• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مهندسی پزشکی

ینی دراین حدتو ایران بازار کارش ضعیفه؟!پس نگهداری و تعمیر لوازم پزشکی رو مگ انجام نمیدن؟
من فعلا وسطای راهم از یکی که کارش اینه بپرسی شاید بهتر باشه
ولی چیزایی که تو دانشگاه میخونی تقریبا هیچ ربطی ب تجهیزات نداره
یک سری دوره هست(ناظر فنی)که بامدرکش احتمال داره کار پیدا کنی
درکل اگر هدفت موندن تو ایرانه نیاز بازارو ببین(به اینده هم حواست باشه که ممکنه چ حوزه ای پرمتقاضی شه
ظاهرا تاچند سال دیگه هوش مصنوعی تو ایران جز مشاغل موردنیاز شرکتا میشه)

سلام دوستان
من امسال انتخاب رشته دارم (نهم به دهم)
و میخواستم اگه کسی راجب رشته های مهندسی برای خانوما خصوصا مهندسی پزشکی و it اطلاعی داره (توی ایران )بهم بگه چون اکثرا میگن مهندسی پزشکی بازار کار نداره
من مشهدم
من خودم کنکوری ام و اولویتم مهندسی پزشکی چون ب نظرم دخترونه تره .یکی از بچه هایی مدرسه مون موقعی که ریاضی طرفدار بیشتر داشت ۵۰۰ اورده بود مهندسی پزشکی امیر کبیر خوند ولی امسال داره میخونه واسه تجربی.میگفت که اپلای نشدم که برم و کارم تو بیمارستان داشتم حقوقش اونقدر خوب نبود گفتم فوق بگیرم دیدم تو ایران اونقدر پیشرفت نکرده پس ترجیح دادم کنکور تجربی بدم یه رشته خوب قبول شم و شرایط کار و حقوق بهتر.یه حقیقت تلخ درباره این رشته هس متاسفانه.

آخرین ویرایش:
رشته دخترونه چه رشته ایه:-?
من خودم کنکوری ام و اولویتم مهندسی پزشکی چون ب نظرم دخترونه تره .یکی از بچه هایی مدرسه مون موقعی که ریاضی طرفدار بیشتر داشت ۵۰۰ اورده بود مهندسی پزشکی امیر کبیر خوند ولی امسال داره میخونه واسه تجربی.میگفت که اپلای نشدم که برم و کارم تو بیمارستان داشتم حقوقش خوب نبود گفتم فوق بگیرم دیدم تو ایران اونقدر پیشرفت نکرده پس ترجیح دادم کنکور تجربی بدم یه رشته خوب قبول شم و شرایط کار و حقوق بهتر.

رشته دخترونه چه رشته ایه:-?
وقتی درباره مهندسی صحبت میکنی طرح واره ادما یه مرد هس حداقل تو کشور ما خیلی زیاده.من خودم از رشته های مهندسی خوشم میاد ب خصوص مکانیک ولی فصای کاری مکانیک طوری هس خانم خییییلی کم جذب میشه پس واسم مهمه فضا و رشته یه جور باشه که یه خانم بتونه کار کنه که عامیانه میگم رشته دخترونه

Back
بالا