نظر منفی بنده این است (با اطلاعات که در حد پنچ تا شیش تا کتاب جامعه شناسی خوندم)که این زن کار اشتباهی کرده ،خودسوزی کرده ، و خودسوزی کردش نه اعتراض بلکه بیفایدگی است(منجر به هدر رفت شد ) وسوءاستفاده بازیکن ها از او بازی رسانه ایی /من مخالف ازادی های شخصی وحضور زنان در ورزشگاه نیستم بلکه معتقد هستم برجسته کردن این مسائل از سوی دوستان در جامعه یک نوع خیانت و پنهان کاری برای سرمایه دارها است تا دموکراسی وشعور مردم از مسائل مهم تر به مسائل کم ارزش بره/ چرا از ایجاد همچین تاپیک تو سایت مخالف هستم اولا باعث ابتذال سایت میشه این سایت همینجوری که در اوایل ورود من بود (راهنما کننده به کتب رفرنس و اموزش دهنده هر نوع مهارتی )برگرده و ثانیا مطالعه بنده ودیگر خوبان در ان حدی نیست که این مساله رو از دیدگاه جامع و کلیت بررسی نماییم (من خیلی هنر کنم در حوزه ادبیات داستانی کلاسیک و یا فلسفه قاره ایی و فلسفه هنر بتونم نظر بده تخصصی نه به صورت دیگر که مطالعات بسیار اندک بود مثلا در ریاضیات و فیزیک مطالعات فرا مدرسه ایی هم داشته ام ولی در ان حد اعلام نظر تخصصی نیستم)/یک عده از دوستان نگن خوب بیاین حرف خودمون بزنیم نه اینکه تخصصی بررسی نماییم که ان هم باز منجر به ابتذال هست از دیدگاه من