معلم زن - معلم مرد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sinamaster
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : معلم زن - معلم مرد

ما که فقط معلم مرد داریم. نمیتونم نظر بدم. ولی اگه معلم جنسش مخالف باشه خیلی باحاله. میشه سوژه ی خنده...

مفلم زن و مردش فرقی نمی کنه. موضوع اینه که چی جوری درس بدن .
ما الآن یه معلم زیست مرد داریم ( المپیاد) مثل خر وارد کلاس می شه و درسشو میده بعدشم میره . :-& معلم زبانمونم مرده که واقعا عالیه . معلم اجتماعیمون خانومه که ... :-& معلم دینیمونم خانومه که فداش شم >:D< من که ملاک و معیارم خوش اخلاقیه معلمه >:D<

ولی از حق نگذریم کلامعلم های مرد بهترن. بخاطر اینکه جذبشون بیشتره X-(
معلمای ما وقتی شروع می کنن درس دادن ما خوابمون می گیره!
جالب تر اینکه معلمای ما بدتر از ما هستن. ما یه معلم داریم یه مطلب اشتباه رو تخته می نویسه بعد از کلی بحث در مورد موضوع تازه
می فهمه اشتباه نوشته بعد میگه ا.. اره اشتباه نوشتم :o

بدون هیچ نوع دشمنی و سوء قصد(!) اعلام می دارم که دبیرای مرد اکثرن بهترن

اولا که کی گفته معلم زن بهتره؟؟
دوما از امسال معلم های مرد ما همه حذف شدن جز 2تا که تازه هر سال هم معلمای مرد برای کلاسای آزاد 5شنبه ها بودن!امسالم همشونو جز 2تا انداختن بیرون چون حالا که رفتیم زیر مجموعه ی آموزش پرورش ،صلاح نمی بینن معلم مرد بیاد!

معلم های زن خیلی عصبانی شن کسی رو از کلاس اخراج میکنن؟ آخه رکود ما 9 نفر در یک زنگ بوده!

زنا همشون عقده ای هستن...
ترجیح میدم معلمم مرد باشه...

به نقل از BlueEyes5294 :
معلم های زن خیلی عصبانی شن کسی رو از کلاس اخراج میکنن؟ آخه رکود ما 9 نفر در یک زنگ بوده!
ما رکوردتونو شکوندیم امروز 11 نفر از 13نفر کلاس به مدت 8ساعت یعنی 4 زنگ کامل از کلاس اخراج شدن ;D
بس که دبیرش عقده ایه :-&

به نقل از baroon :
ما رکوردتونو شکوندیم امروز 11 نفر از 13نفر کلاس به مدت 8ساعت یعنی 4 زنگ کامل از کلاس اخراج شدن ;D
بس که دبیرش عقده ایه :-&
:))
معلمه چیتون بود؟

به نقل از b.95 :
:))
معلمه چیتون بود؟
مبانی هنر های تجسمی
قرار بود واسه کارمون تصویرامونو بزرگ کنیم معلمه تصویرایی که خودمون می خواستیم قبول نکرد یه سری عکس زشت داد ما هم امروز کار نبردیم اونم هر 4زنگ تو کلاس رامون نداد ولی انصافا خوش گذشت ;D

زن ها کلا برای علوم انسانی ساخته شده اند و ریاضی مخصوص آقایان است

به نقل از legend :
زن ها کلا برای علوم انسانی ساخته شده اند و ریاضی مخصوص آقایان است
اصلا
خیلی از اقایون تو علوم انسانی قوین ولی ذهن ریاضی خیلی خانوما خیلی قوی تر از بعضی اقایونه

به دلیل جنبه ی پسرا

به نظر من برای دخترا معلم مرد خیلی بهتره!!!
چون مثلا خود ما سر کلاس معلم مرد خیلی از شلوغ کاری ها رو نمی کنیم از ترس این که چیزی بهمون بگه ولی معلم های زن را اصلا به حساب نمی اریم ربطی هم به جذبه نداره نمی دونمم دلیلش چیه؟!!
بنابراین درسی که معلم مرد می ده را بیشتر گوش می دیم و بیشتر هم می فهمیم !! بعد می ان می گن معلم های مرد بهتر درس می دن در صورتی که اصلا این جوری نیست!!!

معلم زبان ما،تنها معلمیه که مرده، ولی با اینکه بد اخلاق نیست، همه سر کلاسش ساکتن.

من به شخصه از نظرم كلاساييي كه دبيرمون مرده به مراتب رو هوا تره تا زنا چون اونا پايه بچه ها هم پايه گوره باباي ناپايه كلا زنا كلاسو بهتر كنترل ميكنن حداقل از نظره مني كه نصف معلمامون مردن نصف زن نه يه دونه مرد
متاسفانه اين مرد بهتر پنداري كه ريشه ي ذهني داره تو ذهنه يه سري بچه ها باعث ميشه اگه يه زنو مرد عينه هم باشن تو تدريسو اداره ي كلاس مرده بيشتر به چش مياد به خاطره ذهنيتاي پوچو غلط حالم بهم ميخوره ازين طرزه فكرا ولي هيچ غلطي نميتونم كنم جز صحبت با بچه ها

ما که تا حالا معلم زن نداشتیم و نخواهیم داشت
نظر خاصی هم دربارش ندارن چون تجربشو نداشتم
ولی تا حالا با معلم های خودمون که مرد بودن مشکلی نداشتیم

معلم بیشتر بستگی به سلیقه ی فرد داره!!!!!!

من خودم به شخص اگه یه معلمی مرد باشه درسشو بهتر میفهمم البته این قطعی نیست ممکنه معلم مردی هم باشه که از

خیلی معلمای زن بدتر درس بده ولی در کل مخصوصا تو تهران تدریس معلمای مرد بهتره!!!!!!

به نقل از meli :
معلم بیشتر بستگی به سلیقه ی فرد داره!!!!!!

من خودم به شخص اگه یه معلمی مرد باشه درسشو بهتر میفهمم البته این قطعی نیست ممکنه معلم مردی هم باشه که از

خیلی معلمای زن بدتر درس بده ولی در کل مخصوصا تو تهران تدریس معلمای مرد بهتره!!!!!!
ولي قبول كن ذهنيتا غلط بي تاثير نيست من پدر مادره دوستم هر دودبير فيزيكندوستمم سه تا خواهر برادرن همشون ميگن مادره بهتر درس ميده ولي به خاطره اين ذهنيتاي غلط پدره بيشتر پيشرفت كرده

• لایک
امتیازات: meli

نمیدونم چرا معلمایه آقا دیگه نمیتونن تو مدارس تدرسی کنن
آخه چرا؟
چرا این کارارو میکنن
من که با جایگزین شدن معلمایه مرد به جایه خانوما موافقم
ولی فک نکنم انجام بدم
برایه کلاسایه تابستونه فقط یه مرد معلمه
بقیه خانومن
[-(

Back