این داستانه تو صندلی داغم بود
@fatemeh.sh گفته بود بسازم میخوام ادامش بدم "-:
@G.MM منو دعوت کرده بود پاریس بریم زیر برج ایفل برا گربه ها میو میو کنیم ک یه دفعه
@shnava و
@MTHR رو دست تو دست هم دیدیم. پشمامون ریخته بود ک داستان چیه دیدیم
@A M I N داره عین کاراگاه گجت دنبالشون میکنه. ما ک فکمون افتاده بود زمین باور نمیکردیم چی شده دیدیم ک
@f-1391 داره میدوئه سمت مطهری و ثنا و دستشو کرده تو جیبش کلتشو داره در میاره و شلیک میکنه ب سمت محمد مطهری. ما ک فکمون افتاده بود دیدیم یهو
@A M I N پرید جلوتیر. من دویدم سمت امین. گلنوش رفت با فاطمه گیس و گیس کشی. من ک بالا سر امین بودم اشک تو چشمام جمع شده بود ک چرا؟چرا برا مطهری؟

امین [ک شیخ عجل بالا سرش وایساده بود نیشش تا بناگوش باز بود] گفت: بابا اون فلان فلان شده[ ب یک فرانسوی اشاره میکند] برام زیرپا گرفت افتادم اینوری تیر خورد بهم. داشت فحش میداد گفتیم لحظات اخر فحش چیه حاجی بیا ذکر بانو هایده زمزمه کن پاک شی. گفت مرد حسابی تو دو ترم فیزیولوژی گایتون شیاف کردی ک بگی لحظات اخر هایده بخون؟ ی غلطی بکن[مرحوم خیلی عصبی بود لحظات اخر] اومدم نبضشو بگیرم گفت منو ول کن برو جلو اون تروریستارو بگیر. دیدم مطهری و ثنا ک یکیشون خودشو بسته بود ب یه پایه ایفل یکیشون ب اون یکی پایه ایفل دارن خودشونو منفجر میکنن. مطهری گفت یا سمپااااااادیا و ضامنو زد ترکید. ثنا ک هی ب مطهری نگاه میکرد ی اخیش گفت خودشو باز کرد گوشیشو دراوورد گفت.
@esfrwms برنامه با موفقیت انجام شد.عینک افتابیشو زد و رفت.من ک پشمام ریخته بود ب امین نگاه کردم. تموم کرده بود
برگشتم سمت فاطمه و گلنوش. هنوز درگیر بودن. گفتم اینکارا چیه دعوا نکنید صلوات بفرستید روی همو ببوسین. مملکت استکباریه منم ببوسید ((: فاطمه گفتش وقت نداریم[مگه چقدر وقت میبرد بیشعور خب:-تاسف] باید بریم دنبال ثنا
گلنوش گفت جریان چیه؟ گفتش کودتا شده. میخوان مطهریو برکنار کنند
من گفتم اهان اون صدارو شنیدید؟ بیاید برای شادی روح مطهری در مملکت استکباری فرانس به سبک فرنچ کیس همو ببوسیم. خدابیامرزتش خیلی مرد خوبی بود. برای شادی روحش دریع نکنید

فاطمه گفتش نه اون مطهری اصلی نبود.
منو گلنوش وات د فاز گویان میخواستیم روح مطهریو شاد کنیم که یهو یه هاله نوری ایجاد شد و مطهری و
@پهلوی ازش اومدن بیرون[دوستان ریک اند مورتی تقلید بیهوده از موط اند اَبولی ما بوده]
من زیر لب گفتم برخرمگس معرکه لعنت[گلنوش هم گفت تو روحت موطهری. من گوشام تیزه گلنوش] مطهری گفت جان؟ گفتم هیچی عرص کردم پشمام خودم دیدم مردی الان. ابوالفصل گفت نه اون یکی از موطها بود تو بُعد ۳۵ دنیاهای موازی سمپادیا. مطهری سایت رو تو بُعدهای مختلف پایه گذاری کرده اما ثنا داره مطهری رو تو همه جهانهای موازی از بین میبره. میخواد بر کل دنیاهای موازی سمپادیا حکومت کنه. و خودشو نجات بده
مطهری گفت اره[اروغ]
ابوالفصل ادامه داد: مهسا هم از روسیه میخواد تمام سرورهای مربوط به سایت رو هک کنه و کل ارسالهای موطهری رو از بین ببره.
فاطمه گفت البته ما نمیذاریم اینطوری بشه.
ابوالفضل ادامه داد:
@Radikal هم از یک سیاره دیگ برای افزایش اومده. [ابروهاش را در هم میکشد] افزایش تعداد ارشیو ح.ب.
ح.ب اگر به چهارده ارشیو[به نیت چهارده معصوم سیاره رادیکال اینا] برسه سمپادیا منفجر میشه. ثنا و مهسا تنها کاربرایی هستند ک زنده میمونند. موطهری الان تنها امید ماست.
موط[اروغ]
فاطمه:اما ما نمیذاریم اینطوری بشه
ابول: اگر حتی یک ارسال از موط باقی بمونه سایت زیر سایه اون ارسال و عکس بانو هایده پروفایل من باقی میمونه تا انشالله سایت رو به صاحب اصلیش اقا امام زمان تقدیم کنیم. اون زمان نزدیکه. تو روایات داریم در زمان ظهور سایت پر از نوجوانان دلداده میشه.
فاطمه البته ما نمیداریم اینطوری بشه[فاطمه اینجا اشتباه میزد

]
موط[اروغ]
من از ابول پرسیدم تموم شد؟
گفت اره
گفتم الان چندتا موطهری تو دنیاهای موازی مرده؟ گفت دوازده تا چطور؟
گلنوش گفت اخییی چندتااا روحو باید شاید کنیم^__^
برای موط اند ابول و فاطمه ارزوی موفقیت کردیم و رفتیم[تصویر منو گلنوش در افق در حال شاد کردن ارواح موطهری تیتراز پایانی]