• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بزرگترین دروغی که بهتون گفتن؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nerd_Girl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
همین که میگفتن استوکیومتری سخته.خب به نظرم سخت نیست خیلیم جذابه.(وی خرخوانی بیش نبود.)😗

😂 تو خاص ترین دختری هستی که توی زندگیم دیدم
(من که زدم توی پرت همون اول ولی خواستم بگم خلاصه خودتو گول بزن)

تیغ ماهی باعث میشه لال شی و من تا سالیان سال فکر میکردم کسایی که نمیتونن حرف بزنن بخاطر اینه به حرف مامانشون گوش ندادن تیغ خوردن

اگر سر یه سوزن توی بدنت فرو بره، کامل میره داخل و از اونجا توی خون حرکت می‌کنه مستقیم میره می‌خوره توی قلبت سوراخش می‌کنه و میمیری؛ برای همین نباید به وسایل خیاطی مامان دست بزنی :‌)))

حالا که میبینم خونوادم همیشه در حال ترسوندن من بودن، و انتظار نمیره که ساده لوح پرورشم نداده باشن.
گذشته ها گذشته.
ببخشید بابت پست، اگه میشه بن نکنید ممنون 🙏

معلم پنجممون گفته بود یه نفر تو کلاس داریم که جاسوسی همه رو می کنه و همه ی اخبار رو میده. همه افتادن دنبال جاسوس، کلی ازش سوال کردیم، تنها چیزی که گیرمون اومد این بود که اسمش با و شروع میشه. حالا ما هرچی گشتیم هیچ کسی نبود که اسمش یا فامیلش با و شروع شه. بچه ها هم افتادن به جون هم می گفتن تو جاسوسی یا نه؟ هیچی گذشت و این فراموش شد، تا آخر سال که من و چند تا از بچه های دیگه گفتیم خانم حالا که آخر ساله بگید جاسوس کی بود؟ معلممون گفت باشه میگم، وجدان. (خیلی قشنگ بود خانم معلم ولی 2# #@@؟؟ُ.#@ 3 42 @# 2#2#@3@ 323 @#@ #@3 )

۱- اسلام دین خوبیه
۲- دانشگاه بری راحتی

منو لک لک ها آوردن :-"

یه صدایی بود یه مدت تو تیک تاک مد شده بود؟ میگفت :"and remember kids, whenever somebody tells you `the government `wouldn`t do that.
oh yes they would."

اگه به خدا و ادیان اعتقاد نداشته باشی به پوچی میرسی و تهش خودکشی میکنی !

Back
بالا