نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
لباس با چاک سینه باز پوشیدن هیچ عیبی نداره.

ناخن ساده و کوتاه و مرتب خیلی بهتر از هر مدل لاک، ژلیش و کاشت هست.

معمولا رابطه عکس داره.

همچنین پول با کیفیت شوخ‌طبعی‌ فرد رابطه عکس داره

آدمایی میبینم که چون پول داشتن خیلی راحت تر کلاس های تقویتی رفتن و پایه ای بهترن

بیشتر حرفای شیما کاتوزیان چرت و پرته و نمیشه حتی بهش گفت نویسنده🙏🏻
این که یک نظر کاملا پرطرفداره.

و اما نظر کم طرفدار من اینه که "با اینکه با شیما کاتوزیان خیلی موافق نیستم و به نظرم کتابی که نوشته زرد طوره و اصولا با کسایی که صرفا با تجربه های زیسته سیس روانشناسی برداشتن مشکل دارم اما اما، لایق همه هیت و نفرتی که دریافت می‌کنه نیست وقتی مرد ستیزانه ترین حرفش این بوده مهریه بگیرید. یعنی منظورم اینه تا افرادی مثل آیسان اسلامی هستن که از تجاوز حمایت می‌کنن، و مرد های دیگه رو دعوت به قتل می‌کنن و خودشون دختر هایی رو توی سه میلیارد کیلومتری خودشون تهدید به مرگ می‌کنن و راجع به همه چیز گوه می‌خورن و بعد که معلوم شد زیادی گوه خوردن میان می‌گن ایوای ببخشید نمی‌دونستم و اینهمه بددهن و بی ادب هستن و اینهمههههه هم دنبال کننده دارن(!!!!) باید گفت شیما کاتوزیان کمترین چیزیه که جامعه نیاز داره، بله شاید گاهی یک تندرو هست، ولی جامعه ما (بدون در نظر گرفتن قتل های ناموسی روزانه‌اش، فقط با در نظر گرفتن عدد طرفداران آیسان اسلامی یا کلا اینستاگرام فارسی) فاکدآپ تر از این حرفاست که بخوایم نگران باشیم وای شیما کاتوزیان گفت پسری که دنگ می‌گیره کنسله پس دختر خیلی بدیه.😨😨😨😨🎀"

من از این یارو شیما کاتوزیان اصلا چیز زیادی نمیدونم و صرفا کلی حرف میزنم، اما بطور کلی نظر نامحبوبم اینکه باید به اکثر فمینیست‌های عیرونی بدبین بود، اما به هیچ وجه نه بخاطر چیزی مثل "مردستیزی" که اصلا وجود خارجی نداره ("فلان ستیزی" در بافت اجتماعی، همیشه به وقتی گفته میشه که اعضای یه گروه قدرتمندتر، نگرش منفی به گروه ضعیف تر دارن؛ توی هیچ کشوری و حتی هیچ جای غرب، هنوز موقعیت زن ها قوی تر از مردا نیست، دیگه چه برسه به عیرون؛ نگرش منفی یه زن نسبت به مردا، هرچقدر شدید و غیر منطقی باشه <که بنظرم نیست>، "مردستیزی" محسوب نمیشه، گرچه ممکنه به علت غیرمنطقی بودن قابل انتقاد باشه)، بلکه بخاطر اینکه اکثرشون TERFئن و زنان ترنس رو مشمول فمینیسمشون نمیدونن. همچنین نسبت به زنان از اقلیت های قومی عیرون هم دید بالا به پایین دارن، چون خودشون اغلب تو شهرای ثروتمند زندگی میکنن و درکی از ظلم مضاعفی که اون زنان تجربه میکنن ندارن، نمیخوان هم داشته باشن. با اینحال همونطور که گفتم، نمیدونم این واقعا درباره خود شیما کاتوزیان صدق میکنه یا نه، اما بین فمینیستای عیرونی خیلی رایجه.
نامحبوب هم از این جهت که قطعا اکثر مخالفای فمینیستای عیرونی، به این دلیل مخالفشون نیستن، بلکه صرفا از به چالش کشیده شدن مردسالاری توسط همون فمینیسم نصفه نیمه ناراحتن.

Back
بالا