• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معلمی! سخت‌ یا آسون؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پرنیان.ک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
به عنوان فرزند یک فرهنگی میگم که شغل بسیار فرسوده کننده، غم انگیز و ملال‌آوریه.
از اون طرف بهت دیدی رو نسبت به جامعه میده که خیلی از ارگان های دیگه نمیتونن: تو در کنار آینده ی یه مملکتی(دانش آموزان)، در عین حال در کنار سازندگان آینده ی اون آیندگان(همکاران) و در کنار صاحبان آینده(آموزش و پرورش، اداره و...)
راستی، من شخصا معلم های سایت رو نمیشناسم، روزشون رو به تک تکشون از صمیم قلب به عنوان دانش آموز تمام ایران تبریک میگم(:

@banaz روزتون کلی مبارک باشه خانم معلم.
بچه‌ها @dinsiora هم معلم بودن؟ درست یادمه؟ روزشون مبارک باشه.

خیلی خیلی ممنون پرنیان خانوم روز شما هم مبارک باشه
@reyna- عزیز روز شماام مبارک باشه بانو
مرسی زیباا 🩵
منم به همه‌ی دوستان تبریک می‌گم و خوشحالم که سمپادیا این سال‌ها معلم‌های بیشتره داره

• دابل‌لایک
امتیازات: banaz
یه سوالی.
به عنوان تجربه شخصیم به عنوان دانش آموز
معلمایی که خود رشته رو در دانشگاه خوندن نسبت به معلمایی که رفتن فرهنگیان خیلی باسوادتر بودن.
اینو تایید یا رد می‌کنید؟
و خب متوجه مزایای احتمالی فرهنگیان هستم ولی داخل تاپیک دیدم که گفتید افرادی که فرهنگیان بودن سواد خود آموزش دادن رو بیشتر دارن یا یه چنین چیزی.
قطعا اونی که خود رشته رو خونده سوادش بیشتره، مثلا ما که دبیر ریاضی بودیم چارتمون تقریبا مثل همون ریاضیات و کاربردها بود ولی کمی ساده‌تر.
اما مسئله اینه که آیا این‌ اطلاعات زیادی به درد دانش‌آموز دبیرستانی می‌خوره؟ مثلا ما تو دانشگاه آنالیز و جبر خوندیم ولی خب به کار نمیاد برای تدریس. چیزی که مهمه همون مهارت آموزشه که خب نمی‌شه گفت همه‌ی فرهنگیانی‌ها بهترن اما می‌تونم بگم این سال‌های اخیر چون دانشگاه فرهنگیان با رتبه‌های خوبی دانشجو گرفته و خب بالاخره تاحدودی آموزش دیدن و کارورزی هم رفتن، طبق مشاهداتم کیفیت معلم‌های خروجی فرهنگیان بالاتر از استخدامی‌ها از دانشگاه‌های دیگه بودن.

قطعا اونی که خود رشته رو خونده سوادش بیشتره، مثلا ما که دبیر ریاضی بودیم چارتمون تقریبا مثل همون ریاضیات و کاربردها بود ولی کمی ساده‌تر.
اما مسئله اینه که آیا این‌ اطلاعات زیادی به درد دانش‌آموز دبیرستانی می‌خوره؟ مثلا ما تو دانشگاه آنالیز و جبر خوندیم ولی خب به کار نمیاد برای تدریس. چیزی که مهمه همون مهارت آموزشه که خب نمی‌شه گفت همه‌ی فرهنگیانی‌ها بهترن اما می‌تونم بگم این سال‌های اخیر چون دانشگاه فرهنگیان با رتبه‌های خوبی دانشجو گرفته و خب بالاخره تاحدودی آموزش دیدن و کارورزی هم رفتن، طبق مشاهداتم کیفیت معلم‌های خروجی فرهنگیان بالاتر از استخدامی‌ها از دانشگاه‌های دیگه بودن.
البته رشته به رشته هم فرق داره احتمالا
ولی تو انسانی خیلی تفاوته بیشتر حس می‌شه.
چون خیلی بیشتر لازمه خارج از کتاب و اینا آدم بدونه. هم برای خود کنکور هم اینکه گستردگی مباحث خیلی زیاده و برای هر مفهوم کلی چیز دیگه هست و.‌.

راستی‌تش نمیدونم خوبه یا نه ولی همیشه یکی از ارزوهام بوده

من یک دوره ی خیلی کوتاهی معلمی یا چیز شبیه بهش رو تجربه کردم. حس خوبی میداد حس اینکه با بچه ها میتونم ارتباطی بگیرم که درش من رو منبع الهامی میدونستن برای خودشون.

من خودم این منبع الهام بودن رو نسبت به چند تا معلم تجربه کردم که بی نظیر بودن در نوع خودشون. ولی خب برای اونها هم معلمی شغل اصلی نبود برای همین نمیدونم آیا از یکجایی به بعد وقتی دردسرها و سختی های معلمی نسبت به شیرینی حس الهام بخش بودن برای یک معلم بیشتر میشه چقدر حس خوب میگیره از شغلش همچنان

Back
بالا