- توقیف شده
ariandil
feeble
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- قزوین
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
من سنم به این چیزا قد نمیده ولی خواستگاری درسته.
شایدم حرفت خیلی پرته که این همه مخالفت باهاش میشه.الآن تو وضعیت جوگیربودن قرار دارید و توی مسابقه ی این هستید که با پست دادن و اعلام مخالفت بگید ما خوبیم و اینا.
بحث وانمود کردن به خوب بودن و روشنفکری یا هرچیز دیگه ای نیستبه حال خودتون خون گریه کنید که الآن تو وضعیت جوگیربودن قرار دارید و توی مسابقه ی این هستید که با پست دادن و اعلام مخالفت بگید ما خوبیم و اینا.
جالبه پست زیر مجموعه علوم انسانیه ولی همه مهندسا داریم نظر میدیم ( من جمله خودم )به حال خودتون خون گریه کنید که الآن تو وضعیت جوگیربودن قرار دارید و توی مسابقه ی این هستید که با پست دادن و اعلام مخالفت بگید ما خوبیم و اینا.
خیلی موقع ها دست طرف نیستبرگااااام ایران ، اروپا شد ما بیخبر موندیم...
یه نصیحت دوستانه رابطه قبل از ازدواجتون رو محدود کنید که اگه مشکلی برای ازدواجتون پیش اومد اون وابستگیه اذیتتون نکنه...
پ.ن اینو یه بنده خدایی بهم گفت خیلی به دلم نشست گفتم به شما هم بگم...
شناخت ۱۰۰ درصد با صد سال دوستی هم ممکن نیست ولی یه شناخت نسبی از عقاید به دست میادبنظرم هرکسی عقاید خودشو داره ولی به شخصه
بنظرم باید آدم بعد 5 تا 7 سال دوستی
2تا 3 سال نامزدی
بعععععد ازدواج کنه
چون اینکه قبل از متعهد شدن آدم طرف مقابل رو 120 درصد بشناسه خیلی بهتر از اینه که یهو بعد سه ماه طرفو بگیره بعد بفهمه اههههه ایشون خوشش نمیاد من برم بیرون کار کنمم
اههه ایشون بچه نمیخواد من 7 تا میخوام
اههه.... و شاید بیاین بگین نه تو خواستگاریو اینا توافق میکنن
یا مثلا همین حرف چرتی که میزنن که با گذشت زمان همه چی درست میشه همش چرته!
هروقت کاملا فهمیدی که با طرف مقابلت جوری برو بگیرش که این یه پروسه طولانی مدته نه سه جلسه خواستگاریو 3 ماه آشنایی
و اینکه حالا بله مشکلات بی اهمیتو میشه توافق کرد یا اختلافات خیلی خیلی کمو
بعد حالا اگه خانواده رو خواستگاری حساس بود بعد همون هفت سال که گفتم بلند شن برن یه خواستگاری سوریم برگزار کنن
گرچه من میگم خونواده پسر و دختر وقتی جفتشون مطمئن شدن و مصمم شدن با هم ازدواج کنن باید باهم آشنا شن:)
ببين اتفاقا اين تويى كه تا ديدى يه امريكايى چطور ازدواج كرده هرمسى كه اونطورى ازدواج نكرده رو احمق خطاب ميكنى.به حال خودتون خون گریه کنید که الآن تو وضعیت جوگیربودن قرار دارید و توی مسابقه ی این هستید که با پست دادن و اعلام مخالفت بگید ما خوبیم و اینا.
در مورد پست در تاپیک چند همسری لعنت به سمپادی که توش ادمهایی هستند که ساده ترین sarcasm رو نمیتونن تشخیص بدهند.