- نام مرکز سمپاد
- حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
بلهخیلییییییییییییییی
تا حالا شده جلو کسی ب چیزی بخندی ک نباید؟
تاحالا شده فکر کنی تنهایی یه کاری کنی بعد بفهمی کسی داشته میدیدتت؟
بلهخیلییییییییییییییی
تا حالا شده جلو کسی ب چیزی بخندی ک نباید؟
الان در مورد سمپادیا همینه تقریباخیلییییییییی
تا حالا شده با یکی دوست باشی بعد اون سر دنیا باشه و تو تا حالا ندیدیش؟
ارهالان در مورد سمپادیا همینه تقریبا
ولی خب آره تقریبا
تا حالا گند زدی به یه جمع خودمونی ؟
یبار شداره
تا حالا شده یه سوالو تو ازمون اشتباه نوشته باشی بعد استاد بهت نمره رو بده و نبینه اشتباهتو؟
در هنگام طفولیت، زمانی که قنداقی و شکل کِرم خاکی بودم، من رو در وسیله وحشیانه ای به اسم بانوج داشتن تاب میدادن که ایمنی درست حسابی نداشت و بچه به صورت پرتاب دیسک در مسابقات پارا المپیک، پرتاب شد توی هوا و قل خورد روی زمین و رفت زیر تخت گیر کرد.زیاددددد اصلا آرزوم نبودنمه
تا الان شده یه اتفاق مرگبار واست بیفته اما به علت سفیدی فراوان(خوش شانسی) زنده بمونی؟
من به طرز عجیبی جوشام هیچکدوم معلوم نیست انقدر کوچیکهدر هنگام طفولیت، زمانی که قنداقی و شکل کِرم خاکی بودم، من رو در وسیله وحشیانه ای به اسم بانوج داشتن تاب میدادن که ایمنی درست حسابی نداشت و بچه به صورت پرتاب دیسک در مسابقات پارا المپیک، پرتاب شد توی هوا و قل خورد روی زمین و رفت زیر تخت گیر کرد.
و کوچکترین اسیبی ندید، جل الخالق.
تا حالا دور جوش هات با خودکار خط کشیدی؟
نصف سایت میدونن که من رسما توی تخیلاتم زندگی میکنم.من به طرز عجیبی جوشام هیچکدوم معلوم نیست انقدر کوچیکه
تاحالا شده تو تخیلاتت انقدر غرق شی که از زندگیت عقب بمونی؟
نهنصف سایت میدونن که من رسما توی تخیلاتم زندگی میکنم.
تا حالا شده از کسی متنفر باشی و بعد یهو باهاش خیلی صمیمی شی؟
جدی مجبور نیستیم این تاپیکو بالا نگه داریم تاپیک های مفید تری هم هستننه
تا حالا شده که ندونی تاحالا چه اتفاقاتی واست افتاده(وقتی چرت و پرت خونم میزنه بالا!)
با نام و یاد خدا بریم چک کنیمجدی مجبور نیستیم این تاپیکو بالا نگه داریم تاپیک های مفید تری هم هستن
تاپیک های بخش کامپیوتر سایت رو ندیده ، ببینه یکاری میکنه که سایت براش بالا نیاد کلا
دیگه واقعا برو بنظرمموز دوست داره
ن اصن استخر نرفتمتا حالا شده از سکوی شیرجه استخر پشتک بزنی؟
بذارید اول 18 سالم بشه رشید بشم رل بزنم بعد... 😂 😂 (ولی اگه همجنس هم حساب بشه بازم نه..)ن اصن استخر نرفتم
تا حالا با کسی کات کردی ک بعدش پشیمون شده باشی؟
بذارید اول 18 سالم بشه رشید بشم رل بزنم بعد... 😂 😂 (ولی اگه همجنس هم حساب بشه بازم نه..)ن اصن استخر نرفتم
تا حالا با کسی کات کردی ک بعدش پشیمون شده باشی؟
همیشه اینطوریهبذارید اول 18 سالم بشه رشید بشم رل بزنم بعد... 😂 😂 (ولی اگه همجنس هم حساب بشه بازم نه..)
تا حالا شده بعد پخش ورقه ها سر معلم شلوغ بشه و تو جواب ناقص رو کامل کنی؟<همکلاسی بنده این کار رو خیلی راحت انجام داد>
برنامش بوده ولی برف نبوده و بدلایلی طرح به اجرا نرسیدهمیشه اینطوریه
تاحالا شده رو تیوب یا لاستیکی چیزی از بالای کوه برفی لیز بخوری بیای پایین؟
من؟من کل گریه ام بی دلیلهبله اما تو جمع واکنشی نشون ندادم
تاحالا شده بی دلیل بغض کنی و گریه ات بگیره؟