• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پهلوانان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Herearshia
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
img_20220131_155253_616_k9mx.jpg

سینمای هالیوود دگرگون شد واقعا:|
من کاری به کیفیت انیمیشن ندارم
ولی به اینا میگین آثار بی ارزش؟
واقعا؟:|
بالاتر از آثار بی ارزشی مثل گیم آف ترانز؟:|=))
البته سیزن هشتش واقعا بی ارزش بود
البته خودم ندیدم و از حرفای بقیه به این نتیجه رسیدم:-"

خیلی حرکت زشتیه ولی:‌)) نکنید:‌)‌)
بزارین این ریتینگ ها ارزش داشته باشن:)
از وقتی که طرفداران بریکینگ بد به اپیزود مورد علاقم در انیمه مورد علاقم رینگ یک دادن دیگه واسم اهمیتی ندارد
بعد اینکه پهلوانان رو دست کم نگیر :)

از وقتی که طرفداران بریکینگ بد به اپیزود مورد علاقم در انیمه مورد علاقم رینگ یک دادن دیگه واسم اهمیتی ندارد
بعد اینکه پهلوانان رو دست کم نگیر :)
خب طرفداران همون انیمه هم رفتن به اوزیماندیاس ریت 1 دادن :‌))
در کل ریتینگ‌های Imdb چندان مهم و معتبر نیستن، خودم راتن رو بیشتر قبول دارم اگرچه به خیلی از فیلمایی که من اونا رو دوست دارم نمرۀ افتضاحی داده :‌)) پس در نتیجه کلاً این امتیازا تا زمانی که پای علایقمون وسط نباشن می‌تونن مقبول باشن وگرنه گاهی خیلی افراط و تفریطی ظاهر میشن.

یا علی مدد:)
واقعا به ایرانی ها افتخار میکنم ...

یعنی واقعا اینقدر ملت بی چیزی هستیم که از بابت ریت یه کارتون اینقدر ذوق مرگ میشیم؟ باو خیلی چیزای بزرگتری داره ایران این بیجنبه بازیا چیه...
دلیل اصلیش اینه که معمولا کارتون ها ایرانی به جایی نمیرسن چون خودمون هم حمایتش نمیکنیم
و اینکه ایرانی ها همش برای بقیه سلبریتی ها و ... استریم میزنن و حمایت میکنن
وقتی برای چیزای وطنی این اتفاق میفته آدم خوشحال میشه...

بنظرم نباید اصلا پهلوانان رو با اتک و یا برکینگ بد مقایسه کنیم
چون بودجه ای که پشت اونا بوده هزار برابر پهلوانانه ولی بنظرم اینکه نمرش بین ۸.۵ تا ۱۰ باشه حقشه البته ۱۰ نه :))
ولی کارتون خوبیه و من نصف بچگیم پهلوانان می دیدم بنظرم اگر ازش حمایت کنیم بتونه یکی از بهترین کارتون های جهان بشه بدون شک
من فرقی بین سازنده اتک با پهلوانان نمی بینم
فقط سازنده پهلوانان بودجه کمتری داشته ولی بازم شگفت انگیزه که تونسته همچین کارتونی بسازه که خیلی‌ها خوششون بیاد و براش ترجمه انگلیسی بسازن :D

Back
بالا