• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی ایران و ایرانی در فیلم غیر فارسی زبان

توی سریال orange is the new black هم یه جایی brook sosoبرمیگرده میگه که شنیده در ایران یک زن به اتهام خیانت سنگسار شده...

سریال بلک لیست هم ببینین . من دوبله دیدم که قسمت های که به ایران مربوطه کامل سانسور شده بود فکرکنم دوتا از ماموراشون ایرانی بودن یکیش همون که مخ کامپیوتر بود تو اف بی ای کار میکرد فکرکنم تو فیلم اصالتا اصفهانی بود یه جاسوس موساد هم بود که اصالتا از یهودی های ایرانی بود یه قسمتشم کامل راجع به ایران بود که اول فیلم یه تصویری از تهران 1990 و اون حدودا ارائه کرد . البته نسخه دوبله و سانسور شدش افراد فیلم رو پاکستانی معرفی کرده بود که علیه حکومت وقت شورش کرده بودن ولی زبان اصلیش یه چیزی دیگه بود

توvampir diaries دیمن به استفن میگه یه فرش ایرانی بهم بدهکاری

یه جا تو فیلمه جوخه انتحار 2016 جادوگره برا اینکه ثابت کنه قدرت داره میره ایران و یه پرونده محرمانه ایرانو میاره میزاره جلو طرف
معرفی نداش اما خب دیگه ...

تو بولد تایپ...
شخصیت ادنا یک زن مسلمان لزبین عکاس و مدافع حقوق همجنسگرایانه ...
بازیگر اصلی البته پاکستانیه ولی دیالوگ های فارسیش رو خوب اجرا میکنه...
یک بار هم به ایران میره و دستگیر میشه به خاطر این که میخواسته چیز وارد کشور کنه...
و وقتی هم که دیپورت میشه به ایران اصلا انگار محکوم به مرگ شده...
زیاد چهره ی جالبی از ایران نشون ندادن...
https://images.app.goo.gl/7596kzJiD1RuHY2s7

ابتدای فیلم transformers 4 که البته الان ندارمش چون خیلی وقت پیش دیدم ، یه صحنه اول فیلم یه ماشین دپلمات داره رد میشه که فکر کنم مال ایران بود پرچمش. (البته احتمال خیلی کم هم عراق بود چون خیلی وقت پیش دیدم)

• لایک
امتیازات: nick:
تو سیندرلا موقع معرفی پرنسس ها میگن پرنسس شهرزاد از ایران

توی How I Met Your Mother رانجیت که نقش راننده رو داره اصالتا ایرانیه
و توی یکی از سکانس‌ها از دست شخصیت‌های داستان عصبانی میشه و فارسی صحبت می‌کنه ( هر چی از دهنش در میاد میگه)

تو مستر روبات یه صحنه داره، مثلاً فروشنده‌ی یه مغازه‌ای ایرانیه، اسمش هم احمده. بعد یه دختره میاد ازش خرید کنه و باهاش گرم می‌گیره و اینا، مشتری عقبی شاکی میشه که زود باش، دختره هم میگه خب بابا، بعد به احمد نگاه می‌کنه میگه «فکر کنم تا ناکار نشدم باید زود حساب کنم برم. کله‌خر!» :‌)))) قشنگ کلمه‌ی کله‌خر رو فارسی میگه :‌))

Back
بالا