- نام مرکز سمپاد
- [.unk]
- شهر
- [.unk]
- سال فارغ التحصیلی
- 333
بچگی که یادم نیستو حساب نکنیم نهتا حالا با شلوارک تو شهر گشتی؟
تاحالا در ناحیه balls مورد اصابت قرار گرفتید ؟ شدید ها نه الکی الکی (مخصوص پسران [ تا جایی که میدونم ])
بچگی که یادم نیستو حساب نکنیم نهتا حالا با شلوارک تو شهر گشتی؟
بله متاسفانه ، بارها و بارها ...بچگی که یادم نیستو حساب نکنیم نه
تاحالا در ناحیه balls مورد اصابت قرار گرفتید ؟ شدید ها نه الکی الکی (مخصوص پسران [ تا جایی که میدونم ])
نه ولی یبار از روی پام (نه ساق پام، نه رون پام، خود پام) پراید رد شد وقتی کلاس اول بودمتا حالا شده ماشین بزنه بهت؟
روش عجیب غریب؟ بسته به تعریفت از "عجیب و غریب" داره ولی مطابق نظر خودم، نهتا حالا شده برای اینکه از یه کلاس در برید، روش عجیب و غریبی انجام بدی؟

آره زیاد شده، بیشترین ارتفاع هم مربوط به زمانیه که رفتم بانجی جامپینگ و اونجا دیگه جدی پریدم، تلنگر نبود😂روش عجیب غریب؟ بسته به تعریفت از "عجیب و غریب" داره ولی مطابق نظر خودم، نه
تاحالا رو لبه ی جای بلند وایستادی؟ (لبه منظورم اونقدر لبه که یه تلنگر برای افتادنت کافی باشه!)
یه زمانی سرویس مدرسه ما اوتوبوس بود و همون موقع اینطوری شد!تا حالا شده تو اتوبوس خوابت ببره و وقتی بیدار شدی ببینی رسیدی به ایستگاه آخر و فقط خودت و راننده تو اتوبوسین؟
اینو منم بگم؟تا حالا شده برای اینکه از یه کلاس در برید، روش عجیب و غریبی انجام بدی؟
نه خوشبختانهیه زمانی سرویس مدرسه ما اوتوبوس بود و همون موقع اینطوری شد!
تا حالا جلو والدین فحش کمر به پائین از دهنتون در رفته؟

بله، خیلی شدهاینو منم بگم؟
همین هفته پیش بود از دبیر به بهانه توالت اجازه گرفتم رفتم بیرون
قبلش با بچه ها هماهنگ بودم
کیفمو از پنجره انداختن در رفتم
دم در که رسیدم دیدم ای بابا درا رو قفل کردن
کیفمو انداختم اونور دیوار از دیوار بغلی رفتم بالا پریدم اونور در و الفرار
جالبه معلم هم نفهمیده بود که چرا من برنگشتم
نه خوشبختانه
تا حالا به ترست غلبه کردی؟
نه ولی انواع دلدرد/سینه درد/گردن درد گرفتم تا چند دقیقه بعد از مثل بز خندیدنتاحالا از خندیدن زیاد، اشکت درومده؟

با چاقو که نه😐نه ولی انواع دلدرد/سینه درد/گردن درد گرفتم تا چند دقیقه بعد از مثل بز خندیدن
تاحالا به خودت سیخونت زدی با سوزن/چاقو ؟
دو سه بار آرهبا چاقو که نه😐
ولی با سوزن نوک انگشتمو سوراخ کردم که نمونه خون بگیرم ببینم زیر میکروسکوپ
تاحالا شده خواب ببینی داری از یه ارتفاع بلند سقوط میکنی و یهو از خواب بپری؟

پارسال بخاطر اینکه به کلاس المپیادم برسم، دوسه بار خودمو به مریضی زدم و رفتم دفتر زنگ زدم به بابام که بیاد دنبالم و کلاسای مدرسرو پیچوندم، نمیدونم فرار کردن حساب میشه یا نه😂دو سه بار آره
تا حالا از مدرسه فرار کردی؟
ن فقط مو برداشتهتاحالا دستت شکسته؟
ارهن فقط مو برداشته
تا حالا خودت رو زدی؟ (خودت با خودت دعوات شده باشه و از خودت کتک خورده باشی 😳)
نه. حتی برعکس.تاحالا شده بخاطر یه کار بد عذاب وجدان نداشته باشی ؟
)نه، اصولاً نمیرم همچین جاهایی.خیلی محتاطم در کل.نه. حتی برعکس.
تا حالا لبه ی جای بلند بدون هیچ حفاظتی تعادلت رو از دست دادی؟ (بلند یعنی اونقدر بلند که احتمال زنده نموندنت از زنده موندنت کمتر باشه)
آرهنه، اصولاً نمیرم همچین جاهایی.خیلی محتاطم در کل.
تا حالا شده یکی از رفیقای مجازیتو بدون خبر دادن ترک کنی؟(همهجا دیلیت اکانت کنی و گوست کنیدش؟)
بسیاااارهزار بار.
تاحالا پشت رفیق صمیمیت با یکی دیگه غیبت کردی؟

یک یا شایدم دوبارتا حالا شده اسنپ بگیری و دقیقا لحظه ای که میرسه مقصد لغو سفر بزنی ؟![]()