• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عصر جدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع afsoon.s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

عصر جدید ؟

• موفق

رای‌ها: 100 60.6%
  • نا موفق

رای‌ها: 65 39.4%

• رای‌دهندگان
    165
چرا مایه ی خجالت ؟ اون خانومای ایرانی که گیتار میزدن و میخوندنو دیدی ؟ چقدر کارشون زیبا و سنگین متین بود ..!
اون خانوم دنسری که شما میگی نفس کارش خوب بود ولی اجراش جالب نبود و رای هم نیاورد ! خیلی از اجراهای پرشینز گات تلنت برای شرکت کننده های غیر ایرانیه ، و اگه شما با مثلا ژیمناستیکه یه خانوم مشکل داری ، شرکت کننده های ژیمناستیک ایرانی نبودن !(البته که حتی اگه ایرانی می بودن هم مشکلی نداشت ! همون بحثی که تا عقایدم به کسی صدمه نمیزنه نیازی نیس بهشون جواب پس بدم !)
پرشینز گات تلنت خلاقیت و تنوع بیشتری داشت ، یه جاهایی سختگیری های بیشتری هم داشت ... متفاوت بودن فرهنگ و کشور شرکت کننده ها باعث جذابیت بیشتر برنامه شده بود ...
از نظر محدودیت هم بله ، عصر جدید خیلی محدودیت برای خانومها داره ! خانوما تک خوانی ندارن ، تیم رقص نمیتونن داشته باشن ( که اقایون داشتن توی چند قستمی که من دیدم ) ، برای کارای ورزشی هم محدودیت های بیشتری دارن ! شما ممکنه بگی خب حالا نخونن چی میشه مگه ؟ ولی خیلیییییی از دخترای ما الان دغدغشون خوندنه !
توی همون پرشینز گات تلنت ، یه دختر 13-14 ساله بود که کارش اسکیت بود ، اول ایران و سوم چین بود ولی دیگه نمیتونست توی ایران ادامه بده ...
بد بودنه چیزی از نظر من و شما ، دلیل بر واقعا بد بودنش نیست ! بستگی به نگاه هر فرد داره ، و به تمسخر گرفتن عقید دیگران هیچ جا درست نیست !

خب دقيقا اشاره كردين كه بد بودن يك چيز از "نظر من يا شما"

من نظر و احساس شخصيم رو گفتم و نيازي به اين حجم از ناراحتي نيست خب تفكرمون متفاوته!
يه احتمالي هم هست كه من تمام اجراهايي كه ميگيد رو نديدم .
اما خب قطعا اجرا هاي خوب و عالي هم داره منتها از نظر من تعدادش كمتره و با وجود اينكه آزادي تام دارن جاي پيشرفت خيليييي داره .

و نقد اصلي من به خاطر اين بود كه با پيام هاي "آره توي ايران داريم خفه ميشيم و محدوديم و اومديم خارج شكوفا شيم " مقدار زيادي مخالفم.

حالا اين حرفارو ميزنم ميگيد نفسش از جاي گرم مياد ولي من خودم از اون دسته اي هستم كه يه مدت دغدغه خوانندگي داشتم و دوسش دارم واقعا اما واقعا اين كارا رو نميكنم و اين شعار هارو نميدم!
واسه دل خودم يا جمع هاي خودموني ميخونم و لذتشم ميبرم.
كسي بايد ادعاي محدود بودن و اينا كنه كه اگه ازاد بود ميشد يه ستاره و از اين دست افراد كم داريم.

