- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
برای عربی چی توصیه میکنین؟
نشر الگو (ایاد فیلی) خوبه یا مهروماه (پایه)؟
مهروماه رو نمیدونم ولی نشرالگو خوب نیست.
برای آموزش بیشتر میخوای یا تست؟سطحت چطوریاست؟
برای عربی چی توصیه میکنین؟
نشر الگو (ایاد فیلی) خوبه یا مهروماه (پایه)؟
هم آموزش و هم تست، سطح خوبی هم ندارممهروماه رو نمیدونم ولی نشرالگو خوب نیست.
برای آموزش بیشتر میخوای یا تست؟سطحت چطوریاست؟
هم آموزش و هم تست، سطح خوبی هم ندارم
دکتر !!!از گردن درد رو به مرگم کسی راهی نمیشناسه واسه این مشکل؟
سلامسلام
بچه ها کلن میشه بگید چه طوری باید زبان خوند ؟
هیچ پیشرفتی توش نمیکنم
پایین ترین درصد ازمونا همیشه زبانه !![]()
از گردن درد رو به مرگم کسی راهی نمیشناسه واسه این مشکل؟
میزان خوابم ۶/۵ تا ۷ ساعته
ولی تا ساعت ده صبح پشت کتابا چرت میزنم
چیکار کنم؟
اول که اروم باش این همه هم تلقین نکن با پارستل فرق کردم بشین سر کتابا حس درس خوندن میادمن این روزا خ سردرگمم
هرچی برنامه میریزم نمیتونم یا نمیخوام ک بهش عمل کنم
اینکه برم بشینم سر درس واقعا برام شده ی معضل قبلا اصن اینطوری نبودم ولی الان واقعا نمیدونم چ مرگمه
همش اول هفته ها میشینم برنامه ایده عال و متناسب و با در نظر گرفتن استراحت و اینا مینویسم ولی خب ته ته عملم بهش اینه ک روز اولو خوب بخونم
برنامه ای ک سال بیش حتی فشرده تر از اینم مینوشتم و عمل میکردم ولی الان... واقعا نمیفهمم
از ی طرفم سر همین درس نخوندن کافی نمره های مدرسه و ترازای قلمم همین اول کاری ب شدت اومدن بایین
اصن ب کل با سال بیش فرق کردم...
درگیر حواشی و اینام نیستم
ولی نمیدونم چرا انقدر دارم کم کاری میکنم
هی قول میدم ب خودم و عمل نمیکنم
واقعا از این وضع خسته شدم و نمیدونم باید چیکار کنم....
برنامه قلم رو محور کارات قرار بده حالا مدرسه هممن بالاخره چه غلطی بکنم، با مدرسه پیش برم قلمچی وامونده؟
کل دو هفته صرف حل و فصل مزخرفات دبیرها شده و فردا که قلمچی دارم و کمتر از ۱۰ ساعت وقت!
هیچ آزمونی وجود نداره که من بتونم همه مباحث برنامه راهبردی رو بخونم
ساعت مطالعه رو بیشتر کنم یا یکی رو فدای دیگری بکنم؟
هرکدوم جلوتره با همون بخونمن بالاخره چه غلطی بکنم، با مدرسه پیش برم یا قلمچی وامونده؟
کل دو هفته صرف حل و فصل مزخرفات دبیرها شده و فردا که قلمچی دارم و کمتر از ۱۰ ساعت وقت!
هیچ آزمونی وجود نداره که من بتونم همه مباحث برنامه راهبردی رو بخونم
ساعت مطالعه رو بیشتر کنم یا یکی رو فدای دیگری بکنم؟
شاید انگیزه کافی واس درس نداریمن این روزا خ سردرگمم
هرچی برنامه میریزم نمیتونم یا نمیخوام ک بهش عمل کنم
اینکه برم بشینم سر درس واقعا برام شده ی معضل قبلا اصن اینطوری نبودم ولی الان واقعا نمیدونم چ مرگمه
همش اول هفته ها میشینم برنامه ایده عال و متناسب و با در نظر گرفتن استراحت و اینا مینویسم ولی خب ته ته عملم بهش اینه ک روز اولو خوب بخونم
برنامه ای ک سال بیش حتی فشرده تر از اینم مینوشتم و عمل میکردم ولی الان... واقعا نمیفهمم
از ی طرفم سر همین درس نخوندن کافی نمره های مدرسه و ترازای قلمم همین اول کاری ب شدت اومدن بایین
اصن ب کل با سال بیش فرق کردم...
درگیر حواشی و اینام نیستم
ولی نمیدونم چرا انقدر دارم کم کاری میکنم
هی قول میدم ب خودم و عمل نمیکنم
واقعا از این وضع خسته شدم و نمیدونم باید چیکار کنم....
کنکوری 99 هستی؟ اگر نیستی باید تو انجمن مشاوره میپرسیدی.برای تمرکز نداشتن چیکار کنیم؟
من. ی مبحث میخونم ولی وقتی تموم میشه انگار نخوندم. حالا تست و اینا رو بیخیال(((=صرفا برای اینکه درست بخونم و حافظم بهتر بشه و تمرکزم بالا بره چی پیشنهاد میکنید؟
مثلا من ی مبحث میخونم ولی حتی وقتی ی سوال از کلی ترین چیزاشم میپرسن بازم نمیتونم جواب بدم. نمیدونم واقعا چرا اینطوریه. ن عامل مزاحمی هست موقع درس خوندن ن فکر مزاحمی. ولی مطالب اصلا تو ذهنم نمیمونهکنکوری 99 هستی؟ اگر نیستی باید تو انجمن مشاوره میپرسیدی.
ولی خب تمرکز نتیجه آرامش فکری و محیطیه.
عوامل مزاحم محیطی مثل موبایل و سروصدا و ... رو باید کم کنی.
از نظر فکری هم باید عوامل مزاحم رو شناسایی کنی. مثلا اگر جای دیگه ای مشغله فکری ای داری اونو حل کنی. یا اگر چیزی تو ذهنت هست یادداشت کنی یه گوشه بگذاری بمونه.
و اینکه اگر یه مبحث میخونی و احساس میکنی هیچی نفهمیدی به معنی تمرکز نداشتن نیست! اتفاق کاملا طبیعیه.
خب با یه بار خوندن چیزی تو ذهن نمیمونه. موندگاری تو ذهن بستگی به تکرار داره. البته توی اون یه دفعه که میخونی احتمالا با دقت نمیخونی. بهتره با دقت بخونی و سعی کنی تصویر سازی کنی تو ذهنت که چه اتفاقی داره میافته. ربط بین قسمت های مختلف مطلب درسی چی بوده. صرفا روخونی نباشه. بهشون فکر کنی و یه بار توی ذهنت دوباره تکرارش کنی. حالا توی هر مدل درسی فرق میکنه. مثلا توی فیزیک میتونی اون پدیده رو توی ذهنت تجسم کنی.مثلا من ی مبحث میخونم ولی حتی وقتی ی سوال از کلی ترین چیزاشم میپرسن بازم نمیتونم جواب بدم. نمیدونم واقعا چرا اینطوریه. ن عامل مزاحمی هست موقع درس خوندن ن فکر مزاحمی. ولی مطالب اصلا تو ذهنم نمیمونه