- نام مرکز سمپاد
- حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
ساز مورد علاقمه خیلی خواستم یادش بگیرم شرایطش پیش نیومد، ولی سعیمو میکنم به زودی شروع کنمش...نرده چیه
گیتار دوست داره
یاد گرفتنو دوست داره
ساز مورد علاقمه خیلی خواستم یادش بگیرم شرایطش پیش نیومد، ولی سعیمو میکنم به زودی شروع کنمش...نرده چیه
گیتار دوست داره
آدم کمتر استرسی ایهساز مورد علاقمه خیلی خواستم یادش بگیرم شرایطش پیش نیومد، ولی سعیمو میکنم به زودی شروع کنمش...
یاد گرفتنو دوست داره
تلاشگر با تلاشی ستودنی که بخاطر یسری اهداف دیگ مجبور شده از مسیر کلی خودش دور بشه و بخاطرش ناراحتهآدم کمتر استرسی ایه
دوست داره عزمش رو جذب کنه و کتاب بخونهتلاشگر با تلاشی ستودنی که بخاطر یسری اهداف دیگ مجبور شده از مسیر کلی خودش دور بشه و بخاطرش ناراحته
همم اشتباه بود کتابو میخونم به طور نرمال، ولی برای گیتار این صدق میکنهدوست داره عزمش رو جذب کنه و کتاب بخونه
من خدام یعنی چی اشتباه بود سکوت کنا😠😂😂همم اشتباه بود کتابو میخونم به طور نرمال، ولی برای گیتار این صدق میکنه
از اوضاع راضی نیست؟
صد در صدددمن خدام یعنی چی اشتباه بود سکوت کنا😠😂😂
بله درسته.
دوست داره به آدم موردعلاقش مدتها خیره شه و اون براش با ذوق حرف بزنه
و شاید تو هر دوشون هم داره به دلایل کاملا فرعی به باد میرههه (((:بخاطر یسری اهداف دیگ مجبور شده از مسیر کلی خودش دور بشه و بخاطرش ناراحته
اخیرا موسیقی زیاد گوش میدهصد در صددد
نایس
این درست بود
من تقریبا 3 ساله که از وقتی چشمم رو باز میکنم تا وقتی چشمم رو میبندم حتی تو زنگای تفریح خیلی وقتا دارم آهنگ گوش میکنم پس بعید میدونم زیاد بودن تایم آهنگ گوش دادنم پدیده جدیدی باشه؟ ولی آره درست بود آهنگ زیاد گوش میدمو شاید تو هر دوشون هم داره به دلایل کاملا فرعی به باد میرههه (((:
اخیرا موسیقی زیاد گوش میده
ووش خدا. حدس خیلی کیوتی بود باید میگفتم.TTدوست داره به آدم موردعلاقش مدتها خیره شه و اون براش با ذوق حرف بزنه
زیاد رقابت طلب نیست؟من تقریبا 3 ساله که از وقتی چشمم رو باز میکنم تا وقتی چشمم رو میبندم حتی تو زنگای تفریح خیلی وقتا دارم آهنگ گوش میکنم پس بعید میدونم زیاد بودن تایم آهنگ گوش دادنم پدیده جدیدی باشه؟ ولی آره درست بود آهنگ زیاد گوش میدم
عاشق رقابته ولی درکنار رفاقت؟!
میدونم منظورت اینه که من خیلی کیوتم😌😂😂ووش خدا. حدس خیلی کیوتی بود باید میگفتم.TT
گاها زندگی کردن در رویا و رویا پردازی و ایده پردازی برای آینده و حتی نوشتن بهم حس خوبی میده اما نه زندگی به شکل افراطی و خیلی تخیلی!میدونم منظورت اینه که من خیلی کیوتم😌😂😂
بعضی وقتا تو رویاهاش زندگی میکنه؟
خودش رو نسبتا ادم موفقی میدونه؟گاها زندگی کردن در رویا و رویا پردازی و ایده پردازی برای آینده و حتی نوشتن بهم حس خوبی میده اما نه زندگی به شکل افراطی و خیلی تخیلی!
زیادی دچار وسواس و نشخوار فکری میشه؟
دلش میخواست یه موزیسن میبود.خودش رو نسبتا ادم موفقی میدونه؟
نقاشیش خوب نیستدلش میخواست یه موزیسن میبود.
المپیاد ریاضی یا کامپیوتر میخونه؟چون قدرتم زیاده، چند تا میگم 😂
1-عسل به طراحی پوستر و اینفوگرافی علاقه زیادی داره
2-نسبت به علایقش شاید به سمت تحلیل داده یا معلم ریاضی بودن بره.
3-علاقه زیادی به موسیقی نداره.
4- احتمالا اگه رمان های ملت عشق اثر الیف شافاک و یا جایی که خرچنگها آواز میخوانند اثر دلیا اونز رو بخونه، خوشش بیاد.
آفرین به این قدرت😂چون قدرتم زیاده، چند تا میگم 😂
1-عسل به طراحی پوستر و اینفوگرافی علاقه زیادی داره
2-نسبت به علایقش شاید به سمت تحلیل داده یا معلم ریاضی بودن بره.
3-علاقه زیادی به موسیقی نداره.
4- احتمالا اگه رمان های ملت عشق اثر الیف شافاک و یا جایی که خرچنگها آواز میخوانند اثر دلیا اونز رو بخونه، خوشش بیاد.
نسبت به مدرسه حس خاصی ندارهالمپیاد ریاضی یا کامپیوتر میخونه؟
جز عروسک اسباب بازی دیگه ای از دوران بچگیش ندارهآفرین به این قدرت😂
۱ اره خیلی
۲ احتمالا
۳ علاقه دار ولی حوصله ی موسیقی رو ندارم
۴ ملت عشق رو خوندم، حقیقتا حس خاصی نسبت بهش نداشتم
نسبت به مدرسه حس خاصی نداره
همونم ندارمجز عروسک اسباب بازی دیگه ای از دوران بچگیش نداره