خیلی از علی فریادی و اجراهاش خوشم میاد)

من ک زیاد خوشم نمیاد مخصوصن از داوراش فقط فصل اول و دیدم اونم فقط بخاطر محمد زارع بنظرم از همه بهتر بود اخرشم حق بیچاررو خوردن نزاشتن اول شه، کلا برنامه بی منطق و بی اساسیه

خب دقيقا اشاره كردين كه بد بودن يك چيز از "نظر من يا شما"

من نظر و احساس شخصيم رو گفتم و نيازي به اين حجم از ناراحتي نيست خب تفكرمون متفاوته!
يه احتمالي هم هست كه من تمام اجراهايي كه ميگيد رو نديدم .
اما خب قطعا اجرا هاي خوب و عالي هم داره منتها از نظر من تعدادش كمتره و با وجود اينكه آزادي تام دارن جاي پيشرفت خيليييي داره .

و نقد اصلي من به خاطر اين بود كه با پيام هاي "آره توي ايران داريم خفه ميشيم و محدوديم و اومديم خارج شكوفا شيم " مقدار زيادي مخالفم.

حالا اين حرفارو ميزنم ميگيد نفسش از جاي گرم مياد ولي من خودم از اون دسته اي هستم كه يه مدت دغدغه خوانندگي داشتم و دوسش دارم واقعا اما واقعا اين كارا رو نميكنم و اين شعار هارو نميدم!
واسه دل خودم يا جمع هاي خودموني ميخونم و لذتشم ميبرم.
كسي بايد ادعاي محدود بودن و اينا كنه كه اگه ازاد بود ميشد يه ستاره و از اين دست افراد كم داريم.
حرفاتون درست ولی باید قبول کنیم خیلی از رشته ها توی ایران جای پیشرفت و به قول شما شکوفایی ندارن ! حرفشون شعار نیست و اینو خیلی راحت میشه دید ... اجراهای خوب هم زیاد بود ولی بازم به قول خوددتون چون کامل ندیدین همیچن برداشتی داشتین .... به نظرم یه کم وقت بزار برای دیدن اجراهایی که گلدن بازر گرفتن .... استعدادهایی که شکوفا شدن و جای پیشرفت دارن .... بعد بدون جبهه گیری فکر کن توی عصر جدید هم میتونستن ؟

حقیقتا امشب فهمیدم آریا عظیمی نژاد بی سواد ترین و ابله ترین داور ممکنه و لایق اون جایگاهو نداره حتی دلیلی برای قرمزش نداشت میگه بهم حس نداد خب چهار تا مثل تو میان سلیقه ای عمل میکنن گند نیزنن به استعدادا

