• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حدس بزن

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع صابا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
از کجا فهمیدیییییییی

به جزئیات دقت نمیکنه؟
بستگی به کارش داره، ولی معمولا درسته.

حداقل 3 تا رمان خونده (حالا چه رمان های معروف چه از این رمان های نشر پرتقال برای نوجوانان)

بستگی به کارش داره، ولی معمولا درسته.

حداقل 3 تا رمان خونده (حالا چه رمان های معروف چه از این رمان های نشر پرتقال برای نوجوانان)
یه زمانی (کلاس 4ام) زیاد میخوندم

تو حال زندگی نمیکنه؟

یه زمانی (کلاس 4ام) زیاد میخوندم

تو حال زندگی نمیکنه؟
همم دقیقا الان زمانی هست که تو حال زندگی می کنم و پشیمانم

غذای ایرانی رو از فست فود بیشتر دوست داره؟

من هنوز بک اند کار نکردم ولی فرانت رو دوسدارم

پایتون رو به بقیه زبان های برنامه نویسی ترجیح میده؟
دیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلاییییییییییییییییییییییییکککککککککککککککککککککککککککککک

زیاد بازی کامپیوتری نمی کنه؟

دیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسلاییییییییییییییییییییییییکککککککککککککککککککککککککککککک

زیاد بازی کامپیوتری نمی کنه؟
اره

گیمر نیست؟

اره

گیمر نیست؟
گیمر یعنی حرفه ای یا اهل بازی بودن... جدیدا که نت قطع شده دیگه حال بازی کردن ندارم ولی بازی سازی هم کار کردم و بیشتر از همه چی عاشق بازی هستم

خطش خرچنگ قورباغه نیست؟ (بقیه می تونن بخونن)

گیمر یعنی حرفه ای یا اهل بازی بودن... جدیدا که نت قطع شده دیگه حال بازی کردن ندارم ولی بازی سازی هم کار کردم و بیشتر از همه چی عاشق بازی هستم

خطش خرچنگ قورباغه نیست؟ (بقیه می تونن بخونن)
نباو خطم ریده =))
درسخون نیست؟

کلا درسنمیخون-

دوسداره موهاشو بلند کنه؟
بهش فکر نکرده بودم ولی دوست دارم از این مدل موی یانی طور داشته باشم (به جنس موهام نمی خوره) پس آره

حیوون خونگی نداره.

بهش فکر نکرده بودم ولی دوست دارم از این مدل موی یانی طور داشته باشم (به جنس موهام نمی خوره) پس آره

حیوون خونگی نداره.
از بچگی به تکنولوژی علاقه داشت؟

از بچگی به تکنولوژی علاقه داشت؟
بله از بچگی لپ تاپ داشتم و باهاش حال می کردم و خوشحال بودم کار با کامپ رو بلدم. برنامه نویس هم نمیدونستم چیه میخواستم مخترع بشم.

من سوال آخر رو بپرسم: برنامه نویسی رو از دیگران حرفش رو شنید و از سر کنجکاوی رفت سراغش؟

بله از بچگی لپ تاپ داشتم و باهاش حال می کردم و خوشحال بودم کار با کامپ رو بلدم. برنامه نویس هم نمیدونستم چیه میخواستم مخترع بشم.

من سوال آخر رو بپرسم: برنامه نویسی رو از دیگران حرفش رو شنید و از سر کنجکاوی رفت سراغش؟
خیلی خلاقه.

Back
بالا