• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کادو میخوام

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه دونه کارت گرافیک نو

ترجیحا RTX 5070 به بالا🙏

یه گیتار الکتریک8->

+ثبت‌نام کلاسای آموزشیش :D

یه کتابخوان فکر کنم معقول باشه;))

سیستوم صوتی 7.1 هارمن کاردن

کاردستی خیییلی دوست دارم. کلا چیزای رندوم و کوچیک، چیزایی که بم بگن اینو دیدم و یادت افتادم یا این خیلیی تو بود>>>> رو ترجیح میدم.
چون معمولا چیزاییکه لازم دارم دیر یا زود میشه بخرم ولی مثلا کارت پستال و نامه رو نهه. قبلا دوستام برام نقاشی کشیدن،ساز زدن و واقعا بهترین حس بود. یا چیزیکه یادآور تجربه مشترکمون باشه (مثل یه عکس،میم،آواز....)

ولی بخوام چیزای یکم مادی تر نام ببرم:
کراپ تاپ،شومیز رنگی، لاک،عینک هایی فریم کیوت دارن(مثلا گربه ای یا قلبین)، توت بگ، ماگ، جوراب طرحدار، کتاب مخصوصا کامیک بوک،مانگا، استیکر، اکسسوری مخصوصا گوشواره، چارم بگ ، وسایل ژورنال نویسی،قاب گوشی، کلاه حصیری، دفترچه و پلنر، شمع ،ساعت رومیزی قدیمی(از اونا که کوچیکن و گوش دارن)، پیتزا، شکلات(تلخ)، تخم مرغ شانسی، قاب عکس، کش مو و گیره ی مو، کرم آب رسان.

چیزایی که با هم تجربش کنیم مثلا بردگیم، لگو،پازل،برنامه پیکنیک.

و بخوام گرون ترترش کنم صندلی راک فک کنم میگن (از اینا که تاب میخورن) و دوربین عکاسییی.

من دوست دارم کادو چیزی باشه که موندگار باشه و اونقدر شخصی نباشه که خودم برای انتخابشون وسواس به خرج بدم
مثلا اکسسوری برای کادو عالیه
بازی فکری و پرونده و پازل و غیره؟ خیلی خوبه
دکوری ناز و لوازم‌التحریر کیوت؟ فوق‌العاده
استیکر و کتاب اگه سلیقه‌امو می‌دونی؟ مواه مواه
واینل، سی‌دی، کاست و کلا مرچ سلبریتی‌های موردعلاقم؟ عاشقتم
ویولن الکتریک خوشگله که دو هزار ساله ورد زبونمه، گیتار یا یه تبلت دارای قلم؟ فدات میشم فقط بگو کِی

هنگدرام
گیتار
خونه مجردی
نامه(نگرفتم تاحالا از کسی،بنظر جالب میاد)
ساعت
کتاب
ازون نوشته های کوتاه با دست خط خودتون
پرونده جنایی
چیزای کوچیک و یهویی حال خوب کن
موتور

منتظر کادو های قشنگتون هستم 🦦🤝

آخرین ویرایش:
کوله ۴۰ لیتری جهت صعود به سبلان : )) ۵ تومنشم خودم میدم اگرم کار قسطی میکنین تو ۶ ماه میدم کلشو = )))

آخرین ویرایش:
ویولن(یک روز بعد نوشت : کادو گرفتم;)))
پیانو
یه عالمه ادکلن
خونه بزرگ
ماشین
گوشی یا تبلت مدل بالا

آخرین ویرایش:
Back
بالا