چه عجب یکی جواب دادبه نقل از سلطان :چرا من می خونم.
یعنی تازه شروع کردم به خوندن.
راستش دلم واست کباب شد گفتم منم یه نظری بدم!مدیریت گرامی اگه میشه این پستو تختش کنین ما بریم پی کارمون
به نقل از علی.ا :منم گند زدم.
به نقل از فاطمه ق :منم همینطور!!!میترسم کف رو هم نگیرم!!!
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دپرسم!
ببین به ریسکش می ارزه خیلی هم ریسک نیست من هم المپیاد میخونم معدلم هم بد نیست 20به نقل از ستايش :من اولم و خيلي دوس دارم بخونم ولي با درساي مدرسه وقتي برام نميمونه المپيادو هم گند زدم! :'( لطفا اگه توصيه ي خاصي دارين بگين چه جوري وقتمو تنظيم كنم؟ اگه درسامو ول كنم و يه دانش آموز خوب (نه عالي!!)باشم و فقط برا المپياد بخونم ريسك بزرگيه؟ نه؟
به نقل از ستايش :من اولم و خيلي دوس دارم بخونم ولي با درساي مدرسه وقتي برام نميمونه المپيادو هم گند زدم! :'( لطفا اگه توصيه ي خاصي دارين بگين چه جوري وقتمو تنظيم كنم؟ اگه درسامو ول كنم و يه دانش آموز خوب (نه عالي!!)باشم و فقط برا المپياد بخونم ريسك بزرگيه؟ نه؟
نگاه کنید!اه پرداختن به المپیاد باعث بشه که شما 1 نمره از معدلتون کم بشه که نمی شه باز هم ارزشش رو داره؛در واقع آینده ی شما رو تامین می کنه؛حالا چه فرقی می کنه که شما بیست بشی یا نوزده.به نقل از آذین مهرجو :هیییییییییییییییی من خیلی دیر شروع کردم در واقع من پارسال کامپیوتر می خواستم بدم ولی یه سری مشکلات باعث شد نتونم بدم ولی امسال در واقع خیلی دلم می خواد ریاضی بدم ولی...... واسه شروع خیلی دیره ...
مطمئنا قبئل نمی شم![]()