- نام مرکز سمپاد
- ..
- شهر
- ..
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- ---
کی نتیجه عکس داشته؟ حالا این چیزی نیست که من خیلی اعتقاد داشته باشم و بخوام بحث کنم راجع بش () ولی مثلا یه مورد که به ذهن من میاد قوانین ضد همجنسگرایی تو روسیه هست. روسیه کشور چندان مذهبی ای نیست (البته مذهبی که همه جا هست ولی اگه خیلی کلی کشورشو در نظر بگیریم مذهبی نیست). و همجنسگراستیزی معمولا از دین میاد ولی عمومیت مردم روسیه تفکرات همجنسگراستیزی دارن.
من فقط این قسمت حرفت منظورمه:
برای مثال در همین ایران میشه قوانین پوشش و حجاب رو مثال رو زد که برخلاف قوانین سفت و سخت همیشه عرف و فرهنگ پوشش و حجاب در 40سال گذشته در ایران در حال تغییر بوده ولی قانون تغییری نکرده.کلا از نظر من تا قوانین تغییر نکنن فرهنگ نمیتونه تغییر کنه.
باید توجه داشته باشی که با گسترش وسیله های ارتباطی و تکنولوژی و... علاوه بر خانواده، فرهنگ و عرفهای جامعه و حکومت (نهادهای وابسته به اون مثل آموزش و پرورش، نهادهای انتظامی و...) چیزهای دیگه ای هم بر باورهای عموم جامعه هم تاثیر میگذارند.
آخرین ویرایش:

) ولی مثلا یه مورد که به ذهن من میاد قوانین ضد همجنسگرایی تو روسیه هست. روسیه کشور چندان مذهبی ای نیست (البته مذهبی که همه جا هست ولی اگه خیلی کلی کشورشو در نظر بگیریم مذهبی نیست). و همجنسگراستیزی معمولا از دین میاد ولی عمومیت مردم روسیه تفکرات همجنسگراستیزی دارن.