• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

همایش‌ها، سمینارها، دوره‌ها و اطلاع‌رسانی‌های علوم پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع الهه ن
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

الهه ن

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1394
سلام.

احساس کردم جای این تاپیک خالی ه. چون از این طریق می‌تونیم از سمینارها و همایش‌های بیشتری مطلع گردیم که شاید مورد نیازمون بوده و یا برامون مفیده شرکت درش. :دی
حالا یه سال زودتر تاپیک رو زده بودم داشتم دعوتتون می‌کردم بیایید تبریز و تو مدرسه‌امون شرکت کنید. :دی

این رو دیدم، خودم خیلی با موضوعش حال کردم! گفتم شاید شما هم خواستین شرکت کنین. :دی
1590699838_12.jpg
چهارمین وبینار کشوری MedGap

Neurogenetics⁉️

آخرین چیزی که در دوره‌ی پزشکی عمومی یاد می‌گیریم، درمان بیماری‌هاست...

‼️اما
بیماری‌های زیادی هستند که درمان‌ قطعی‌ای براشون نداریم
و این‌جاست که بیماری میشه اولین و شاید آخرین شریک زندگی اون آدم...
حالا اگه اون آدم، یه بچه باشه و رد پای بیماری روی کروموزوم‌هاش موندگار باشه، چی؟!

مطالعات نوروژنتیک چراغی هست که زندگی خیلی از بچه‌ها و خانواده‌هاشون رو روشن کرده؛

‼️اما
روشن موندن این چراغ...
مستلزم شناخت بیشتر ارتباط ژن‌ها
و سیستم عصبی‌ هست ...

در چهارمین جلسه‌ی مدگپ، در خدمت "آقای دکتر مهران بیرقی طوسی" هستیم تا از نوروژنتیک صحبت کنیم و بفهمیم در اوج بن‌بست هم، راهی برای تسکین درد بیماران هست و هم‌چنین گذر کوتاهی داشته باشیم بر پزشکی...

زمان:جمعه ۱۶ خرداد ۹۹
ساعت ۲۲ الی ۲۴

لینک ثبت نام:

https://eseminar.tv/wb8682

انجمن دانشجویان پزشکی ایران (IMSA)
@IRAN_IMSA
@ISF_IMSA
@IAUM_MSA

#MedGap

IMG_20200826_093844_291.jpg

دوره آشنایی نحوه برخورد با افراد تراجنسیتی

افراد تراجنسیتی شاید از ناشناخته‌ترین گروه‌هایی باشند که جامعه امروز ما از آن‌ها اطلاع و آگاهی کافی و صحیح ندارند. بی‌دانشی و بی‌بصیرتی نسبت به واقعیت‌های زندگی این افراد چنان زیاد است که به جز افراد اندکی، سایر اعضای جامعه نسبت به آنان با نگاهی پیش داورانه، متعصبانه و مغرضانه برخورد کرده و همچون قاضی القضات به داوری و تصویب حکم در خصوص آن می‌پردازند.

کمیته اسکورای انجمن علمی دانشجویان پزشکی ایران قصد دارد پروژه‌ای به نام "Pinkish Blue" جهت افزایش اطلاعات دانشجویان پزشکی و عموم مردم پیرامون موضوع تراجنسیتی برگزار کند.

در این پنل قصد داریم با موضوعاتی از جمله گوناگونی جنسیتی، ملاحظات روانی و چالش‌های برخورد با افراد تراجنسیتی در محیط درمان و آموزشی و چالش‌های درمانی-جراحی بپردازیم.

این پنل با تاییدیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می‌گردد.
مسئول پروژه:@Kimoanaa

تاریخ برگزاری پنل جمعه ۷ شهریور ماه ساعت ۲۰ است .

لینک ثبت نام
https://eseminar.tv/wb13409

#SCORA #Pinkish_Blue

Back
بالا