۹۰ درصد کیف این چیا به بحثاشِ اصلش هم به دورهمیشِ. بستنی بهانس :)چرا انقدر طول ميديد بحثو هركدومتون يه شماره كارت بزاريد تو تاپيك خود على پاشا مبلغ لازم رو واريز كنه به هر حساب كاملا سالم و عملى

البته خب حق با شماست كيف چونه زدن از خود بستنى بيشتره:)۹۰ درصد کیف اینچیا به بحثاشِ اصلش هم به دورهمیشِ. بستنی بهانس :)
چرا قناعت وقتی میشه اصفهانیا با هم جمع شیم بریم؟خب اون حالت فک نکنم اتفاق بیوفته بخیل نیستم عاخهخوشحال میشم خب
![]()
اگه تایمش اکی باشه و کاری نداشته باشم چرا ک ن

ایولاگه تایمش اکی باشه و کاری نداشته باشم چرا ک ن
من پایتونم ((=
از بستنی فروشی هم آنلاین ویدیو کال میکنیم
نماینده اردبیلم خودم 
#دست بردار نیستیم 
اتفاقا منم این ایده پیش اومد واسممیگم علی جان میتونی برای هر شهر نماینده تعیین کنی، به کارتش پول بزنی، همه رو ببره بیروناز بستنی فروشی هم آنلاین ویدیو کال میکنیم
نماینده اردبیلم خودم
#ستاد دیوونه کردن علی پاشا#دست بردار نیستیم
![]()

منیده آپارون:(میگم علی جان میتونی برای هر شهر نماینده تعیین کنی، به کارتش پول بزنی، همه رو ببره بیروناز بستنی فروشی هم آنلاین ویدیو کال میکنیم
نماینده اردبیلم خودم
#ستاد دیوونه کردن علی پاشا#دست بردار نیستیم
![]()

:))))))) پیشنهاد میکنم یه پلتفرم بر بستر بلاکچین و بدون مرکزیت در جهت توضیع بستنی شیرینی علی پاشا در سطح کشور راه اندازی کنیم.من می ترسم این وسط مسطا اختلاس شه هااااااااا.از ما گفتن بود
:))))))) پیشنهاد میکنم یه پلتفرم بر بستر بلاکچین و بدون مرکزیت در جهت توضیع بستنی شیرینی علی پاشا در سطح کشور راه اندازی کنیم.

*توزیع:))))))) پیشنهاد میکنم یه پلتفرم بر بستر بلاکچین و بدون مرکزیت در جهت توضیع بستنی شیرینی علی پاشا در سطح کشور راه اندازی کنیم.
پریما دبل چاکلت U_Uاتفاقا منم این ایده پیش اومد واسم
@Ali pasha نظر مثبتتون چیه؟
@zahra_a @hanita.ard @ید نظرتونه شما هم؟ شماره کارت بدم به علی پاشا، بعدش بریم بستنی بخوریم خودمون؟![]()
حتی میتونیم این سیستم رو گسترش بدیم و نه تنها تو خاورمیانه بلکه کل اسیا یا حتی غرب هم راش بندازیم و اسمشم بزاریم مش پاشامیتونه یه ایده باشه. میتونیم یه سیستم غیر متمرکز بستنی فروشی تو کل کشور راه بندازیم و کلی پول در بیاریم ._.
اگه تا بعد کنکور صبر میکنید و منم راه میدید منم میامایول
بقیه اصفهانی ها هم بهمون بپیوندن لطفا

محراب تایید شدسایده ی کاملا منطقی و با کارایی بالایی هست که نماینده مشخص کنیم و اینها!
اما مامانم گفته به کسی توی دنیای مجازی اعتماد نکنم و اینها!
پس نمیتونم به نماینده ها پول بدم چون اطمینان ندارم برای بچه ها بستنی می خرن!