- نام مرکز سمپاد
- خداحافظ فرزانگان
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
دوست داره بقیه در موردش حدس بزنن واسه همین زیاد اینجاستاونقدر میم تبدیل بروسلی رو به بروکلی دیده که تصمیم گرفته پروفایلش رو به اون تغییر بده😂
دوست داره بقیه در موردش حدس بزنن واسه همین زیاد اینجاستاونقدر میم تبدیل بروسلی رو به بروکلی دیده که تصمیم گرفته پروفایلش رو به اون تغییر بده😂
حس مادرانه ای داره به رفیقاشلجباز نیست
فقط میخواد جهنم امتحان ها تموم بشه و تابستون رو بدون فکر کردن به گذشته با اینده خوشحال باشهحس مادرانه ای داره به رفیقاش
امتحاناش تموم شده و فعلا تابستونش با گوشی پر شده و حس سرگردانی داره برای روزای باقی موندهفقط میخواد جهنم امتحان ها تموم بشه و تابستون رو بدون فکر کردن به گذشته با اینده خوشحال باشه
نه از گوشی کار کرده راضیم والا😂 چون کل سال تحصیلی حسرت یکم بیشتر گوشی کار کردن داشتمامتحاناش تموم شده و فعلا تابستونش با گوشی پر شده و حس سرگردانی داره برای روزای باقی مونده
حدساش قابل اعتماد نیسنه از گوشی کار کرده راضیم والا😂 چون کل سال تحصیلی حسرت یکم بیشتر گوشی کار کردن داشتم
ناز و گوگولی (کیوت) به همراه چاشنی جذابیت🙌
حدس های من همیشه دقیق هستن😔 /با توجه به اینکه من درباره شخصیت افراد حرف میزنم/حدساش قابل اعتماد نیس
خجالتیه ولی رو نمیکنهحدس های من همیشه دقیق هستن😔 /با توجه به اینکه من درباره شخصیت افراد حرف میزنم/
اعتماد به نفسش خیلی زیاد نیست
همزمان با ویولون زدن کاراته انجام بده😂?ندیدم
اعتماد به نفس نداره
گربه ها درکش می کننهمزمان با ویولون زدن کاراته انجام بده😂?
ولی من تا الان به گربه دست نزدم😔😭گربه ها درکش می کنن
تقریبا همیشه خود واقعیشهبازم هیچی نخونده
خودش نمیدونه که مهم حسیه که داره نه صرفا تجربه واقعیولی من تا الان به گربه دست نزدم😔😭
تقریبا همیشه خود واقعیشه
متوجه نشدم منظور چیه😂خودش نمیدونه که مهم حسیه که داره نه صرفا تجربه واقعی
گوگولیه (قیافش)دراز کشیده الان
اینقدر سریع نگید بابا من دارم تایپ میکنم میبینم یکی دیگه جواب داده😂دراز کشیده الان
میخواستم ویرایشش کنم😂😔👍🏻یادش رف حدس بزنه
میخواستم ویرایشش کنم😂😔👍🏻
کافیه یه سوراخ برای رفتن از ایران پیدا بشه تا ازش رد بشه
در آرزوی ساعت 1 شنبه ستمنتظر یه حدس قوی و قشنگه 👩🏻🦯😂
تقریبا🫱🫲منتظر یه حدس قوی و قشنگه 👩🏻🦯😂
خودش هم همینطور👍🏻الان چن دیقس داره حدسای مارو میبینه