایران با هر عقیده و طرز فکری مرده پرست نیستن، تمام مردم جهان هستن. انسان خاصیتش همینه.(نظرم در مورد مرده پرستی تحقیر شخصیتی در گذشته نیست، منظورم از دست دادن حقیقت توسط مردم اکنونه)

آخرین ویرایش:
به هیچ احد الناسی مربوط نیست که تو چی می پوشی یا عکس پروفایلت چیه و لباست چقد بازه و.... حتی به خانواده ات و هرکس هم دخالت کرد میتونی خیلی راحت برگردی بگی گوه نخور🫴

امسال و المپیک ۲۰۲۸ فاجعه بار ترین مسابقات ورزشی خواهند بود

جایی که سیاست بیشتر از هر زمان دیگه خودشو فرو کرده تو مسابقات

پیاز هر جایی غذا رو خوشمزه نمیکنه

ایران سه دوره قهرمان اسیا شده که اگر اشتباه نکنم همه زمان شاه بودن اما الان هم طبعا تو رزومه ایران هست و بهش افتخار میکنیم
بنظر من همین الان هم تیم ملی مهمه و اگر افتخار کسب کنه تحت اسم ایران هست و تا همیشه افتخارآفرین خواهد بود

نظر کم طرفدارم اینه که: درست نیست که بگیم این تیم حامی سیستمه و من میخوام ببازه، این نوعی مغلطه هست و درست نمبینمش
من بازیهای ایران رو میبینم و همیشه هم براش آرزوی موفقیت دارم

به‌نظرم ترانسفر‌مارکت تو فوتبال اصلا قابل مقایسه با IMDb تو فیلم و سریال نیست.

• دابل‌لایک
امتیازات: Mojo
مردم توی سریال From به مراتب وضعیت بهتری داشتن نسبت به ما

حداقل معلوم بود آقا هیولاهه راس ساعت میاد سراغشون. ما حتی معلوم نیست کی نهایی داریم.
حداقل اگه نمیتونستن فرار کنن، فرار و خوشحالی بقیه رو هم نمیدیدن در حالی که خودشون از کل جهان تحریمن.
منبعشون کم بود درست، ولی ما با وجود منابع زیاد مثل اوناییم.
تورم هم نداشتن.
پس لطفا به من تنه قطع شده وسط جاده نشان بدهید.

زیست ک..شعر ترین درس تخصصی تجربیه با اختلاف

Back
بالا