- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۱
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
تمرین و تست زیاد تا رسیدن به تسلط...عین الصحیح
و عین الغلطا رو چطور بزنیم
من واقعا عین خر تو گلشون گیر کردم
(من شنیدما هنوز به اون مرحله از درس خوندن نرسیدم :) )
تمرین و تست زیاد تا رسیدن به تسلط...عین الصحیح
من همیشه همیشه اینارو اخر میزاشتم و برای بالا بردن درصدم ازشون استفاده میکردم...قواعد رو تستی باید بدونی..ینی سلیقه طراح توشون ی طیف یکسانیه که بعد تمرین اون سبک تست از خیلی سبز یا میکرو طلایی میشه بهشون مسلط شد.عین الصحیح

فصلهایی که ممکنه تست ترکیبی بیارن:سلام سلام...خواهش میکنم کمکم کنید واسه فیزیک آیا مثل ریاضی و شیمی فصل های خاصی پیش نیاز فصل دیگه ای هستن؟من تصمیم دارم فقط فیزیک ۱۲ رو بخونم و وقت کردم فیزیک ۱۱ بعضی فصلها..پیش نیاز خاصی دارن؟یا زنجیره خاصی؟

این مورد سوالها فقط حرومزادگی طراح رو میرسونه، و برای طرح سوالات کنکور از طراحا تست حلالزادگی میگیرن.

سلامسلام
فصل چهار زیست 3
گفتار دو و سهش که حالت مفهومی-حفظی دارن رو چطوری بخونیم؟
واقعا غیرقابل درکن برام...
ممنون.

من خودم قبلا مشکل داشتم این دوتا رو برای همین چیزی نگفتم تا الان:-"عین الصحیح

حنیف عظیمی از جلسه چندم فصل سه رو شروع میکنه میدونی؟( کلا مبحث ژنتیک)سلام حنیف عظیمی خوب توضیح داد
ویدیوها اونو ببین
فکر میکنم دیر جواب میدم ولی امیدوارم حداقل به کار بقیه بیاد.گام ب گام ک حدااقل تمرین های کتابهای درسی رو درست حل کرده باشه چ انتشاراتی خوبه؟
سلام گایزمشکلات درسی کنکوریتون رو اینجا به اشتراک بزارید
سلام. برای اینکه شناگر ماهری بشی باید زیاد تمرین شنا کنی. برای تست زدن هم همینطوره! باید بیشتر تست بزنی تا دقت و سرعتت بره بالا.سلام گایز
چ راهکاری برای بالا بردن تعداد تست دارید ؟ من یازدهمم وخیلی کندم اگه راهکار اساسی دارید ممنون میشم بگید
سلام دوستانمشکلات درسی کنکوریتون رو اینجا به اشتراک بزارید

همیشه همینههم سوالا هم پاسخنامش پر غلط بود ،واقعا متاسفم چیزی که میشه با نگاه ساده هم تشخیص داد و چک نمیکنن!
در قبال اون همه پولی که گرفتن از بچه ها و وقتی که صرفشون شده مسعولین
نیم روز استراحتسلام دوستان
تقریبا یک هفته میشه ک احساس انزجار دارم نسبت ب درسام :/ نمیتونم درس بخونم . چطور میتونم ب همون حالت اولیم برگردم ؟ 🥲