دوست دارین چه رنجی بکشین؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع موازی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

موازی

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپاد شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
RWTH
رشته دانشگاه
مهندسی برق
ما همیشه از خودمون می‌پرسیم «چه هدفی تو زندگیم دارم» یا « دوست دارم به کجا برسم» یا «علاقه‌م چیه» و از این دست سوالات.
این تاپیک سوالی برعکس مطرح می‌کنه. شما حاضرید چه مسائل و مشکلات و سختی هایی رو تو زندگیتون متحمل شید؟
فرضا اگه «دوست دارید پزشک شید و تو کنکور پزشکی قبول شین» آیا حاضرید در صورت لزوم شب بیداری بکشید و درس بخونید؟ چون بعدا به عنوان یک پزشک، شیفت شب و شب بیداری خواهید داشت. حاضرید سر موضوعی که دوست دارید «رنج» بکشید؟
شب بیداری صرف یک مثال بود. خفت و خواری کشیدن، تنهایی، گرسنگی، درد عضلانی برای ورزشکار شدن و... رنج های دیگه ای هست که ممکنه یه فرد تو زندگیش متحمل شه.
تو این تاپیک بیایید بگید حاضرید چه رنج و سختی هایی رو تحمل کنید.
پی نوشت: این تاپیک برگرفته از کتاب هنر ظریف رهایی از دغدغه هاست.

سلام
خب بستگي داره
ولي من دوست دارم رنج بكشم بخونم با خستگي ولي هوشم بالا باشه در همون عين مطالب رو بفهمم
يا همچين چيزي
خواب خوبه خيلي خوب چون بيمارم خوابم داغونه
اينقدر دوست دارم بخوابم زيرچشمام شن خشك جمع بشه خستگيم در بره اما دريغ از يك ساعت خواب عميق
درسمم كه افت كرد
خدايي سلامتي بهترينه ولي رنج كشيدن خب بستگي به كشش داره من از بدو تولد تا الان همينطور رنج ميكشم
رنج ميكشم
رنج ميكشم
خب خسته ام!درك كردن من واقعا سخته
شايد باورتون نشه من شب امتحان سمپاد ششم
فرش ميشستم!
صبح هم كارگري ميكردم!
خب اين هيچ كتابام و مدرسه بودن!
الانم كه براي كنكور شروع نكردم و الان ميخونم!
سر زايمان خواهرم دردسرا رو سر من افتاد
خسته و كوفته از مدرسه خونه مي امدم يه تخم مرغ ميخوردم
تا يك ماه همين بساط بود!
الان بهتره نسبت به قبل
دكتر هلاكويي ميگفت اگر درك كنيم رنج امروز برابر با رنج فرداست و اگر بدونيم كه اگر اين رنج درس خوندن رو تحمل نكنيم ممكنه در آينده بيشتر از اين رنج بكشيم!
ولي من هرچي رنج براي درس خوندن و فقط واسه درس خوندن باشه با كمال ميل ميپذيرم
ولاغير

بهتر نیس اونایی که به هدف شون رسیدن بیان برامون از سختی هایی که تحمل کردن بگن ؟از موانع شون بگن ؟

بهتر نیس اونایی که به هدف شون رسیدن بیان برامون از سختی هایی که تحمل کردن بگن ؟از موانع شون بگن ؟
خب نميگن
من تو كلاسمون ديدم افرادي فكر ميكنن خودشون موفقن و ديگران نه
حتي نميگن منابعشون چيه

منم نگفتم خودکشی :|
منظورم از خودكشي
آسيب زدن به بدن
رنج كشيدن خوبه
تو سخنراني تد ديدم كه كارشناس بريتانيايي در مورد سختي كشيدن دانش آموزان گفت:
سختي در راه علم باعث افزايش هوش ميشه

یه مقداری این سوال ایراد داره به نظرم؛ و البته فکر می‌کنم نویسنده‌ی کتاب هم موقع طرح سوال این ایراد رو خیلی خوب می‌دونسته و اصلا به همون دلیل مطرحش کرده: اگه من حاضر باشم برای رسیدن به هدفم رنجی بکشم، چرا اصلا باید فکر کنم ببینم چه رنج‌هایی هستن که حاضرم برای رسیدن به هدفم حاضرم بکشم؟ قبلا باید کشیده باشم! من اگر هدفم این باشه که یه روز زیباترین هیکل دنیا رو داشته باشم و در جواب این سوال بگم که حاضرم برای این هدف غذا نخورم، دارم دروغ میگم! چون هر روز دارم 2 وعده غذای سنگین میخورم. سوال یا باید به این تبدیل بشه که "در راه رسیدن به اهدافتون، چه رنج‌های قابل توجهی کشیدید"، یا اینکه " چه چیزهایی رو توی زندگیتون حاضرین برای منافع و اهداف بزرگتر فدا کنید؟". وگرنه هر رنجی رو نام ببرم که تا الان برای هدفم نکشیده باشم، دارم دروغ میگم.

