• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور تجربیات کنکوری‌های سابق برای کنکوری‌های ۹۹

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
ببخشید منظورت اینه که به ترتیب دفترچه سوال نزنیم؟؟ من شنیدم به ترتیب کار کنیم بهتره
نه اصلا ربطی نداره
البته عمومی ها بهتره به ترتیب برین، چون زمانشون خیلی محدوده و هی بخواین ازین درس به اون درس برین، وقت از دست میدین
ولی همونم خیلیا ک زبانشون خوبه، اونو اول میزنن ک تایم ذخیره کنن واسه بقیه،حتا درمورد دینی هم این صادقه
ولی تخصصی ها ببینید چطوری براتون بهتره
من اگه به ترتیب میرفتم دیگه انرژی نداشتم واسه زیست و شیمی، گند میزدم واقعا
واسه همین این دوتا رو میذاشتم اول ک تمرکزم بالا باشه و خسته نباشم

خیلی ممنون واقعا عالی بود
من یمقدار گیج شدم بعضیا میگن حتی سه چهار روز به کنکور نخونید بعضیا میگن شب کنکورم بخونید خوبه
چه کنیم ما؟
خواهش میکنم
ببینید بستگی به خودتون داره، من سال اول المپیادم مرحله یک 2 بعد از ظهر بود، از صبح تا ظهر مرور میکردم
اولن ک استرس داشت خفم میکرد، بعدم سر جلسه تا بییییی نهایت خنگ شده بودم، اصن مغزم جواب نمیداد!
ولی سال بعد ک نخوندم خییییلی شرایطم بهتر بود
اما برادرِ دوقلوی خودم هفته ی اخرِ کنکورشو بکوب داشت میخوند!
ولی خب بیشترِ ادما مدلِ من اند، حتا خیلیا هفته ی اخر میرن سفر، ولی بنظر من هفته ی اخر بخونین یسری نکاتِ حفظی خوب یادتون میمونه و کمک کنندست، ولی یکی دو روزِ آخر رو حتما آف بدین به خودتون و مغزتون رو از همه چی خالی کنین

من کنکوری ریاضی 99 هستم. 98 کنکور تجربی دادم اما الان میخوام رشتمو عوض کنم. میشه واسه ریاضی راهنمایی کنی؟ بودجه بندی 98 با سالای قبل یکی بود؟اخه کنکور 98 تجربی بودجه بندیش با سالای قبل فرق میکرد
شرمنده بابت دیر جواب دادن تابستون کلا درگیر بودم!
آره حتما کمک میکنم تا اونجایی که بتونم و بلد باشم البته اینو بگم که من نظام قدیم بودم
بودجه بندی ریاضی یه کم تغییر کرده بود البته الان حضور ذهن ندارم چقدر اما ترتیب سوالا کااااملا عوض شده بود و برای بچه هایی که یه سری مبحث خاص خونده بودن بد شد
اما من تقریبا همه ی درسا خوندم و سر کنکورم به ترتیب جلو رفتم
بگذریم که نتیجه کنکورم افتضاح شد و این همه خوندم و آخرشم هیچی

سلام.یه سوال من امسال ازمونای قلمچی رفتم و زیاد راضی نبودم. به نظر شما گزینه دو برم؟ یا سال اخر سنجش؟
من آزمون‌های سنجش رو سال پیش دادم اصلا خوب نبود به نظرم
گزینه دو رو امتحان نکردم
ولی فکر می کنم آزمون‌های آنلاین که خودمون بتونیم طراحی کنیم ایده بدی نباشه
امسال می خوام امتحانش کنم :-b

سلام.یه سوال من امسال ازمونای قلمچی رفتم و زیاد راضی نبودم. به نظر شما گزینه دو برم؟ یا سال اخر سنجش؟
من پارسال تا قبل از عید گزینه دو دادم و بعد هم سه تا جامع سنجش رو
گزینه دو سوالات خوبی داره و مشاوره های خوبی میده و آزمون آنلاین و اپ تست خیلی خوبی داره و من خیلی راضی بودم.
سنجش پارسال خیلی افتضاح بود یک آزمون سوالها خیلی سخت آزمون بعدی سوالات خیلی مسخره رتبه هایی هم که میداد خیلی روحیه آدم رو خراب میکرد و مشاوره اصلا نداشت ولی بین سوالات خوبش مشابه کنکور بود ولی من از سنجش اصلا راضی نبودم فکر کن یکبار شیمی رو ۱۰ بزنی دفعه بعدی ۸۰ درصد با همون میزان مطالعه خنده دار نیست:-w
حالا امسال رو نمیدونم سنجش چجوری باشه

Back
بالا