• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دورهمی ۳ شنبه (بستنی خورون علی پاشا)

دوستان سهم @شیطان رجیم رو هم من میخوام (واگذار میکنم البته بعدا) چونکه بنده ی خدا تا میخواد بستنیشو در بگیره یه جیزه اتیشش میخوره بهشو... اره خلاصه حواستون باشه.

زرنگی رو با یه جمله نشون بدید :
دوستان سهم @شیطان رجیم رو هم من میخوام (واگذار میکنم البته بعدا) چونکه بنده ی خدا تا میخواد بستنیشو در بگیره یه جیزه اتیشش میخوره بهشو... اره خلاصه حواستون باشه.

حالا ببین به خودت بستنی میدن بعد برو سراغ سهم بقیه :))

اومدیم تهران، کلی موندیم، چیزی نصیبمون نشد، داریم برمی‌گردیم دیگه. #نیافته_مراد

یه ذره خجالت بکشید، حالا بنده خدا یه حرفی زده انقد کولی بازی نداره که 🤧 🚶‍♂️

یه ذره خجالت بکشید، حالا بنده خدا یه حرفی زده انقد کولی بازی نداره که 🤧 🚶‍♂️
بهت رشوه دادن مارو بذاری رودروایستی؟
واسه چقدر؟
یه بستنی؟ دو بستنی؟ پنج تا؟

بیا، بچه ها واست کلی جمع کردن😪

🍦🍧🍨🍦🍦

بهت رشوه دادن مارو بذاری رودروایستی؟
واسه چقدر؟
یه بستنی؟ دو بستنی؟ پنج تا؟

بیا، بچه ها واست کلی جمع کردن😪

🍦🍧🍨🍦🍦
شهید نشی سد جواد((:
+ما هم به شوخی میگیم سیدان گرامی [باشد که جدی برداشت شود و مفت بخوریم]

به جان دوست دختر خوشگل و ورزشکارم، بستنی قطعیه در میتینگ.
☺️

ینی ثوابی که شما با باز شدن نیش من هربااار که این تاپیکو میبینم میبرید، از ثواب دوتا بستنی دادن به همه ی بچه ها بیشتره😂😁

به جان دوست دختر خوشگل و ورزشکارم، بستنی قطعیه در میتینگ.
☺️
الان عبارت "دوست دختر خوشگل و ورزشکارم" خودش سه تا بستنی واسه هر نفر به بستنی های قبلیت اضافه کرد = )))

پیشنهاد می‌کنم بیای زودتر این بستنیه رو بدی تا کل فیش خریدهای شعبات بستنی شاد رو به اسمت نزدم = )))

الان عبارت "دوست دختر خوشگل و ورزشکارم" خودش سه تا بستنی واسه هر نفر به بستنی های قبلیت اضافه کرد = )))

پیشنهاد می‌کنم بیای زودتر این بستنیه رو بدی تا کل فیش خریدهای شعبات بستنی شاد رو به اسمت نزدم = )))
واقعا دقت نظر شما ستودنیه.
ولی خب این وسط چرا به صورت زیر پوستانه نوع بستنی رو به سمت بستنی شاد سوق میدید؟
نهایتش یه بستنی کیم قراره بدم دیگه! یا دو نفر یه دوقلو. ( با رعایت اینکه هر دو نفر جنسیت یکسانی داشته باشند)

وقتی تازه عضو شده بودم این تاپیک بالا بود بعدا قبل از اینکه بیام توش و ببینمش چند روز کلا فکر میکردم @Ali pasha بستنی فروشی داره و به خودم میگفتم خب وقتی قرار نیست برم لازم نکرده بیام پستای توش و ببینم:)
#تباهیات

Back
بالا