رنج عشق:|:-"
ولی بشرطی ک درنهایت معشوقم در آغوشم باشه و آخرش ب وصال ختم شه:دی

رنج عشق:|:-"
ولی بشرطی ک درنهایت معشوقم در آغوشم باشه و آخرش ب وصال ختم شه:D
اومدم همینو بنویسم دیدم هست:((
------------------
ولی در کل به نظرم
این که چیزی که در زندگی برات مهمه رو راحت بدست بیاری خیلی نمیچسبه
انگار وقتی راحت بدست میاد جذابیتش میاد پایین ابهتش افت میکنه
ادم به خودش میگه این چیزه که میخواستم خیلی چیز کوچیکی نبود که به این راحتیا بدست بیاد شاید برا من بزرگ بوده از نظر من چیز بزرگی بوده
نمیچسبه واقعا:-?
چه عشق باشه چه مدال و چه دانشگاه چه....

از ظر من اینجوریه:-"

رنج عاشقی مثلا :))
ولم کنه بره و من در عشقش بسوزم :))
البته این صرفا در شرایطی که سرم خلوت باشه و حوصله و وقت فکر کردن به این قضیه رو داشته باشم .

راستش من یه هدف داشتم و الان تو مسیرشم
چیزی که از بچگی بهش علاقه داشتم
براش با کل خانواده و فامیل بحث داشتم
به خاطرش از شوق و تفریح دوران جوونی و نوجوونیم گذشتم
دقیقا تو دورانی که دوستا و هم سنای من داشتن با دوست دخترا و دوست پسراشون میگشتن و با ماشین خودشون یا باباییشون اینور و اونور میرفتن،تو دانشگاهشون هر کاری خواستن کردن و میکنن
من رفتم دنبال علاقم
رنج خستگی جسمی و روحی رو تحمل کردم
رنج دوری از خونه و خانواده و دوستا
رنج نداشتن حتی یه تفریح ساده
ولی چون خواست خودم بود و میدونستم که بعد از همه اینا ی چیزی هست که هر روز دارم بهش نزدیک تر میشم باعث میشه رنجش قابل تحمل باشه

عنوان تاپیک اشتباهه واقعا! باید یه چیزی می بود تو مایه های "مازوخیست های عزیز بفرمایید تو" یا "فانتزی های مازوخیسمی‌تون چیه؟"! :))

من رنج بی خوابی رو دوس دارم:/
اگه بخوام درس بخونم باید حتماااا خوابیده باشم چون اون خوندنم اصلا به درد نمیخوره و رو کتاب خوابم می بره اما اگه یه روز بدونم قراره درس نخونم نمیخوابم
بعد وقتی خیلیییی خسته میشم چرت و پرت زیاد میگم و به ترک دیوارم می خندم در حدی که پخش زمین میشم چون کم پیش میاد چیزی منو بخندونه
اون خنده رو خیلی دوس دارم به خاطر همین حاضرم بی خوابی بکشم
تو همون بی خوابی سردردشم دوس دارم چون حس سرما میکنم و میرم کلی لباس پشمی می پوشم و پتو میندازم رو خودم:/
سوزش عضله هم دوس دارم وقتی برا اولین بار یه وزنه سنگین تر میزنم
یه رنجی هم که یه بار کشیدم و دوس داشتم این بود که تو سرما باد میومد و من حدود نیم ساعت وایساده بودم جلو باد و انگار تو هر ثانیه یکی میزد تو گوشم و صورتم سر شده بود
خودم در تعجبم با چه چیزایی خوشحال میشم
درمورد رنج برا هدف من اونا رو رنج نمیدونم ینی کارایی که واسه هدفم انجام میدم رنج دوست داشتی نیس برام چون اصلا رنجی نیس.همش عشقه

رنج كلمه ترسناكيه اصلا نميشه دوسش داشت اما اگه بخوام بگم چه رنجى رو دوست دارم اينكه مامانم بگه ظرفارو بشور خب قطعا رنج خفيفيه و خيلى اذيت نميشم اما خداروشكر تا اطلاع ثانوى رنج منج در كار نيس

نتیجه ی این قبولی هم این شد که دیگه برای درس خوندن تنبلی نمی کنم چون عادت کردم

ترجیح میدم رنج برامون بزرگ تر از این حرفا باشه معنیش
اصلا معنی رنج چی هست؟؟ واقعا اگ دوس داری دکتر بشی برای مثال بیدار موندن رنجه ؟؟جواب من منفیه اگ کسی واقعا دوس داشته باشه این بیدار موندن براش شیرینه ن رنج
ب نظرم چیزی ب عنوان رنج وجود نداره در حقیقت ماجرا ادم با بدترین اتفاقات زندگیشم کلی چیزی ب دست میاده

از اندر رنج هايى كه ميل به كشيدن آنها دارم:تند تند بستنى بخورم مخم يخ كنه....خيلييييييييى حال ميده:))

رنج...
الان دستام تایب کردن همه چی
و عقلم میخواد بنویسه هیچی
تو حتی با کوچیکترین چیزی جا زدی

Back
بالا