- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
تعداد زیاد واکنشهای موجود سمپادیا، بسیار لوس و بیمزه ست.
مدارس سمپاد در قیاس با دیگر مدارس چندان مرتبه بالاتری ندارنUnpopular Opinions به نظراتی گفته میشه که معمولا خلاف نظر عمومیه. اگر از این نظرات دارید اینجا بگید.
آبگوشت کاملترین غذاست. علاوه بر اینکه تمام مواد مغذی لازم رو داره، تنوع فرم هم داره. هم به حالت آبگوشت میشه خوردش هم کوبیده و با نون. پربرکت هم هست یعنی قد یهدونه دیزی سفالی اگه تهیه کنی نه تنها سیرت میکنه بلکه کوبیدهش اضافه میاد برای وعدهی بعدی.آبگوشت غذای چرتیه !
اینکه میگیم همه زیبا هستند به نظر من حرف قشنگ تریه چون تعریف زیبایی میتونه برای من یک چیز باشه و برای شما متفاوت باشهاین که میگن «همهٔ چهرهها زیبا هستن» مزخرفه. حتما زشتی و زیبایی وجود داره اما مسئله این جاست که اشکالی نداره که یه نفر زشته چون دست خودش نیست و اون آدم، یا خودشو بهتر میکنه یا همینی که هست رو میپذیره. این که بگیم «همه زیبا هستن» همچنان زیبایی رو -همون قدر که قبلش بود- مهم و ضروری میدونه و حاضره برچسبشو به همه بزنه که کسی بیارزش نمونه یه وقت.
با کمال احترام، مزخرف و بیربط!اینکه میگیم همه زیبا هستند به نظر من حرف قشنگ تریه چون تعریف زیبایی میتونه برای من یک چیز باشه و برای شما متفاوت باشه
یک تعرف واحد از زیبایی برای همه ی آدم ها وجود نداره پس هیچ فرد زیبا یا زشتی نداریم و همه یکسانند..