• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پنیک اتک

موقع پانيك اتك چند چيز ارومت ميكنن مثل يك ادم منطقى و همدرد،يك فنجان قهوه يا از همه موثر تر يك اغوش گرم...
خب،من كه به جز قهوه هيچكدومو ندارم:|

موقع پانيك اتك چند چيز ارومت ميكنن مثل يك ادم منطقى و همدرد،يك فنجان قهوه يا از همه موثر تر يك اغوش گرم...
بیشتر از همه، حین پنیک؛ خودت می‌تونی به خودت کمک کنی...
فقط باید راهشو یادبگیری به مرور زمان.

برایم خیلی جالب بود . من هم چند وقت پیش تجربه اش کردم . داشتم tenet میدیدم یکدفعه احساس کردم ذهنم با ذهن شخصیت های داخل فیلم در هم تنیده شده و بعد انگار احساس بیهوشی لحظه ای گرفتم و وقتی بلند شدم هیچی یادم نبود و رفتم گوگل سرچ کردم ببینم چند شنبه هست دیدم میگه یکشنبه ... ولی من هیچی یادم نبود . انگار احساس میکردم توی خوابم خواب میبینم . یا انگار من دیگه مثل قبل زندگی نمی کنم ...
این پنیک اتک نیس اقا :D
خب من علائم بالا رو خوندم، دوبار تا حالا فکر کنم تجربه کردم و هر دو بار هم آنچنان ترسی داشتم که انگار آخر دنیاست. مخصوصا اون حس مسخ شخصیتش اصلا یه جور خیلی افتضاحیه ((((: برای من بار اول حدود ۴۰ دقیقه و بار دوم حدود نیم ساعت طول کشید. بعد اینجوری بودم که نمیتونستم تمرکز کنم که از اون منجلاب بیام بیرون، چون هرچی به پایان حمله که نزدیک‌تر میشه آدم انگار افسار خودشو میگیره دستش و از اون حالت میاد بیرون (کلا منظورم تاکید این بود که کاملا روانیه قضیه و اصلا جسمی نیست). بعد دیگه اینکه یادمه انقدر میلرزیدم که حتی گوشی رو هم نمیتونستم دستم بگیرم ؟-: هردوبارم با گریه شروع شد ولی بعدش دیگه نفهمیدم اصلا چطوری اون تایم گذشت. البته من خیلی آدم استرسی‌ای هستم و فکر کنم این که این دوتا پنیک اتکم که نزدیک بهم اتفاق افتادن بخاطر درمان نکردن استرس باشه و این حالا پیشرفت کرده.
پیشنهاداتتون رو هم برای کنترلش پذیرا هستم ؛؛)
تو دانشگاه یه چیزایی واسه کنترلش بهمون گفتن در ادامه توضیح میدم.

خوب من خودم حقیقتا همه ی اعلائم رو داشتم
حدود یک سال (شایدم دو سال) خیلی درگیر بودم ولی خوب حلش کردم
یکسال و دوسال این علائم رو داشتی؟؟؟
به پزشک مراجعه داشتی؟
این یه حالت عادی نیستی که یه سال بشه باهاش ساخت.
اونقدر حالت ها جدیه که کار به اورژانس و پزشک ممکنه بکشه.

اوووو شت قهوه بدتر میکنه.
باید کافئین کمتر‌ مصرف شه.

پنیک اتک با استرس های معمولی متفاوته دوستان.
"یه حس الان دارم ‌میمیرم" داره، واقعا علائم جسمی حس میکنی.
واقعا چیز مشکل سازیه که فزد رو کلافه میکنه و کار‌رو به پزشک میکشونه.
تو روند زندگی طبیعی میتونه اختلال ایجاد کنه.

آخرین ویرایش:

دقیقا من توضیح رو گذاشتم ولی انگار یه سری درست نگرفتن ...

البته خب حس مردن در مورد من كه صدق نمى كنه چون من اگه بفهمم دارم ميميرم خوشحال تر ميشم در اصل حال بد من تو اون شرايط اينه كه مجبورم بمونم و اين حجم از بدبختى و اين حجم از زندگى رو با غم و حال بد تحمل كنم

البته خب حس مردن در مورد من كه صدق نمى كنه چون من اگه بفهمم دارم ميميرم خوشحال تر ميشم در اصل حال بد من تو اون شرايط اينه كه مجبورم بمونم و اين حجم از بدبختى و اين حجم از زندگى رو با غم و حال بد تحمل كنم
جدی زود نیست برای این حرفا؟ ='[

این حس‌و چند وقتی یکبار داری؟

اون پانیک اتک نیست
پانیک اتک یه حمله ی هیجانی و پر از ترسه برای شما بیشتر به افسردگی میاد تا پنیک

اون پانیک اتک نیست
پانیک اتک یه حمله ی هیجانی و پر از ترسه برای شما بیشتر به افسردگی میاد تا پنیک
خب افسردگيه كه دائم هست ولى وقتى با بار استرس و هيجان ناشى از اون و بقيه حالات تركيب ميشه تبديل به حمله ميشه البته خب من كمتر اين حالتو دارم نمى دونم شايد حق با شما باشه

Back
بالا