• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دمای بالای کارت گرافیک

چیز غیر منطقی‌ای هست.
چون‌که اوایلش یکذره قدرت داره و لپ‌تاپ معمولا بسته می‌شه جابه‌جایی داره تکون می‌خوره می‌ره گوشه پایین و عملا هیچ پردازنده شاید بسوزه
ولی همون rog و scar که چن ساله استفاده میکنه گزارش خرابی ها اونقدری نبوده که بخواد برگرده به خمیر سیلیکون
ولی آره منم ترجیح میدم اگه روزی بخوام (وبتونم) لپتاپ گیمینگ پرچمدار بخرم مدلی با liquid metal نخرم

کولپد هایی که داخل بازار ایران هست طبق تست هایی که گرفتن تاثیری ندارن
ولی یه سری کولپد ها از برند هایی مثل IEST و llano هستن که استفاده ازشون برای لپتاپ گیمینگ مفیده
طراحی‌شده متفاوتی و حجم هوای ورودی و خروجی و در نتیجه سرعت انتقال گرما رو افزایش میدن و تا ۱۰_۲۰ درجه خنک تر میکنن
ولی مزیت اصلیشون فیلتر گرد و غباری هست که دارن و باعث میشه لپتاپ دیرتر به سرویس نیاز کنه
مهم ترین عیبشون هم قیمت بالاشون هست که فکر نکنم الان دیگه حداقل از ۱۰ تومان قیمت مدل هاشون شروع بشه
من خودم تست کردم در حد حداکثر ۵ درجه تاثیر داره

ولی همون rog و scar که چن ساله استفاده میکنه گزارش خرابی ها اونقدری نبوده که بخواد برگرده به خمیر سیلیکون
ولی آره منم ترجیح میدم اگه روزی بخوام (وبتونم) لپتاپ گیمینگ پرچمدار بخرم مدلی با liquid metal نخرم
ها همون لیکویید متال
لیکویید متال بهتره چون ضریب انتقال حرارتی بالایی داره. توی لپتاپ و اینا چون نمیشه سیستم تهویه بزرگی تعبیه کرد لیکویید متال بهتره.

ها همون لیکویید متال
لیکویید متال بهتره چون ضریب انتقال حرارتی بالایی داره. توی لپتاپ و اینا چون نمیشه سیستم تهویه بزرگی تعبیه کرد لیکویید متال بهتره.
آره ولی به دلیل مشکلاتش جز ایسوس کسی سمتش نرفته
یه سری خمیر و پد اومده که ضریب خیلی بهتری از قبل دارن و اکثرا دارن میرن سمت اونا

دیپ کول کور اولترا ایکس ۶ همچین چیزی
خب این میشه جز سری اول یعنی مدل های داخل بازار ایران که تاثیر زیادی ندارن و شاید حتی گرد و غبار بیشتری وارد لپتاپ کنن و سرویس زودتر هم نیاز بشه
ولی سری دوم از برند llano و IEST اگه لپتاپتون گرون قیمت باشه شاید خریدش منطقی باشه
chayamarket.ir میاره

خب این میشه جز سری اول یعنی مدل های داخل بازار ایران که تاثیر زیادی ندارن و شاید حتی گرد و غبار بیشتری وارد لپتاپ کنن و سرویس زودتر هم نیاز بشه
ولی سری دوم از برند llano و IEST اگه لپتاپتون گرون قیمت باشه شاید خریدش منطقی باشه
chayamarket.ir میاره
گرد و غبار وارد کنه؟ حالا در اون حد نیست ولی خب گفتم ۳ تا ۵ درجه کم میکنه حداقل استند خوبیه 😂

گرد و غبار وارد کنه؟ حالا در اون حد نیست ولی خب گفتم ۳ تا ۵ درجه کم میکنه حداقل استند خوبیه 😂
آره منظورم اینه که اگه لپتاپت مثلا بالای ۲۰۰ ۳۰۰ میلیونه میتونی به خرید اونا فکر کنی
برای این مدلی که داری هم فنش رو روشن نکنی یا بکنی خیلی تفاوتی در عملکرد و ماندگاری دستگاهت ایجاد نمیشه و به قول خودت استند خوبیه
کلا هم زیاد لازم نیست نگران دما باشی
لپتاپ گیمینگ یکی از رفقا gpuش همیشه بالای ۹۰ هست و چن ساله داره باهاش گیم میزنه

ما که کارت گرافیکمون انبورده 🚶

Back
بالا