دوسش ندارم به چند دلیل
یک اینکه کلا مسابقات تلنتو دوست ندارم چون بیشتر از اینکه هدف استعداد یابی باشه یه مجموعه ای از نمایش هاییه که اولا چندان جایی برای شناسایی تمام استعداد ها نیست و در کنار هم قرار دادن فعالیت هایی که هیچ ربطی بهم ندارن و قضاوت بینشون خیلی مسخرست.هر کدومشون در جایگاه خودشون با ارزشن و باید با مدل خودشون مسابقه بدن،خوانندگی با خوانندگی،نقاشی با نقاشی و...نه رقابت حرکات آکروباتیک با تصویر گری با شن! و بنظرم این مسابقات ازین جنبه بیشتر بیننده دارن که مثل سریال جومونگ خیلی برای دیدن و فهمیدنش نیاز به فکر کردن نیست و خیلی روی احساسات آدما مانور دادن.درحالیکه پشت پرده ی این ماجرا اینه که عده ای که شرکت میکنن پول پرداخت میکنن برای شرکت کردن و هر مرحله که بالا میرن بازم پول پرداخت میکنن و برنامه با استفاده ازین پولا همه ی هزینه های خودشون و سود خودشونو برمیدارن و مابقی اش میشه جایزه برنامه.یه چیزی شبیه مدل قرعه کشی
دو اینکه باید تحقیق کرد که چه میزان این شهرتی که به یه نفر داده میشه توی این برنامه بعدنم به دردش میخوره.مثلا خنداننده شو رامبد بازم باعث شد چند نفری ازین افراد شرکت کننده بازم تو کار کمدین ادامه بدن.اما عصر جدیدو نمیدونم واقعا.ینی شهرتی که از طرف مردم میگیرن یکهو خیلی زیاده و یکهو هم خاموش میشه و طرف فراموش میشه.و باید دید چقدر اونطور که مانور میدن برنامه های تلنت،فرصت اینو فراهم میکنن تا واقعا بستر برای شکوفایی استعداد فراهم بشه.
سوم اینکه این مدل برنامه ها بیشتر خوبن برای کار های نمایشی.ینی باید پرزنت نمایشی داشته باشه تا از طرف مخاطب و داورا پذیرفته بشه.مثلا اون کسی که تو چیزی مثل خطاطی یا شیشه گری ماهره باید سعی کنه نمایش خوبی داشته باشه و صرفا با استعداد و ماهر بودن تو حرفه اش مهم نیست
چهار اینکه عصر جدید به شدت تقلیدیه اما مزایای برنامه ی تلنتم نداره.توی دو دوره ای که پخش شده داوراش ثابت بودن و منم فک میکنم عجیب نیست که بعضیا فکر میکنن سید بشیر برای مجوز برنامه و امین حیایی برای مخاطب داشتن برنامه اونجا داورن.برنامه ی تلنت لااقل این خوبیو داره که یه مجری وراج به بهانه ی اینکه تهیه کننده است یه میز اختصاصی اون گوشه نداره و هی اظهار نظر نمیکنه و من واقعا نمیفهمم نقش علیخانی چیه.یا اینکه توی تلنت خانومها میتونن بخونن،برقصن و آدمها میتونن ساز بزنن درحالیکه خب ممنوعه اینجا کلا و خب قاعدتا تلنتشم خیلی عادلانه نیست.تو تلنت معمولا تلاش میشه داورا نصف خانوم و نصف آقا باشن درحالیکه عصر جدید پر از کلیشه جنسیتیه.همش میگن از نونهالی میترسن درحالیکه اون یه خانوم به شدت با سواد و با وقاره و چون جوابشونو میده ازش یه حالت بدی درست میکنن تا سرکوب کنن یا مثلا وقتی به یه پسری که با افتخار میگه من کار خونه نمیکنم نونهالی میگه باید این کارو بکنی همه ی مردا مسخرش میکنن.با پسر بچه ای که کمی تپله در رابطه با بدنش شوخی میکنن تو آنتن رسانه ملی و داور مسابقه میاد میگه که به زنها از قصد بیشتر سفید میده چون اونها استعداد اصلیشون که زایمان و همسرداری هستو اینجا نمیتونن به نمایش بزارن.وقتی اینقد برنامه رو ایرانیزه کردن بهترم بود لااقل ادای مسابقه ی بزرگی مثل تلنتو درنمی آوردن و اسمشو خراب نمیکردن.
نکته ی آخر اینکه اصلا استعداد ینی چی؟
قوه ی ذاتی ای که قابلیت نمایش داره؟قوه ی ذاتی ای که قابلیت پرورش داره؟یا صرفا مهارت داشتن یعنی استعداد؟و هرکدوم ازین ها میتونه مصداق ها و معناهای متفاوتی به برنامه بده که خب خیلی راجع بهش فکر میکنم فکر نشده.

یکی از فجایع تاریخه بین سایر شو های گات تلنت
داور های غیر حرفه ای و نظرات احساسیشون به کنار
محدودیت های برنامه برای خانم ها به کنار
سایمون نمایی های علیخانی به کنار
ولی چرا اینا انقدر حرررررررررررررررف میزنن
برنامه مزخر ف و وقت تلف کننده ایه

عظیمی نژاد سندرم قرمز بی قرار داره
دکترم که گیر داده ب پکیج
نونهالیم .... هیچی ولش کن فقط چرت و پرت میگه
فقط امین حیایی باحاله بقیشون مخشون تعطیله

Back
بالا