این تاپیک به اسم نظرات کم طرفدار هست و باعث میشه برای کاربران سایت پیش زمینه ذهنی ایجاد کنه که حتما باید دیسلایک بدیم چون کم طرفداره وگرنه اگه شما ی سری از پست ها رو بذارین توی ح ب انقدر دیسلایک نمیگیره
فراهم کردن هر خواسته بچه تو سن بچگیش که واقعا اون خواسته درست نبوده توسط پدر و مادرش با این ماست مالی که حالا بچس دیگه! ؛ نتیجش میشه یک آدم پرو و متوقع تو جامعه که فکر میکنه میتونه هر چیزی رو بدست بیاره یا همیشه حق با اونه
موقع دعوا یا بحث با بزرگتر اصلا این منطق رو درک نمیکنم که میگه=ساکت چون تو کوچیک تری و همش وسط صحبت ها بهت بگن=بس کن بس کن
بذار دو دقیقه حرفم رو بزنم این طوری توی هر بحث اون فرد کوچیک تر سرکوب میشه و نادیده گرفته میشه
یا بر فرض مثال میای با مامان بزرگت صحبت کن تا یه چیزی میخوای بگی الکی گریه میکنه و میگه=حیف زحمتی که تو بچگی برات کشیدم
بس کنین
واقعا کلهی من یکی خراب میشه وقتی میشنوم یه سری آدما توی ابن اوضاع جنگ رو رومنتیسایز میکنن یا میگن بزنه خوبه.
جنگ قرار نیست باعث تغییر رژیم بشه و این حقیقت تلخیه که هیچکدوم نمیخوایم قبول کنیم چون آخرین امیدمونه. چیزی جز تراما و افسردگی و یه فروپاشی اقتصادی (چری آن تاپ در واقع)دیگه نداشته برامون.
تظاهرات هم باعث نمیشه رژیم چنج داشته باشیم چون ماشین سرکوب قویه و فقط کشته میدیم؛ و این کشته ها اصلا ارزششو نداره. به هیچ عنوان ارزش جون آدم رو نداره.(این اصلا کم ارزش کردن اون همه عزیزی که دی ماه و قبلش از دست دادیم نیست؛ قدمی که در راه سرنگونی به ازای هر نفر کشته برداشته میشه نمی ارزه. هیچ قدمی نمیارزه این همه خونواده عزادار شن)
تنها حالتش که فکر میکنم جواب بده اینه که مردم و نسل جوونتر این سیستم رو outgrow کنن که حتی این توانایی هم توی مردم فعلا دیده نمیشه..
چرا؟ چون برای پایان دادن به یه سیستم فاسد باید خودمون از چرخ دنده بودن این سیستم بیایم بیرون؛ ولی حاضر نیستیم هزینه بدیم.
نابود شدن محیط زیست بده ولی ما هنوزم حاضر نیستیم سوادمون راجع به مصرف انرژی رو بیشتر کنیم
سهمیه بده مگه اینکه مال خودمون باشه. پارتی بازی بده مگه اینکه کار خودمون راه بیوفته و…
با ترس و وحشت ارسال میکنم ولی واقعا نظرم همینه😂
کاش اشتباه کنم
اکثر آدمها یادشون رفته حجاب اختیاری داشتن توی جامعهی ما، جزء چیزهاییه که انرژی میخواد و فرسایش روانی داره. کاملاً قابل درکه وقتی آدم حالش از یهحدی بدتره، و توان اینو نداره که از پیر و جوون، ارزشی و مرتبط، تیکه بشنوه یهچیزی سرش کنه چون لبریز لبریزه و نمیتونه بیشتر از این تحمل کنه چیزی.
نباید جنگیدن برای آزادی اینقدر فرسودگی روانی بهدنبال داشته باشه، اما "ناگزیر" و فعلا داره و همینهکه همه میبینیم. شرم دادن بهکسی بخاطر اینکه هر روز رو یه موده حجابش، خیلی غیرمنطقی و غیرانسانیه