من سر چی با هیچکی شوخی ندارم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع afsoon.s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
غذا واقعا
با اینکه زیاد نمیخورم ولی خیلی عصبی میشم سرش اگه کسی سهم منو بخوره یا غذای مورد علاقمو بخوره
وسایل شخصیم مثل گوشی

منم سر غذا خیلی حساسم مخصوصا اینایی که میگن ما خوشمون نمیاد یا میلی نداریم اما باهات میان شریک میشن تو غذایی که خیلی دوسش داری
یکی به وسیله هام دست بزنه مخصوصا کتابام
بچه های فامیل بی اجازه دست به وسایلای اتاقم بزنن کلا رو وسیله و کتابام حساسم
کسی که منو زیاد نمیشناسه راجع به اخلاقم نظر میده (این خیلی رو مخه)
دیگه چیزی یادم نمیاد

یکی که بی دلیل بهم توهین کنه ، یکی قضاوتم کنه ، یکی که پشت سرم حرف بزنه واقعا بدم میاد و شوخی ام ندارم

اگه کسی باهام مشکل داشته باشه و بهم نگه و بجاش پشت سرم حرف بزنه
داداش کوچولوم

سرک کشیدن تو کیفم
یا وقتی یه کار تمرکزی دارم انجام می دم یکی واستاده بالا سرم >:P
امر ونهی الکی از سمت یه نفری که خودش هیچی نیست:-"

سر این که بهم توهین کنن
مسخره ام کنن
پشت سرم حرف بزنن
باهام مشکل داشته باشن اما بهم نگن
بی اجازه برداشتن وسایلم

به کتابام دست نزن)
فلشم رو نگرد)
تو گالری گوشیم نرو)
مشکلی هم داشتی بگو)
تو لفافه حرف نزن)

خداوکیلی چجوری انقد رو وسایل تون حساسید؟:-?
من هر دفه میشینم پشت میزم دوباره بلند میشم چون رو میزم هیچی نیس (: یدوری تو خونه میزنم نزدیک 50 درصد وسایلامو پیدا میکنم دوباره میرم میشینم ولی این دفه دیگه بلند نمیشم:D

ولی روی پهنای باندم خیلی حساسمP:<:-w

خط قرمزام=/
مامانم=)
گوشیم و کتابام(خصوصا بی اجازه بهشون دست زدن)

[شاید جوابم کمی نسبت به بقیه طولانی‌تر باشه ولی دیدم اگه توضیحی پشتش باشه بد نمیشه]

یادمه در یک جمعی حضور داشتیم، صحبت از سریال شد، من یه سریال که اسمشو نمیگم پیشنهاد کردم و گفتم که خیلی خوشم اومد و نمراتشم بالاست و خودمم بهش نمره‌ی عالی میدم و فلان، اونا هم گفتن اگه تونستن می‌بینن.
آقا اینا رفتن دیدن، هیچکدوم جذبش نشدن :‌| و شروع کردن به ترول کردن من و اون سریال. حالا منو میگی بهم چنان برخورد که اومدم باهاشون دعوا کردم که شما سلیقه ندارید و از نظر منتقدا هم امتیازاتش بالاست و شما مگه از منتقد بیشتر سرتون میشه و برید آشغالای خودتونو نگاه کنید از این حرفا :‌))) البته بعدش که آتیشم خوابید اوضاعو اوکی کردم :-“

متوجه شدم شاید تعصب خاصی روی علایقم دارم. قبلاً میزانش شدیدتر بود اما الان فهمیدم جنگیدن نداره و باید پذیرفت که مهم نیست یک کالای فرهنگی نزد تو یا هرکس دیگه دارای ارزش و اعتباره یا نه، یکی دیگه ممکنه برخلاف تو از اون کالا خوشش نیاد یا خوشش بیاد.

Back
بالا