نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هرچند که فرندز ندیدم ولی میتونم حس‌ کنم که:

بیگ بنگ >> هاو آی مت >> فرندز
بعد این کامنت رفتم چند فصل فرندز دیدم. مرگ‌ متیو پری (چندلر) فرصت خوبیه تا دوباره یادآوری کنم:

بیگ بنگ=هاو آی مت>>>>>>>>>>>>>>فرندز

هرکی میگه هاو آی مت کپی برداری از فرندزه حتی یک فصل هم هاو آی مت ندیده

درصدهای الکی و رو هوا در جملاتتون، نه تنها بر موثق بودن آن‌ها نمی‌افزاید، بلکه آن‌ها را به شدت بی ارزش می‌کند.

تتوی بی رنگ بیفایده نیس و خوشگله

بعد از انقلاب اولین گروهی که دوباره یاد ایرانی ها آورد عههه چیزی به نام "گروه موسیقی" یا همون بند خودمون وجود داره دنگشوئه ( بعد اینا یهو ترند شد یدوره ای چارتار و پالت و دال و ... )
و اینکه صدای اون خواننده بم دنگشو اولاش حتی از بعضی سنتی خوناش ( زند وکیلی و امید نعمتی ) هم قشنگ تر بود

هر معلم و دبیری که بیاد کلاس ما یگه بدترین کلاس دنیا رو داشتم
درک نمیکنم😐😑

به راستی که هیچکس نمیتونست اهمیت بحثی مثل اصطکاک و تاثیرپذیری شرق و غرب،در فرهنگ و فلسفه و هنر و امثالهم رو به مانند امثال آل احمد و فردید،با ایجاد این مفهوم غریب “غرب زدگی” از بین ببره.اولی با یا‌وه گویی های فراوان،ناتوانی مطلق در تمیز دادن وجوه مختلف این به زعم خودش،”غربزدگی”،و دومی که اصلا خود آیت غربزدگی بود و چنان دچار پریشانی و عدم انسجام فکری بود که سرآخر حتی نتونست به اندازه یک ورق عقاید خود رو انشا بکنه(حقیقتا همین یک مسئله در مردود بودن فردید مکفیه،باور کردنی نیست که این مردکه بر بسیاری چه تاثیری داشت و بیش از بیست سال چه لجنی به دانشگاه کشید،این هم از آن مضاحکی که فقط در این مملکت میشه یافت)

در حق حشرات بی آزار خیلی ظلم میشه، بخاطر ظاهرشون قضاوت میشن
در صورتی که حشرات بسیار بسیار بی آزارتر از انسان ها هستن و خیلی خیلی هم زیبا و دوست داشتنی ان، همشون.

Back
بالا