- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- رشته دانشگاه
- داروسازی
خب خب، چرا باید انسان های عزیز روی کره خاکی رو بندازم تو گونی؟ ضمنا مگه گونی همینجوری ریخته تو خیابون!متهم گروگانا رو میکنه تو گونی و منتقلشون میکنه به گرمابه خسروی (چون الان کسی گرمابه نمیره)
و همونجا کارشونو تموم میکنه
اون رد پام برای ردگمکنیه مال خودش نیس
از بقیهشونم هیچی نفهمیدم بای
اون چیزای عجیب و غریب کتاب هستن که از توی چشمی دوربینم به ثبت رسیده انداين چيزاى عجيب غريب چين تو عكس اول؟مطمئنم افتاده تو خط اين تشكلاى ايدئولوژيك!
مطمئنم اين گرمابه خسروى هم مكانى براى ملاقات هاشونه.معنى نميده تو اين دوران گرمابه.
تعدادى نقاشى هاى تلفيقى از هنر قديم و معاصر...همم...اينا همش رد گم كنيه.
اين ردپا و رد دست هم عحيبه.ادمى كه فكرش در نسير صحيح باشه به اين ماوراالطبيعتات چيكار داره؟
آه ازين كتاباى خيلى مثبت نوجوانانه،ها؟من كه گول اينارو نميخورم.اين هم براى رد گم كردنه.
و يك كتاب انگليسى درحال شرح گذر از يك جنگل،براى اين يكى هيچ فرافكنى نيافتم!
1. چرا باید بخوام گیجتون کنم باهاتون عکسی زیبا به اشتراک گذاشتم...۱.برام مبهمه ولی خب نشون میده متهم ازین دوربین آنالوگها(یا شایدم فیلتره) داره و میخواد گیجمون کنه
۲.گرمابه ها از قدیم جاهای ترسناکی بودن و احساس میکنم با اومدن این عکس تو مجموعه داریم یجورایی از سمت متهم تهدید میشیم که در صورتی که پرونده رو ادامه بدیم تو همین گرمابه، امیرکبیر طوری به شهادت برسیم-__-
اقا من اعتراض دارم :)
۳.این عکس کلا نظرمنو راجع به متهم عوض کرد آخه کسی که علاقهمند تابلو عشاق ماگریتـه جایی برای قضاوتش باقی نیست*_*
ولی دوتابلو مرگ سقراط و گرنیکا در طرفین تصویر فضای خوف و دارکی رو ایجاد کرده که خبر از روحیه نه چندان لطیف متهم میده!
۴.خوف ترین عکس مجموعه همینه
یه قول پاگنده که داره یه بچه مظلوم رو له میکنه
عاح برنمیتابم!
۵.سراین عکس خیلی فکر کردم و از عکاس خلاقش هم تشکر میکنم اولش فکر میکردم از داخل یه ماشین لباسشویی میخواد چیزیو نشون بده و خب الان میدونم که بی شک محل شکنجه زجر اور مقتولین پیش از مرگشون در طبقات پایینی کشتیـه!!!
۶.خب کتابخونه متهم همه موارد قبلی رو دربارشون تصدیق میکنه؛ یک فرد درونگرا و مرموز که گاهی فکرای عجیبی به سرش میزنه
۷.از متهم خواهشمندم بیاد تیتر عکس هفتم رو ترجمه کنه برامون و بازم روحیهٔ مرموز بودن دیده میشه اینجا
شتتتتتت چه دقیقققققق
ما تحقیقاتمونو انجام میدیم
چقدر شما خلاقی........(آخرین تماسهای ضبطشدهی 2تن از کارآگاهان مفقودمون...)
چی میبینی؟
_کودک(یا حتی کودکان؟) خاموش (خاموش=مرده)
کجا مردن؟
_تيمارستان متروک، وسط ناکجاآباد
اونجا چیکار میکردن؟
_در جستجوی آلاسکا (قدیما به آیسمک آلاسکا میگفتن )
توسط؟
_باغبان شب، دارو با 6افزودنی(اقتباسی بود این)، قلب من و دیگر
بالاخره کدومشون؟
_همه چیز همه چیز
(صدای پا)
حالا چه کنیم؟
_بی صدایی
آخرش چی؟
_هر دو در نهایت میمیرند
یعنی امیدی نیست؟
_هرگز
برگرفته از عکس ششم