در باب فرهنگ های مختلف
هر سرزمینی در این دنیا فرهنگ خودش رو داره و اسطوره خودش رو. این چیزیه که براش متصور شدهم:
سرزمین رایانا
این سرزمین رو که کمی معرفی کردم. مردم سرزمین رایانا روحیه جنگاور و شجاعی دارن که به اسطوره شون، رایانا مربوطه. رایانا رو در معرفی خدایان معرفی میکنم، اما همینقدر بدونید که الهه جنگه و جنگاورانه. مردم سرزمین رایانا به وفاداری معروفن، و به هنرشون درکار با مرمر. ربطی نداشت اصن

کاخ مرمرین نماینده حکومت مرکزی توی این سرزمینه. دلیرترین جنگجویان همیشه اهل این سرزمین بودهن
سرزمین توساندرا
این همون سرزمین امن شمال شرقیه. مردمش صلح طلبن و فرهنگ لطیفی داره؛ بهترین معمارها و نقاشها همیشه اهل این سرزمین بوده ن. اسطوره این سرزمین توساندراست، الهه طبیعت که به مادر طبیعت هم معروفه. مردمش طبیعت دوستن، در هنرهای دستی مهارت دارن و بوده زمان هایی که از هیاهوی جهان فارغ بوده ن کلا.
سرزمین مرکزی(داوین)
داوین خداوندگار جهانه.این سرزمین بزرگ و آباد و سرسبزه، مرکز حکومته. در شمال،جایی که جلگه های سبز و زمین های کشاورزی هستن، کشاورزها و دامدارهای ساده ای زندگی میکنن که در خودشون نیازی به انقلاب یا هرچیز دیگه نمیبینن؛ تا وقتی بارون بباره و زمین سبز باشه، براشون مهم نیست کی بهشون حکومت کنه.
در مرکز این سرزمین ولی مردم نکته سنجی زندگی میکنن که حاضرن حکومت رو نقد کنن. مردمی اهل سیاست هستن، چون نسل در نسل اتفاقات دربار و حیله ها و پنهان کاری ها و سیاست ها رو دیده ن.
و در جنوبش هم ماهیگیرهایی زندگی میکنن که مثل آتش زیر خاکستر می مونن. کافیه تحریک بشن و بفهمن که حقوق خودشون یا هرکسی توی دنیا در خطره، بلافاصله تور ماهیگیری رو ول میکنن و شمشیر برمیدارن. هفتاد درصد مردهاشون در مواقع لزوم داوطلب پیوستن به ارتش میشن.
سرزمین سوروانا
مهد جادو.سرزمین سوروانا انسان های کمی داره و اکثر ساحره ها اونجا زندگی میکنن وتعدادشون هم کمه، سرزمین کوچیک و خلوتی دارن.
فقط اسمش اینه که تحت نظر حکومت مرکزی هستن، هر کار دلشون بخواد میکنن.
سوروانا الهه جادوست و افریننده پریان.
سرزمین وحشی بلاسا
این سرزمین در غرب قرار داره. فرهنگ مردم بلاسا کلا متفاوته، مثل قیافه و نژادشون که متفاوته. اونها خدایان دیگه ای رو ستایش میکنن، که تعدادشون زیاده، و خشن و ترسناک هستن. خون و کشتار در فرهنگشون نقش مهمی داره، و خب بهشون نمیومد که از یه بچه سرگردون نگه داری کنن یا اصن بتونن بهش محبت کنن. بخش هایی از فرهنگشون ناشناخته ست بهرحال.